Επισκέπτης
ποιος τη συκοφαντει? η τρομοκρατικη οργανωση ΣΥΡΙΖΑ?σιγά μη συκοφαντείται η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ "ΧΑ" !!!
ποιος τη συκοφαντει? η τρομοκρατικη οργανωση ΣΥΡΙΖΑ?σιγά μη συκοφαντείται η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ "ΧΑ" !!!
:o :o :oΈπρεπε να έβλεπες στο φεστιβάλ της ΚΝΕ το παιδοβούβαλο που έβγαζε σηκωτό έναν τζαμπατζή!!!
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ παρακαλώ πολύ μάστερ!!!σιγά μη συκοφαντείται η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ "ΧΑ" !!!
Εεε ναι κ ο τζαμπατζής δεν πλήρωσε το αντίτιμο του φεστιβάλ για τον λαό!!!:o :o :o
Αφου ειναι κομμουνιστες!
Χωρις πλακα παντως επι των ημερων μου στην ΚΝΕ οι οικοδομοι ηταν ο φοβος και ο τρομος ολων, ακομα και των ματατζηδων...Πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν ομως...Εεε ναι κ ο τζαμπατζής δεν πλήρωσε το αντίτιμο του φεστιβάλ για τον λαό!!!
Υπάρχουνε,απλά δεν είναι έλληνες συνήθως...Πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν ομως...
Και ειναι οργανωμενοι στο KKE? :oΥπάρχουνε,απλά δεν είναι Έλληνες συνήθως...
Οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα ρε!!!Και ειναι οργανωμενοι στο KKE? :o
Γιατι τοτε ηταν μελη και μαλιστα επιτιμα
Πες μου τωρα οτι οι αλβανοι, βουλγαροι, πολωνοι οικοδομοι ειναι γραμμενοι στο KKΕ, να πηδηχτω απο το παραθυρο :oΟι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα ρε!!!
Πηδήξου,πηδήξου!!!Πες μου τωρα οτι οι αλβανοι, βουλγαροι, πολωνοι οικοδομοι ειναι γραμμενοι στο KKΕ, να πηδηχτω απο το παραθυρο :o
Αληθεια τωρα?Πηδήξου,πηδήξου!!!
Ναι καλέ κ πάκια κ αφρικαν boys έχω πετύχει!!!Αληθεια τωρα?
Και κατεβαινουν με τα μαδερια στις πορειες οπως τοτε?
Οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα ρε!!!
Πάλι παραλληρείς σεβάσμιε πατριδολάγνε ΦΠ;;;Τί προλετάριοι λες ρε...
Ά-ρε γαμήσι και πρόστιμο...
Papatroll...
και τι ειναι για να τον ισοπεδωσει ρε τυπε?Τόσο πια σε έχει ισοπεδώσει ο μάστερ ΠΠ;;;
patrida stone είναι!!!και τι ειναι για να τον ισοπεδωσει ρε τυπε?
rolling stone?
Πάλι παραλληρείς σεβάσμιε πατριδολάγνε ΦΠ;;;
Τόσο πια σε έχει ισοπεδώσει ο μάστερ ΠΠ;;;
σαλουν τυπε?ΥΓ: Είδα μουνάκι τί έχεις βάλει στο προφιλ σου για τόπο!
σαλουν τυπε?
για πες τυπεΆσχετο: Τώρα που είπες Saloon θύμήθηκα το Ένστασις...
Είχα πάει τις προάλλες. Καλή φάση ήταν. Είχε και παρακμή αλλά και καλά κομμάτια (καλοδιατηρημένα). ;)