Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
Πράγμα που δεν έγινε,άρα ο όσο-όσο ξεπουλάει λέει για άλλη μία φορά πίπες!!!
βλακα βουλωστο!

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η ομιλία δεν ήταν μία τυπική θεσμική ομιλία, αλλά είχε ουσιαστικά μηνύματα». Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, με αφορμή και την παρουσία στη δεξίωση της Καντίτσα Σάνκο είπε: «Σήμερα, η δημοκρατία μας έγινε 34 χρονών. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι εξίσου ανοιχτή σε όλους τους πολίτες. Υπάρχουν πολίτες χωρίς χαρτιά, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον και δικαιώματα και αυτό θέλαμε να αναδείξουμε σήμερα. Να τονίσουμε δηλαδή πως υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν φωνή. Για το λόγο αυτό, βρίσκεται δίπλα μου, μια εκπρόσωπος της γενιάς εκείνης, που γεννήθηκε, εργάζεται και φορολογείται στην Ελλάδα και που όμως η χώρα μας δεν της έχει ανοίξει τις πόρτες της».

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ!Και κακως δεν συνεληφθη!  Αντε γαμησου κι εσυ τωρα λοιπον!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βλακα βουλωστο!

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η ομιλία δεν ήταν μία τυπική θεσμική ομιλία, αλλά είχε ουσιαστικά μηνύματα». Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, με αφορμή και την παρουσία στη δεξίωση της Καντίτσα Σάνκο είπε: «Σήμερα, η δημοκρατία μας έγινε 34 χρονών. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι εξίσου ανοιχτή σε όλους τους πολίτες. Υπάρχουν πολίτες χωρίς χαρτιά, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον και δικαιώματα και αυτό θέλαμε να αναδείξουμε σήμερα. Να τονίσουμε δηλαδή πως υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν φωνή. Για το λόγο αυτό, βρίσκεται δίπλα μου, μια εκπρόσωπος της γενιάς εκείνης, που γεννήθηκε, εργάζεται και φορολογείται στην Ελλάδα και που όμως η χώρα μας δεν της έχει ανοίξει τις πόρτες της».

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ!Και κακως δεν συνεληφθη!  Αντε γαμησου κι εσυ τωρα λοιπον!
Παρλαπιπούλη από αυτό τώρα συνάγεται ότι ήταν παρανόμη εεε;;; :2funny:

Kαλά ό,ότι πεις!!! :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Την τελευταία παράγραφο παρλαπιπούλη,την τελευταία παράγραφο... :grin:

Και μετά συνέχισε το αθλημά σου  :jerking:!!! :2funny:

για την μάνα λέει ρε μαλακιστήρι η τελευταία παράγραφος.... ούτε ελληνικά δεν ξέρεις να διαβάσεις ρε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τωρα έγινε αξιοπιστη πηγη κι η εσπρεσο!!! χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:
Αν θες βλέπουμε κ κάποια άλλη πηγούλα που να αποδεικνύει ότι ήτανε παράνομη η συνοδός του Τσίπρα όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο παρλαπιπούλης!!! :grin:

Επισκέπτης
Η λαμπρή βραδιά στο προεδρικό μέγαρο της...άνοιξε την όρεξη κτλ... :2on1:
βρε βλαμμενε, στο κειμενο της εσπρεσσο λες? ποιος το χεζει αυτο? Εδω σου εβαλα τη δηλωση του ιδιου του Τσιπρα! ποσο μαλακες ειστε τελικα πες μου??

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε βλαμμενε, στο κειμενο της εσπρεσσο λες? ποιος το χεζει αυτο? Εδω σου εβαλα τη δηλωση του ιδιου του Τσιπρα! ποσο μαλακες ειστε τελικα πες μου??
Και από την δήλωση του Τσίπρα αυτό που ισχυρίζεσαι δεν φαίνεται,συμπέρασμα από δικιά σου ερμηνεία είναι ORNIO!!!

Επισκέπτης
Και από την δήλωση του Τσίπρα αυτό που ισχυρίζεσαι δεν φαίνεται,συμπέρασμα από δικιά σου ερμηνεία είναι ORNIO!!!
εκτος απο μαλακας εισαι και ασχετος!

σταματα να ρυπαινεις τα νηματα με τις ανοησιες σου λοιπον! κατσε διαβασε μαθε και μετα ελα να πεις την αποψη σου! αντε μπραβο βλαμμενο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εκτος απο μαλακας εισαι και ασχετος!

σταμματα να ρυπαινεις τα νηματα με τις ανοησιες σου λοιπον! κατσε διαβασε μαθε και μετα ελα να πεις την αποψη σου! αντε μπραβο βλαμμενο!
Παρλαπιπούλη θα θέλες να μείνεις ανενόχλητος να προπαγανδίζεις τις πίπες σου,αλλά δεν σφάξανε!!! :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θες να δώσεις εσύ πηγούλα μήπως;;; :boobies:
Η λαμπερή βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο της... άνοιξε την όρεξη. «Μου αρέσει η πολιτική, αλλά πρέπει να είσαι μέσα στα κόλπα. Θα ήθελα να ασχοληθώ και να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο» τονίζει. Υπερδραστήρια στον τομέα αυτό είναι και η μαμά της Καντίτζα, Αουα, η οποία αναγκαστικά εργάζεται ως καθαρίστρια σε σπίτια. «Δύο δεκαετίες και βάλε στην Ελλάδα και ακόμη νιώθω παράνομη. Με σταματούν στο δρόμο κάθε 100 μέτρα και μου ζητούν τα χαρτιά μου. Οι δύο από τις τρεις κόρες μου γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Την Αφρική τη βλέπουν μόνο από τα ντοκιμαντέρ. Αυτά τα κορίτσια γιατί να μην έχουν ίσα δικαιώματα αφού αισθάνονται Ελληνίδες - πολύ περισσότερο από Αφρικανές;» αναρωτιέται η Αουα.

τι καταλαβαίνεις ρε μαλάκα από αυτό..?????????????

αει στο διαολο πάνε να μάθεις ελληνικά ρε σπόρε μην σε βουτήξω και βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που βγήκες στον κόσμο... ΒΛΗΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom