Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε ΟΧΙ!!!

Τους purple τους εχω δει 2-3 φορες με τελευταια πριν λιγα χρονια στον βυρωνα. Ο κιθαριστας που ειχαν γαμουσε, ο Gillan ομως ηταν για κλαμματα. Η συνεργασια δε με τον Βασιλη μου φερνει αφθονο γελιο :2funny: Μηπως ο μεγαλυτερος Ελληνας ροκερ πει και το child in time? :2funny:

:offtopic:

Δεν είχαν Blackmore αλλά Morse νομίζω.

Ο Gillan είναι ο αγαπημένος μου (εντάξει, δεύτερος μετά από Dio). Τα ψηλά του δεν τα έπιανε κανείς στα ντουζένια του (ούτε ο Halford). Δεν κιότεψε να βγει στον τάκο να τραγουδίσει με Παβαρότι. Τα χρόνια πια έχουν περάσει είναι η αλήθεια...

Και τι δε θα έδινα να ήμουν εκεί μέσα! Gillan με Sabbath!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
άσε να δούμε ποιος θα είναι πολίτης β' κατηγορίας σε λίγο καιρό.

Εγώ θα είμαι που θα πάω μετανάστης στην Αστραλία ή στον Καναδά.

ΥΓ: Να σου πω, δεν αλλάζεις και υπογραφη; Nice and easy...  ;) Ή εξήγησέ μας πού διαφωνείς με αυτό που έγραψα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
άσε να δούμε ποιος θα είναι πολίτης β' κατηγορίας σε λίγο καιρό.
ερωτησουλα μιας και πολλες φορες συγκρινετε τους ελληνες μεταναστες του '50 και 60 με τους εδω μεταναστες, ποσοι απο αυτους ηρθαν με νομιμο τρπο στην ελλαδα;;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Δεν είχαν Blackmore αλλά Morse νομίζω.

Ο Gillan είναι ο αγαπημένος μου (εντάξει, δεύτερος μετά από Dio). Τα ψηλά του δεν τα έπιανε κανείς στα ντουζένια του (ούτε ο Halford). Δεν κιότεψε να βγει στον τάκο να τραγουδίσει με Παβαρότι. Τα χρόνια πια έχουν περάσει είναι η αλήθεια...

Και τι δε θα έδινα να ήμουν εκεί μέσα! Gillan με Sabbath!

Ναι αυτον! Ο τυπος γαμαει μεχρι και το ριφ του heartbreaker μας επαιξε :rockon: Ο Blackmore ειναι αλλου αστον...Με τα ψηλα μαλλον γαμησε την φωνη του ο Gillan, εαν ελεγε τo Child στανταρ θα τον επαιρνε ασθενοφορο απο εκει. Το λουκ επισης μου θυμιζε τον μπαρμπα γιαννη που εχει το ψιλικατζιδικο στην γωνια πιο κατω

Ανταποδιδω την αφιερωση (ον τοπικ παντα)

ΥΓ δεν ξερω αν ακουσες για περιοδεια των heaven and hell με τραγουδιστη τον Halford :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι αυτον! Ο τυπος γαμαει μεχρι και το ριφ του heartbreaker μας επαιξε :rockon: Ο Blackmore ειναι αλλου αστον...Με τα ψηλα μαλλον γαμησε την φωνη του ο Gillan, εαν ελεγε τo Child στανταρ θα τον επαιρνε ασθενοφορο απο εκει. Το λουκ επισης μου θυμιζε τον μπαρμπα γιαννη που εχει το ψιλικατζιδικο στην γωνια πιο κατω

Ανταποδιδω την αφιερωση (ον τοπικ παντα)

ΥΓ δεν ξερω αν ακουσες για περιοδεια των heaven and hell με τραγουδιστη τον Halford :rockon:

ΥΓ: PERFECT! Έχει τραγουδίσει με Sabbath πάλι. Κάποια δόση πήγαν με Dio στο φεστιβαλ του OZZY και τα πήρε στην κράνα ο σ'χωρεμένος. Και τον αντικατέστησε ο Halford... Θα βρω βιντεάκι να σου στείλω με πμ διότι θα μας  :zfuck: ΥΠΟΓΙΤΕΣ, ΦΑΡΜΙΤΕΣ και λοιποί.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οσοι λαθρομεταναστες δεν εχουν νομιμη εργασια στην Ελλαδα ,
θα πανε πισω στην πατριδα τους ,στο σπιτι τους .
Αυτα περιπου ειπε ο Υπ.Εσ.
Δεν θα φορτωθουμε τα 5 Δισεκατομμυρια απορους  αλλοδαπους στη χωρα μας .

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κάποια δόση πήγαν με Dio στο φεστιβαλ του OZZY και τα πήρε στην κράνα ο σ'χωρεμένος. Και τον αντικατέστησε ο Halford...
Δεν ξερω αν ηρθες, αλλα παραυτα ο ozzy του εκανε αφιερωση οταν ειχε ερθει, και του εδωσε credit σαν εναν απο τους μεγαλυτερους μεταλ τραγουδιστες (ε τι να πει ψεματα?) Με τον Halford o Dio ηταν κολληταρια διαβασα. Σου εχω πει για τον Dio που ετρωγε μακαροναδα στο ciao στην συγγρου?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν ηρθες, αλλα παραυτα ο ozzy του εκανε αφιερωση οταν ειχε ερθει, και του εδωσε credit σαν εναν απο τους μεγαλυτερους μεταλ τραγουδιστες (ε τι να πει ψεματα?) Με τον Halford o Dio ηταν κολληταρια διαβασα. Σου εχω πει για τον Dio που ετρωγε μακαροναδα στο ciao στην συγγρου?

Ναι, είχα πάει...

Bark at the Moon με φόντο το φεγγάρι... Μπρρρρρρ

Πες με πμ για μακαρονάδα... Έστειλα και βιντεάκι

:rockon:

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να παρακάμψεις με νόμους τη λαϊκή αντίδραση ή δυσπιστία ή προκατάληψη. Πρέπει να φύγουν κάποιες γενιές, να περάσει χρόνος. Ίσως και να μην περάσει ποτέ αυτό. Πώς να το κάνουμε τώρα;
Ο δρομος για την πληρη ενσωματωση περνα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο την τυπικη νομιμοποιηση.

Επισκέπτης
Eιπα να περασω σε μη καφρικο επιπεδο...ηταν λαθος τελικα. Δεν πειραζει μετρηθηκε και βγηκε λιγος για ροχαλοκαρπαζοgiver. Οχι τιποτε αλλο αλλα το ειχα απορια...
Αμα γουσταρεις μπουκετα και καρπαζες εδω ειμαι.

Μην αρχισεις παλι τα λογοπαιγνια ΑΠΟΓΑΜΙΔΙ.

Επισκέπτης
Οταν τελειωσετε με την μακαροναδα του μακαριτη κολλητου της αδερφαρας του Χαλφορντ αναμενω απαντηση.

Επισκέπτης
Σα να μπηκε πολυ κρομμυδι στην σαλτσα για τα μακαρονια και αρχισαν οι κλανιες...Δε βαριεσαι,καλα να'μαστε και απο ΜΑΛΑΚΕΣ αλλο τιποτε εδω μεσα.

Αντε γεια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο δρομος για την πληρη ενσωματωση περνα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο την τυπικη νομιμοποιηση.

Οι ηγέτες Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας, χώρες όπου ζουν μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνοι, εδώ και δεκαετίες και έχουν λάβει τυπική νομιμοποίηση λένε ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο απέτυχε... Η πλήρης ενσωμάτωση είναι κατ' αυτούς ανέφικτη.
Μάλλον μέλη της ΧΑ είναι μωρέ...

Επισκέπτης
Επιχειρημα περι πολιτισμικων διαφορων και ενσωματωσης δεν εκανα εγω,αλλα ο φυληςυχος.

Επομενως,ΣΤΟΝ ΦΥΛΗΣΥΧΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.

Η απαντηση μου ειναι σαφης:"Ο δρομος για την πληρη ενσωματωση(για την οποια ο φυληςυχος λεει οτι θα περασουν γενεες)περνα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο την τυπικη νομιμοποιηση."

Για μενα οι μεταναστες ειναι πρωτα απ'ολα ΠΑΡΑΝΟΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΜΕΤΑ πακιστανοι,αλβανοι,αφγανοι η οτιδηποτε αλλο,και επανω ΣΕ ΑΥΤΗ τη βαση συζητω:ΠΡΩΤΑ ξεκαθαριζεται ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ και ΜΕΤΑ τα περι κελεμπιων και περιτμησεων.

Για τα περι πολυπολιτισμου και τα ρεστα σε παραπεμπω στο σχολιο μου για το νεο"αντιρατσιστικο"νομοσχεδιο της πλακας.

Επισκέπτης
Βλεπω οτι ο αλανιαρης και αρχιδατος γιωργης234 ξελογκαρισε.

Αντε να την(ξανα)κανω και εγω σιγα,σιγα γιατι εχουμε και δουλειες-συν οτι παραγινε με το κλανιδι εδω μεσα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επιχειρημα περι πολιτισμικων διαφορων και ενσωματωσης δεν εκανα εγω,αλλα ο φυληςυχος.

Επομενως,ΣΤΟΝ ΦΥΛΗΣΥΧΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.

Η απαντηση μου ειναι σαφης:"Ο δρομος για την πληρη ενσωματωση(για την οποια ο φυληςυχος λεει οτι θα περασουν γενεες)περνα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο την τυπικη νομιμοποιηση."

Για μενα οι μεταναστες ειναι πρωτα απ'ολα ΠΑΡΑΝΟΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΜΕΤΑ πακιστανοι,αλβανοι,αφγανοι η οτιδηποτε αλλο,και επανω ΣΕ ΑΥΤΗ τη βαση συζητω:ΠΡΩΤΑ ξεκαθαριζεται ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ και ΜΕΤΑ τα περι κελεμπιων και περιτμησεων.

Για τα περι πολυπολιτισμου και τα ρεστα σε παραπεμπω στο σχολιο μου για το νεο"αντιρατσιστικο"νομοσχεδιο της πλακας.

Έχω ξαναπεί ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι οι υπάρχουσες υποδομές της κάθε κοινωνίας και όχι θέμα χαρτιών...
Αν για κάθε θέση υπάρχουν 5 ή 10 ενδιαφερόμενοι κανένα χαρτί δεν θα σώσει το μετανάστη.
Και δεν είναι τυχαίο ότι κράτη με ιδιαίτερα ανοιχτή μεταναστευτική πολιτική και ιδεολογία μετατράπηκαν σε λίγες δεκαετίες σε χώρες- οχυρά με δρακόντειους νόμους κατά της παράνομης μετανάστευσης  και ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες για την απόκτηση ιθαγένειας...
Η λογική "δώσε χαρτιά και σε 2-3 γενιές ίσως και να ενωματωθεί" έχει αποτύχει παταγωδώς στην Ευρώπη και είναι τουλάχιστον ηλίθιο να προσπαθούμε να υιοθετήσουμε σε χώρα- πύλη εισόδου με κατεστραμμένη οικονομία ένα μοντέλο που δεν μπόρεσαν να υποστηρίξουν κράτη με αυτοκρατορικό παρελθόν (αγγλία, γαλλία) ή ακμάζουσα οικονομία (γερμανία)...
Ο λόγος για τον οποίο επιμένουν όσοι επιμένουν δεν είναι ούτε ανθρωπιστικός ούτε έχει να κάνει με ανθρώπινα δικαιώματα (τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με άδειες παραμονής ή ελληνοποιήσεις)...
Έχει να κάνει με την ιδεοληπτική εμμονή ότι αφού ο λαός δεν μας καταλαβαίνει, ας αλλάξουμε λαό...κυριολεκτικά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Οι ηγέτες Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας, χώρες όπου ζουν μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνοι, εδώ και δεκαετίες και έχουν λάβει τυπική νομιμοποίηση λένε ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο απέτυχε... Η πλήρης ενσωμάτωση είναι κατ' αυτούς ανέφικτη.
Μάλλον μέλη της ΧΑ είναι μωρέ...

IMHO υπερβάλουν, και το κάνουν εσκεμμένα γιατί διαφορετικά θα πέσουν σε σφάλματα που θα χαρακτηριστούν ως politically incorrect.

Στην Γερμανία και στην Γαλλία, μια χαρά έχουν ενσωματωθεί Έλληνες και Ιταλοί μετανάστες. Στην Γερμανία ακόμη και Τούρκοι αλλά και Πολωνοί και Τσέχοι. Στην Αγγλία επίσης Πακιστανοί αλλά και Ινδοί.

Απλά είναι δύσκολο να πεις ανοιχτά ότι ξέρετε...το μοντέλο της πολυτισμικότητας δουλεύει, απλά για μετανάστες συγκεκριμένων προελεύσεων...όπου και να πάνε, θα δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν μπορείς να το πεις αυτό, οπότε διαγράφεις την πολυτισμικότητα γενικά και δεν θεωρείται ότι βάζεις στο στόχαστρο συγκεκριμένους μετανάστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom