kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Τόσες μέρες σου μιλάω ευγενικά μωρή ξεκωλιάρα.Αλλά τελικά μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνεις.
Είχε δίκιο ο άλλος, ξέρεις ποιος, που δεν σε άφηνε σε χλωρό κλαρί.

Τόσες μέρες σου μιλάω ευγενικά μωρή ξεκωλιάρα.Αλλά τελικά μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνεις.
Είχε δίκιο ο άλλος, ξέρεις ποιος, που δεν σε άφηνε σε χλωρό κλαρί.
Παππού είσαι χειμερινός κολυμβητής;
Γιατί αν δεν είσαι θα γίνεις σύντομα...
Καλύτερα πάντως να μη μιλάς για παππούδες, τουλάχιστον όσο κυκλοφοράει ο γκόμενός σου ο ίσιος εδώ γύρω.
Θυμώνει ξέρεις όταν θυμάται τον δικό του παππού.
Παππού είσαι χειμερινός κολυμβητής;
Γιατί αν δεν είσαι θα γίνεις σύντομα...
Συμβουλή άγαπητέ , θά πρέπει , νά άντιληφθείς τήν καλή τύχη, ότι το έδαφος δηλαδήΕιναι δυσκολο το ξερω, θα μαθω ομως να ζω με αυτο...
Θα με ρουφιανέψεις;
Δεν είχα καμμιά αμφιβολία επ' αυτού.
Ζήτημα DNA και συναναστροφών.
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ασχολούμαστε μαζί σου μετά το κλείσιμο του υπολογιστή ή ότι είσαι τόσο μεγάλη απειλή για τις αρχές που θα σπαταλήσουν ανθρώπινο δυναμικό και πόρους για πάρτη σου;
Και ψευδαίσθηση μεγαλείου και μανία καταδίωξης...
Λείπει και το Απόλυτο Αρσενικό να σου κάνει την ενδεδειγμένη θεραπεία (κλύσμα- ηλεκτροσοκ)
Υ.Γ. Υπ όψιν, ΟΛΑ όσα έχεις πει εδώ στο σάιτ για μενα έχουν πια καταχωρηθεί.
ρουφιανε....
![]()
Ωραιος...Υ.Γ. Υπ όψιν, ΟΛΑ όσα έχεις πει εδώ στο σάιτ για μενα έχουν πια καταχωρηθεί.
Ωραιος...
Σκεφτομαι να κανω και εγω ενα σπεσιαλ φακελωμα για κατι ισιους,κατι ΦΠ και τα ρεστα.
Αλλα θελει ωρα,η μαλλον ωρες.
Θα δουμε.
Ωραιος...
Σκεφτομαι να κανω και εγω ενα σπεσιαλ φακελωμα για κατι ισιους,κατι ΦΠ και τα ρεστα.
Αλλα θελει ωρα,η μαλλον ωρες.
Θα δουμε.
Για να φτάσει σε σημείο κάποιος να καταγράφει τί του λένε σε ένα σάιτ για πουτάνες, δεν είναι πια ρουφιάνος, ανήκει πλέον στη σφαίρα της επιστήμης και μάλιστα αυτής που εξετάζει παραφυσικά φαινόμενα.
Γενικα το κοπανημα των πληκτρων ειναι μαλακια,και το εχω πει.Βλέπω ξέρεις να γεμίζεις δημιουργικά το χρόνο σου...
Γαμησε τον λεμε τον πουστη.Μπα, απλώς θέλει ν ανοίξεις ένα νέο folder.
Και να περνάς εκεί με copy paste τα πάνσοφα λόγια των παιδιών της ασφάλειας.
Ζήτημα DNA και συναναστροφών.
...όλοι σας -ο γνωστός οχετός- με την πάρτη μου και μόνο....
Για την περίπτωση που κάποτε (και θα γελάσω πολύ είπαμε σ' αυτό το "κάποτε") τα διαψεύσεις.
Μπορεί και να σου φύγει το νευρικό γέλιο τότε, που ξέρεις......
Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν:
Ο LION7 με κατηγόρησε πως μπαίνω εδώ και με το νικ της Ισιδώρας, πως είναι κλώνος μου δηλαδή.
Οπότε, σήμερα στις 14.14, τον ρώτησα το εξής απλό:
Αν ΔΕΝ είναι έτσι όπως τα λες, τι χάνεις;
Δέχεσαι να ξεβρακωθείς δημόσια στην Ομόνοια;
Για να σε δω.
Δέσμευση ενώπιον όλων.
Και μου απάντησε, στις 14.17:
Ναι, δέχομαι. Αλλά να αποδειχθεί με τρανταχτά στοιχεία. Όχι με ip γιατί όλοι ξέρουμε ότι μπορείς να μπεις με διαφορετικές ταυτόχρονα(καλά εσύ δε νομίζω να ξέρεις πώς γίνεται, εσύ ξέρεις μόνο ποια τρύπα βγάζει ντο στο κλαρίνο)
Απο τότε, και όσες φορές και να του απηύθυνα ξανά το ερώτημα, δεν απάντησε.
Γιατί είναι κλασικό θρασύδειλο μουνόπανο.
Που δεν τον πειράζει βέβαια να συναγελάζεται το κάθε φασιστάκι εδώ μέσα, μπρος στον κοινό στόχο του "να μου την πουν".
Αξιολύπητος ο πυγμαίος.
ρε βλακα την παλεύεις; Αυτές τις μαλακίες στον τρανυ κι εκεί που σε παίρνει, είπα μια φορά ότι δέχομαι, δηλαδή θα με ρωτάς ανά πέντε λεπτά και θα σου λέω ναι πάπια μου; Άιντε βγες στο μπαλκόνι και κάνε τρεις ρουφηξιές οξυγόνο