Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές! Αυτοί είναι μαύροι! Όλοι έξω!
Νομίζω ότι πρέπει να ερωτηθούν και οι Ελληνίδες
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές! Αυτοί είναι μαύροι! Όλοι έξω!
Προσωπικά θεωρώ τον Γιώργο Παπανδρέου το μεγαλύτερο δείγμα νεποτισμού στην Ελλάδα. Ένας παντελώς ανάξιος άνθρωπος στο τιμόνι της χώρας απλά και μόνο επειδή έχει το βαρύτερο επώνυμο στις μέρες μας. Με αυτόν τον άνθρωπο ΌΛΑ μα ΌΛΑ είναι πιθανά. Έχει κάνει τόσο πολλές γκάφες και έχει βάλει τόσο πολλά αυτογκόλ στο κόμμα που δεν θα με εκπλήξει ΤΙΠΟΤΕ. Ήξερε, ΔΕΝ ήξερε, του είπαν και δεν καταλάβαινε, κατάλαβε και ξέχασε, ήξερε μόνο αυτός και δεν ενημέρωσε αυτούς που του γράφουν το λόγο, όποια πραγματικά και εάν είναι η αλήθεια ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
Νομίζω ότι πρέπει να ερωτηθούν και οι Ελληνίδες![]()
Οι Εβραίοι είναι πίσω απ' αυτό φίλε!!!
ΦΠ, το gap σίγουρα ήξερε. Και δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το μόνο, ούτε το πιο επώδυνο ψέμα που έχει πει το μπαστοκ.
ΥΓ. Αυτά τα λεφτά από τα ανείσπρακτα χρέη είναι κάτι σαν τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας που κοπανούν οι λαοσίτες. Άντε πάρτα.
Οι Εβραίοι είπαν στους κυβερνόντες να βάλουν μέσα στα ασφαλιστικά ταμεία για ρουσφετολογικούς λόγους μη δικαιούχους ώστε να δημιουργήσουν κομματικό στρατό;
Πώς βάζεις κύριε μέσα κόσμο που δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ να πάρει εφ' άπαξ; Δεν διαβλέπεις ότι θα καταρρεύσει το ταμείο κάποτε; Στα αρχίδια σου, ε; Το μόνο που σε νοιάζει είναι να ξαναβγεις...
ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ.
Ποιούς Εβραίους εννοείς Παπαγεωργίου; Πώς αποδεικνύεται αυτό που λες;
Τους Εβραίους που κυβερνάνε τον κόσμο! Αυτοί θέλουν να συντρίψουν τον Ελληνισμό, όπως είπε κι ο Κίσιγκερ!!!
Θα ρωτήσω άλλη μία φορά το τί εννοείς. ΔΕΝ κυβερνά κανείς τον κόσμο αλλά χώρες. Σε όλες τις χώρες λοιπόν οι κυβερνόντες υπακούουν στους Εβραίους;
ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; Τους Ισραηλινούς; Τους κατά τόπους Εβραίους πολίτες κρατών; ΠΟΙΟΥΣ;
ΥΓ: Όσον αφορά στη συντριβή, τα καταφέρνουμε και μόνοι μας από όσο βλέπεις...![]()
Ας μας βγάλει από το τέλμα (ομολογουμένως δεν φταίει καθόλου για αυτό) και τα λέμε μετά...
Τί λέει εσύ; Όλα καλα;
Πήρες χαμπέρι ότι η ΦΑΡΜΑ απέκτησε άρωμα γυναίκας; ;)
Αμφιβάλλω αν είναι γυναίκα, πάντως δεν είναι χθεσινή.
Κάνει κρα από μακριά το κλωνάκι.
.Που ζεις ρε φίλε; Δεν ξέρεις ότι οι Εβραίοι (διεθνής σιωνισμός) είναι πίσω απ' όλα ; Κεφάλαιο, παγκοσμιοποίηση, κομμουνισμός κλπ;
Ξυπνάτε επιτέλους!
ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ.................Διάλογοι ασφαλιτών....
να συντριψει τι απο τον ελληνισμο ρε τυπε;Τους Εβραίους που κυβερνάνε τον κόσμο! Αυτοί θέλουν να συντρίψουν τον Ελληνισμό, όπως είπε κι ο Κίσιγκερ!!!
καλημέρα φυληςυχούλη.Το σίγουρο για εμένα (όσο γίνεται) είναι ότι δεν είναι νεαρό άτομο. Σίγουρα γράφει 3 (τουλάχιστον) μπροστά η ηλικία. Όσο για το φύλο, δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος... Επίσης σίγουρο είναι ότι είναι ζόρικη... Δες λίγο διαλόγους με str81977 πχ
Διάλογοι ασφαλιτών....
καλημέρα φυληςυχούλη.
σε καλημερίζω αφ'ενός για να σε καλημερίσω αφ'ετέρου για να βγει το χαζούλι ο lopez να με πει κωλοτούμπα.
καλημέρα φυληςυχούλη.
σε καλημερίζω αφ'ενός για να σε καλημερίσω αφ'ετέρου για να βγει το χαζούλι ο lopez να με πει κωλοτούμπα.
Ρε πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο να πουμε...
Για δες την υπογραφή μου. Είμαι ρουφιάνος Πατερ Φέθρυ;![]()