Επισκέπτης

τι αλλο θα δουμε!

...ήθελα νάξερα ποιος μακακας έβγαλε ότι η "μουσική" ηρεμεί τα πνεύματα.....
Στοιχεία;
Τι στοιχεία ρε παπάρα;
Αφού ήμουνα συνεχώς online το πρωί που ισχυριζόσουνα οτι μπαίνω και ως Ισιδώρα.
Γιατί δεν λες στον Αντισθένη να το τσεκάρει;
Αλλά αν αποδειχτεί οτι λέω την αλήθεια (οπότε εσύ έχεις άδικο) ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ;
Ετσι είναι!!!
Ο ένας κλώνος είναι Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη, σε λίγο κλώνος και στα Τρίκαλα και στη Λάρισσα!!!
Λες να ναι ο Σαραφης???![]()
![]()
![]()
πες εσύ στον αντισθένη να τσεκάρει, αν και το πιο πιθανό είναι να σε γράψει στα αρχίδια του. Αν έχω άδικο είπα τι θα κάνω. Με μια προυπόθεση όμως, Θελω να με γδύσεις εσύ με τα χεράκια σου τρελό τζόβενο
Ετσι είναι!!!
Ο ένας κλώνος είναι Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη, σε λίγο κλώνος και στα Τρίκαλα και στη Λάρισσα!!!
Λες να ναι ο Σαραφης???![]()
![]()
![]()
Και μην ανησυχείς, θα σε γδυσω με τα χεράκια μου.
Μόνο που θα σε βλέπουνε γυμνούλι και κάτι καβλωμένοι αλλοδαποί.
Στην Ομόνοια θα είμαστε.
Όχι, καραγκιόζη.
Αν εγώ ισχυριστώ πως εσύ είσαι κλεφτρόνι (δεν θα με εξέπληττε, by the way), εγώ πρέπει να το αποδέιξω και όχι εσύ οτι δεν είσαι.
Εφόσον λοιπόν ισχυρίστηκες οτι η Ισιδώρα είναι δικός μου κλώνος, εσύ πρέπει να το αποδείξεις.
Κάτι που ΔΕΝ έκανες.
Μόνο που θα σε βλέπουνε γυμνούλι και κάτι καβλωμένοι αλλοδαποί.
Στην Ομόνοια θα είμαστε.
Όχι, καραγκιόζη.
Αν εγώ ισχυριστώ πως εσύ είσαι κλεφτρόνι (δεν θα με εξέπληττε, by the way), εγώ πρέπει να το αποδέιξω και όχι εσύ οτι δεν είσαι.
Εφόσον λοιπόν ισχυρίστηκες οτι η Ισιδώρα είναι δικός μου κλώνος, εσύ πρέπει να το αποδείξεις.
Κάτι που ΔΕΝ έκανες.
ΠΟιο ψυχικο,αντυπα?
Ένταση και επεισόδια νωρίτερα έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 11:12
Επιχείρηση «σκούπα» βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος μεταναστών που και εδώ τρεις μήνες ζητούν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας και έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε..
Ένας εκ των μεταναστών σκαρφάλωσε πάνω σ' ένα δέντρο
Όπως έγινε γνωστό, μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, συνεργεία του Δήμου Ψυχικού κατέστρεψαν τις σκηνές που είχαν στήσει επί της οδού Ταϋγέτου και οι άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να απομακρύνουν τους περίπου 30 μετανάστες που ζουν εκεί για μήνες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν οικογένειες με παιδιά.
Επί της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, επί της οδού Ταϋγέτου - έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας - βρίσκονται ακόμα συγκεντρωμένοι οι μετανάστες και διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο τους μεταχειρίζεται η Αστυνομία.
Όπως είπε νωρίτερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίνου, η Αστυνομία κατέστρεψε τις σκηνές και τα πρόχειρα καταλύματα τα οποία είχαν στήσει και μέσα στα οποία διέμεναν εδώ και καιρό οι αιτούντες άσυλο.
]
Κοίτα ποιος πήγε για συμπαράσταση, κι οι εδω σύντροφοι, σερφινγκ στο μπουρδέλα![]()
![]()
Σ' άλλον μιλάμε, ο κλώνος πεταγεται!!!![]()
![]()
Αντε όπως είπε καποιος παραπάνω με το καλό να ιδρύσεις το ΚΚΕ Φ-Π,
τόσα έχει, δε θα μας χαλάσει άλλο ένα μαλακο-παρακλάδι![]()
![]()
![]()
τοτε με τις "πηγες" αραγε, γιατι υποστηρίζατε το ακριβως αντίθετο?
σώπα μωρέ παπάρα, θα σου ζητήσω και άδεια πότε θα μιλήσω!
σώπα μωρέ παπάρα, θα σου ζητήσω και άδεια πότε θα μιλήσω!