Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
κούκλα μου που χάθηκες;
χρόνια πολλά και για την παρελθούσα εορτή σου!
Μιλας και με τον εαυτο σου δημοσίως?
κούκλα μου που χάθηκες;
Δεν είσθε υπέρ της καθολικής ψηφοφορίας;...
ωραία ατάκα του Γιανναρά-άμα κατέχεις τη γλώσσα,τσακίζεις κόκκαλα
"Οσο για τα αποσαρίδια της ήσσονος αντιπολίτευσης (παλαιοημερολογίτες του σταλινισμού, καριερίστες του αριστεροκάπηλου μηδενισμού, αετονύχηδες ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης ιερών και οσίων) παραμένουν πρόκληση μείζονος απελπισμού και μόνο."
ωραία ατάκα του Γιανναρά-άμα κατέχεις τη γλώσσα,τσακίζεις κόκκαλα
"Οσο για τα αποσαρίδια της ήσσονος αντιπολίτευσης (παλαιοημερολογίτες του σταλινισμού, καριερίστες του αριστεροκάπηλου μηδενισμού, αετονύχηδες ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης ιερών και οσίων) παραμένουν πρόκληση μείζονος απελπισμού και μόνο."
φανφάρες κενές περιεχομένου!
ως συνήθως από τον θεολόγο - φιλόσοφο!
φανφάρες κενές περιεχομένου!
ως συνήθως από τον θεολόγο - φιλόσοφο!
όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κατά την λαικήν ρήσιν...
τσούζει η κριτική πορδοπάπε???
κούκλα μου που χάθηκες;
Τί αλήθεια πρεσβεύει ο Κουβέλης,στα 70 του αρχηγός κόμματος(?),πέρα από το να πάρει την κρατική επιχορήγηση και να διεκδικήσει κάποια θεσούλα σε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ?
Σε καλώ σε μονομαχία έξω από την ΥΠΟΓΑ!
Pick a weapon!
Κριτές θα είναι tramountana - str81977
κούκλα μου που χάθηκες;
Το να αμφισβητείς τον αντικειμενικά κορυφαίο εν ζωή έλληνα φιλόσοφο είναι μικροπρέπεια.
Ο οποίος είναι και αριστερός,αλλά γνήσιος,με την παλιά έννοια όπως λέει ο ίδιος,δηλαδή της προτεραιότητας κοινωνιοκεντρικών επιδιώξεων (όχι σαν τα σημερινά κατακάθια)....
από τη στιγμή που το πνευματικό επίπεδο των ψηφοφόρων είναι τόσο χαμηλό φυσικά και είμαι κατά.Δεν είσθε υπέρ της καθολικής ψηφοφορίας;...
πληθώρα επιθέτων και χαρακτηρισμών, κενότης περιεχομένου!
χάντρες γι' αγράμματους ιθαγενείς!
μάλιστα να τα πιάσουμε ένα ένα λοιπόν
αποσαρίδια - δεν είναι εφόσον ΟΛΟΙ μαζί δεν συγκεντρώνουν πάνω από 1.700.000 ψήφους σε 10.000.000 ψηφοφόρων?
παλαιοημερολογίτες του σταλινισμού - δεν είναι το ΚΚΕ παλαιολιθικό? δεν ζεί ιδεολογικά και οργανωτικά στο 1950? εδώ δεν δέχεται την διαφάνεια από τον φόβο μην κυνηγηθούνε οι αγωνιστές βιομήχανοι που το στηρίζουνε
καριερίστες του αριστεροκάπηλου μηδενισμού - Τσίπρας, Αλαβάνος μια ψυχή μια φωνή.. θέση καμμία αντίθεση μόνον.. η μοναδική λέξη που γνωρίζουν είναι ΟΧΙ (μακάρι να το λέγανε όταν έπρεπε και εκεί που έπρεπε)
αετονύχηδες ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης ιερών και οσίων - τι ωραιότερος χαρακτηρισμός για τον Καρατζαφέρη και τους συν αυτώ.. που διαφωνείς..
από τη στιγμή που το πνευματικό επίπεδο των ψηφοφόρων είναι τόσο χαμηλό φυσικά και είμαι κατά.