Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
@supermouse

θεωρω σκοπιμο να αναλυσω το επιμαχο ποστ

2 σκελη

1 οι τυποι θα ψοφησουν και ο κοσμος χεστηκε

Ειναι γεγονος...Οι τυποι πολυ πιθανον να ψοφησουν εκει ή να αποδημησουν εις κυριον αν σας χαλαει η πρωτη εκφραση. Ας παρουν το κριμα στο λαιμο τους αυτοι που τους εβαλαν εκει για να εκμεταλευτουν προς οφελος τους την κατασταση. Ο κοσμος χεστηκε και αυτο γεγονος, γιατι εχει αλλα προβληματα μεγαλυτερα. Αναμενομενο και αυτο απο την στιγμη μαλιστα που μετα την μεταφορα τους απο την νομικη (στρατηγικο λαθος ΙΜΟ) εχασαν τα πρωτοσελιδα

2 Ο γιατρος ολα τα λεφτα

Ηταν ευρηματικος  :2funny: Και εγω στην θεση του το ιδιο θα εκανα, αν το σκεφτομουν φυσικα. Σαν πολιτικη πραξη ειναι τουλαχιστον αμφισβητουμενη, αλλα σαν γιατρος εκανε αυτο που επρεπε. Το θεμα ειναι να αναρρωσει ο ασθενης και οχι να τον αφησεις να πεθανει. Ολοι μας σχεδον αν βλεπαμε καποιον να θελει να αυτοκτονησει θα τον εμποδιζαμε. Και την αδεια να του παρουν (χλωμο) θα αξιζε τον κοπο για να σωθουν 10 ανθρωποι. Γιατι αλλη λυση απο το να πεθανουν ενας ενας εκει μεσα δεν βλεπω να προκυπτει.

Οποιος πιστεψε οτι ειμαι τοσο σκουλικι να διασκεδαζω με την δυστυχια των αλλων, αλλοδαπων ή ντοπιων να παει να γαμηθει

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τυπε οπως εχει πει ο λακης πρεπει να εισαι εναντια στον ξυλοδαρμο
γιαυτο πρεπει να επιτραπει η οπλοφορια για να εκλειψουν αυτα τα φαινομενα :2funny:
Τυπε μου αν επιτραπει η οπλοφορια, τον πρωτο μηνα απο 10.000.000 θα εχουμε μεινει τα 5

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αχαχαχαχαχαχα...ισως δεν εβρισκε ποστ για ρουφιανεμα και αυτοκτονησε.

θα έχει πάρει τους δρόμους μήπως βρει κανέναν πιτσιρικά χωρίς κράνος να ρουφιανέψει για να ξεδώσει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οποιος πιστεψε οτι ειμαι τοσο σκουλικι να διασκεδαζω με την δυστυχια των αλλων, αλλοδαπων ή ντοπιων να παει να γαμηθει
Φυσικα και εισαι σκουληκι.
Tελευταια οποιον αλλοδαπο ξερω να ειναι παρανομος τον δινω στεγνα στους μπατσους (100). Απο τους απεναντι που ζουν 10 ατομα σε ενα δωματιο, μεχρι και μαμαδες στην παιδικη χαρα. Οι μπατσοι αν κανεις επωνυμη καταγγελια ερχονται και τους μαζευουν αμεσα. Πιανει γιατι οι απεναντι κοψαν τις φωνες και τα μεθυσια μες την μαυρη νυχτα, βρηκα και θεση στον παιδ. σταθμο να γραψω το παιδι.
Και συνεχιζει,στο ιδιο ποστ,ο γιωργης που"δεν διασκεδαζει με την δυστυχια των αλλων"-πηξαμε στους ανθρωπιστες εδω μεσα...
Δεν ειμαι καθολου υπερηφανος που εγινα ρουφιανος των μπατσων στα γεραματα, αλλα δεν βρηκα αλλη λυση, και προσπαθησα πολυ για να ειμαι ειλικρινης.
Ωωωωωωω...ενταξει,αφου"προσπαθησες",δε γαμιεται...αμαρτησες για το παιδι σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντε να γινει και αυτο για να δωσει πισω ο λακης το νεροπιστολο που εχει κλεψει απο τα παιδια του και να παρει κανονικο οπλο  :2funny:
οχι ρε τυπε ο λακης εχει σιδερικο
μαγκνουμ :2funny:
URL]]

Επισκέπτης
θα έχει πάρει τους δρόμους μήπως βρει κανέναν πιτσιρικά χωρίς κράνος να ρουφιανέψει για να ξεδώσει :2funny: :2funny:
Μπορει οντας μιουταρισμενος να παταει το ρουφιανοκουμπο?

Ξερει κανεις?

Τρανυ διαφωτισε μας,στειλε πιμι σε καποιον υπογιτη,στον φυληςυχο εστω.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικα και εισαι σκουληκι.Και συνεχιζει,στο ιδιο ποστ,ο γωργης που"δεν διασκεδαζει με την δυστυχια των αλλων"-πηξαμε στους ανθρωπιστες εδω μεσα...Ωωωωωωω...ενταξει,αφου"προσπαθησες",δε γαμιεται...αμαρτησες για το παιδι σου.
Τελικα τα μπουκετα θα ηταν οτι πρεπει...

Η δυστυχια αρχιμαλακα στις περιπτωσεις αυτες ηταν η δικη μου, οι αλλοι μια χαρα την ειχαν

Επισκέπτης
Τελικα τα μπουκετα θα ηταν οτι πρεπει...
Δεν φημιζονται για κατι τετοια οσοι δινουν μαναδες με ανηλικα στους μπατσους γιατι δεν εχουν"χαρτια".
Η δυστυχια αρχιμαλακα στις περιπτωσεις αυτες ηταν η δικη μου, οι αλλοι μια χαρα την ειχαν
Ε,ναι...Ειναι πραματα αυτα,να πιανει η αλλοδαπη θεση στον παιδικο σταθμο,και να μην εχει χαρτια?

Σαλτα γαμησου μωρη ψωλα να 'ουμε...ηρθατε στην ελλαδα τσογλανια,φαι σας δινουμε και εσεις εκει,να απεργησετε για να ειστε νομιμοι.

Ετσι μπραβο ελληναρα,δωστα τα μουνια στους μπατσους...με ευαισθησια ομως,ε?

Πολιτισμενα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τυπε μου αν επιτραπει η οπλοφορια, τον πρωτο μηνα απο 10.000.000 θα εχουμε μεινει τα 5

Oλο μαλακιες λετε!

Οταν εχετε γαλουχηθει απο τον εβραιοχριστιανισμο,τα ΜΜΕ (μεσα μαζικης εξαθλιωσης) και απο τα αθλια ανθελληνικα σχολεια τι αλλο θα λεγατε.
Σας εχουν μαθει ετσι ωστε να ειστε προβατα επι σφαγης.

Ο τουρκος μπορει να εχει 5 οπλα (πολυβολα κλπ) νομιμα και οι Ελληνες σκοπιμα αφοπλιζονται και διωκονται για να γενοκτονουνται πιο ευκολα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Oλο μαλακιες λετε!

Οταν εχετε γαλουχηθει απο τον εβραιοχριστιανισμο,τα ΜΜΕ (μεσα μαζικης εξαθλιωσης) και απο τα αθλια ανθελληνικα σχολεια τι αλλο θα λεγατε.
Σας εχουν μαθει ετσι ωστε να ειστε προβατα επι σφαγης.

Ο τουρκος μπορει να εχει 5 οπλα (πολυβολα κλπ) νομιμα και οι Ελληνες σκοπιμα αφοπλιζονται και διωκονται για να γενοκτονουνται πιο ευκολα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην Τουρκία υπάρχουν 596.495 άδειες οπλοφορίας και 475.542 άδειες κατοχής όπλου.

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=135867]http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=135867[/url]

Λες μαλακιες οπως παντα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην Τουρκία υπάρχουν 596.495 άδειες οπλοφορίας και 475.542 άδειες κατοχής όπλου.

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=135867]http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=135867[/url]

Λες μαλακιες οπως παντα

Σωπα ρε τωρα εμαθες την αληθεια  :jerking: :jerking: :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δευτέρα βράδυ, γύρω στις 8:30, κατεβαίνω τις σκάλες του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια. Ο Φάνης ένας νέος γύρω στα τριάντα προπορεύεται παραμιλώντας. Θα είναι κανένα πρεζόνι σκέφτηκα. Η ηλεκτρική ταμπέλα της πλατφόρμας έδειχνε ότι το επόμενο τραίνο φθάνει σε 4 λεπτά και κάθισα σε μία σειρά καθισμάτων, δίπλα μου ήλθε και ο......
Φάνης.
“Δεν το πιστεύω ρε πούστη μου” τον άκουσα να παραμιλάει και τον ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε το όνομα του και στη συνέχεια μου ανέφερε ότι δούλευε για 30 € μεροκάματο σε ένα τυπογραφείο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, σε ένα υπόγειο με τα μελάνια να μυρίζουν όλη μέρα και να τον διαπερνάνε μέχρι το κόκαλο.
Το αφεντικό του πρότεινε να πάρει μερικές ημέρες άδεια γιατί φαινόταν κουρασμένος και όταν επέστρεψε στη δουλειά τον είχε αντικαταστήσει ένας Πακιστανός, που δούλευε για 15 €. Έμεινε άνεργος και τώρα απασχολείται part time 3 ημέρες την εβδομάδα αλλά τα λεφτά δεν τον φθάνουν πλέον και έχει να φροντίσει και τη μητέρα του. Τι να κάνω, να διαμαρτυρηθώ; θα με πούνε και ρατσιστή, δεν το πιστεύω ρε πούστη μου.
Στο τραίνο καθίσαμε πάλι μαζί όπου προσπάθησα να τον ενθαρρύνω και του επεσήμανα ότι δεν είναι ο μόνος νέος που ευρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και πως όλοι αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και η Ελλάδα να επανέλθει στους Έλληνες.
Στην επόμενη στάση τον χαιρέτισα για να αλλάξω σε λεωφορείο, και φεύγοντας ακούω το Φάνη πίσω μου “Σας ευχαριστώ κύριε”!

Αυτόπτης μάρτυρας
Ηλίας Σταμπολιάδης
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν φημιζονται για κατι τετοια οσοι δινουν μαναδες με ανηλικα στους μπατσους γιατι δεν εχουν"χαρτια".Ε,ναι...Ειναι πραματα αυτα,να πιανει η αλλοδαπη θεση στον παιδικο σταθμο,και να μην εχει χαρτια?
Για αυτο σου λεω ελα να μου τα ριξεις δικη σου ηταν η προταση...

Σαλτα γαμησου μωρη ψωλα να 'ουμε...ηρθατε στην ελλαδα τσογλανια,φαι σας δινουμε και εσεις εκει,να απεργησετε για να ειστε νομιμοι.

Ετσι μπραβο ελληναρα,δωστα τα μουνια στους μπατσους...με ευαισθησια ομως,ε?

Πολιτισμενα...
Πες και για τον ιρακινο που του νοικιαζα 120τμ με 150ε γιατι τον λυπηθηκα, και αυτος εκτος του οτι δεν με πληρωσε ποτε, εβαζε 15-10 δικους του τον μηνα μεσα με 100ε το κεφαλι. Πες και οτι αφησε φεσι 8000 ευδαπ και ΔΕΗ...Πες και οτι οταν εφυγε το σπιτι ηταν για γκρεμισμα. Και αυτο το εχω ποσταρει, μην κανεις τον μαλακα...Κοιτα τα τεφτερια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δευτέρα βράδυ, γύρω στις 8:30, κατεβαίνω τις σκάλες του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια. Ο Φάνης ένας νέος γύρω στα τριάντα προπορεύεται παραμιλώντας. Θα είναι κανένα πρεζόνι σκέφτηκα. Η ηλεκτρική ταμπέλα της πλατφόρμας έδειχνε ότι το επόμενο τραίνο φθάνει σε 4 λεπτά και κάθισα σε μία σειρά καθισμάτων, δίπλα μου ήλθε και ο......
Φάνης.
“Δεν το πιστεύω ρε πούστη μου” τον άκουσα να παραμιλάει και τον ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε το όνομα του και στη συνέχεια μου ανέφερε ότι δούλευε για 30 € μεροκάματο σε ένα τυπογραφείο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, σε ένα υπόγειο με τα μελάνια να μυρίζουν όλη μέρα και να τον διαπερνάνε μέχρι το κόκαλο.
Το αφεντικό του πρότεινε να πάρει μερικές ημέρες άδεια γιατί φαινόταν κουρασμένος και όταν επέστρεψε στη δουλειά τον είχε αντικαταστήσει ένας Πακιστανός, που δούλευε για 15 €. Έμεινε άνεργος και τώρα απασχολείται part time 3 ημέρες την εβδομάδα αλλά τα λεφτά δεν τον φθάνουν πλέον και έχει να φροντίσει και τη μητέρα του. Τι να κάνω, να διαμαρτυρηθώ; θα με πούνε και ρατσιστή, δεν το πιστεύω ρε πούστη μου.
Στο τραίνο καθίσαμε πάλι μαζί όπου προσπάθησα να τον ενθαρρύνω και του επεσήμανα ότι δεν είναι ο μόνος νέος που ευρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και πως όλοι αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και η Ελλάδα να επανέλθει στους Έλληνες.
Στην επόμενη στάση τον χαιρέτισα για να αλλάξω σε λεωφορείο, και φεύγοντας ακούω το Φάνη πίσω μου “Σας ευχαριστώ κύριε”!

Αυτόπτης μάρτυρας
Ηλίας Σταμπολιάδης
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
σιγα ρε σταμπολιαδη....πολυ κατσιμιχαιους ακουγες νεος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom