Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Κατω τα χερια σας απο τα πακια....

Πόσο ξεφτιλισμένη πρέπει να είσαι για να πας με Πακιστανούς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656
Τη βάψαμε,άμα ακούσουν στο Πακιστάν ότι εδώ αυτοί κάνουν παρτούζες με τουρίστριες,θα πλακώσουν κανα δυο εκατομμύρια ακόμα :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506

Τους πιάσανε με βιντεο απο τον βιασμο και ο γαμημενος εισαγγελέας τους αφησε ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους!!!:headbang::headbang::headbang:
Κάπου διάβασα ότι τους άφησαν γιατί η ίδια ζήτησε πακικη πουτσα

Ίσως ήταν και φεμινίστρια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Πόσο ξεφτιλισμένη πρέπει να είσαι για να πας με Πακιστανούς.
Να ξέρες πόσες Ελληνίδες στο εξωτερικό κάνουν κρα για πακικη πουτσα και χυσι στα μούτρα με γεύση καρυ

Μη σου στείλω βίντεο στο YouTube από ζευγάρι με τον άντρα Ινδό (τι Ινδός τι Πακιστανός) για τον οποίο μια κεράτωσε τον άντρα της και ο οποίος Ινδός είναι σαν μουνι κλαμένο

Καργιολες και τιποτένιες είναι . Και κακώς ψηφίζουν τα χαπατα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• -ιταλι-πρωτο-θεμα-το-δημογραφικο-στην-ελλαδα-δεν-το...υαρ...σμο-της-χωρας-με-λαθρομεταναστεσ-δ...jpg
    -ιταλι-πρωτο-θεμα-το-δημογραφικο-στην-ελλαδα-δεν-το...υαρ...σμο-της-χωρας-με-λαθρομεταναστεσ-δ...jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.110
Πόντοι
1.346
Τώρα το ισλαμ δεν είναι καλό;
Όταν βγαίνατε στους δρόμους και τσιρίζατε σαν στερημένες σκύλες refugees welcome κλπ κλπ δεν τα σκεφτήκατε;
Και φυσικά οι περισσότεροι πολιτικάντηδες λειτούργησαν ως δούρειοι ίπποι για τη σύγχρονη Τροία.

ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ...
Ειδάλλως αν ζούσες (είτε συγγενικό σου πρόσωπο) τα δεινά της λαθρομετανάστευσης, τότε θα σε έβλεπα πώς θα μιλούσες αλλιώτικα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Όταν βγαίνατε στους δρόμους και τσιρίζατε σαν στερημένες σκύλες refugees welcome κλπ κλπ δεν τα σκεφτήκατε;
Και φυσικά οι περισσότεροι πολιτικάντηδες λειτούργησαν ως δούρειοι ίπποι για τη σύγχρονη Τροία.

Ειδάλλως αν ζούσες (είτε συγγενικό σου πρόσωπο) τα δεινά της λαθρομετανάστευσης, τότε θα σε έβλεπα πώς θα μιλούσες αλλιώτικα.
το λεω απο παντα ,οσοι ερχονται απο χωρες που κοβουν χερια βασανιζουν γυναικες ,παντρευονται ακομη και 9χρονα κοριτσακια , και πιστευοιυν πως αν σκοτωθουν για το σκατο μωαμεθ τους δεν θα επρεπε να επιτρεπεται καν η εισοδος σε καμμια χωρα της Ευρωπης .ελεος πια ,δηλαδη να μας σκοτωνουν για τη κολοθρησκεια τους που στο φιναλε δεν υπαρχει ολα ειναι ψευτικα ,φαντασιωσεις ανθρωπων για να ελεγχουν τις κοιωνιες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946

Nancy Pelosi's body language of ARROGANCE on giving 150K to ILLEGALS​

• Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Να ετοιμαζόμαστε και για τα ρεύματα λαθρομεταναστών από το Σουδάν. Η Αίγυπτος δεν τους θέλει, και τους διώχνει προς πάσα κατεύθυνση.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Να ετοιμαζόμαστε και για τα ρεύματα λαθρομεταναστών από το Σουδάν. Η Αίγυπτος δεν τους θέλει, και τους διώχνει προς πάσα κατεύθυνση.

Τα όπλα έτοιμα και πυρ κατά βούληση σε οποιονδήποτε λαθραίο. Κανόνες εμπλοκής όπως λέει το Σύνταγμα και από όσους φυλάνε τα σύνορα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Κάπου διάβασα ότι τους άφησαν γιατί η ίδια ζήτησε πακικη πουτσα

Ίσως ήταν και φεμινίστρια

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις.

1. Η Γυναίκα είπε την αλήθεια. ΑΡΑ, οι Πακιστανοί είναι Βιαστές, και η Ελληνική Αστυνομία καλύπτει την Εγκληματικότητα των Λαθρομεταναστών.

2. Η Γυναίκα είπε ψέματα. ΑΡΑ, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, ότι οι Γυναίκες είναι ικανές να καταγγείλουν ψευδώς Βιασμό, επειδή μετάνιωσαν που γαμήθηκαν.

Οποιαδήποτε περίπτωση και να ισχύει, με ποια πλευρά θα συνταχθούν οι και καλά Δικαιωματιστές; Όποια και να διαλέξουν, κάποιο αφήγημα καταρρέει.

Όσον αφορά εμένα. Ο τελευταίος που θα μιλήσει υπέρ Λαθρομεταναστών, είμαι εγώ. Το να ισχυριστεί όμως κάποιο άτομο ότι η Ελληνική Αστυνομία, αφού είδε το βίντεο, είπε ψέματα ότι δεν ήταν βιασμός, είναι από τους χειρότερους φανατικούς που έχω γνωρίσει. Εκτός από τη Μουνοδουλίαση που τον δέρνει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656

Όποιος υποστηρίζει ΣΗΜΕΡΑ ότι οι πιστοί του Ισλάμ ΤΕΛΙΚΑ θα σεβαστούν τους Νόμους των Κοινωνιών που τους φιλοξενούν, και θα αρνηθούν την Κουλτούρα τους, είναι είτε Φανατισμένος σε σημείο τύφλωσης, είτε πληρωμένος. ΟΧΙ, κανένας δεν αφήνει την κουλτούρα του στα Σύνορα. Κι αυτό αποδείχτηκε στην Πράξη, όσον αφορά το Ισλάμ, σε οποιαδήποτε Ευρωπαική Χώρα έχει εγκατασταθεί

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις.

1. Η Γυναίκα είπε την αλήθεια. ΑΡΑ, οι Πακιστανοί είναι Βιαστές, και η Ελληνική Αστυνομία καλύπτει την Εγκληματικότητα των Λαθρομεταναστών.

2. Η Γυναίκα είπε ψέματα. ΑΡΑ, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, ότι οι Γυναίκες είναι ικανές να καταγγείλουν ψευδώς Βιασμό, επειδή μετάνιωσαν που γαμήθηκαν.

Οποιαδήποτε περίπτωση και να ισχύει, με ποια πλευρά θα συνταχθούν οι και καλά Δικαιωματιστές; Όποια και να διαλέξουν, κάποιο αφήγημα καταρρέει.

Όσον αφορά εμένα. Ο τελευταίος που θα μιλήσει υπέρ Λαθρομεταναστών, είμαι εγώ. Το να ισχυριστεί όμως κάποιο άτομο ότι η Ελληνική Αστυνομία, αφού είδε το βίντεο, είπε ψέματα ότι δεν ήταν βιασμός, είναι από τους χειρότερους φανατικούς που έχω γνωρίσει. Εκτός από τη Μουνοδουλίαση που τον δέρνει
Τρίτο σενάριο: Τα 150 ξαδέλφια τους απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν αν δεν το πάρει πίσω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τρίτο σενάριο: Τα 150 ξαδέλφια τους απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν αν δεν το πάρει πίσω.
Διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έγραψες. Η Είδηση είναι αυτή

...... Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ........

Αιτιολόγησε, πως συμπέρανες ότι 1. τα ξαδέλφια των Πακιστανών την απείλησαν 2. ότι ο Εισαγγελέας επηρεάστηκε από τις απειλές αυτές, έχοντας δει το βίντεο

Ελπίζω να καταλαβαίνεις, ότι αυτή η Κατηγορία που γράφεις, είναι πάρα πολύ σοβαρή

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έγραψες. Η Είδηση είναι αυτή

...... Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ........

Αιτιολόγησε, πως συμπέρανες ότι 1. τα ξαδέλφια των Πακιστανών την απείλησαν 2. ότι ο Εισαγγελέας επηρεάστηκε από τις απειλές αυτές, έχοντας δει το βίντεο

Ελπίζω να καταλαβαίνεις, ότι αυτή η Κατηγορία που γράφεις, είναι πάρα πολύ σοβαρή
Η είδηση δεν ήταν αυτή τύπε. Άλλο έβαλες τώρα.
Ήταν αυτή.

Που μιλάει για βιασμό και συγκεκριμένα
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στα κινητά τους τηλέφωνα υπήρχαν βίντεο με το βιασμό της 23χρονης τουρίστριας, η οποία όπως φαίνεται δεν είχε τις αισθήσεις της.

Το υλικό είναι πολύ σκληρό και προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν.

Η κοπέλα έχει αναγνωρίσει τους δράστες και εκείνοι ομολόγησαν

Δηλαδή αν η δικιά μου κατηγορία ήταν σοβαρή, αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση;

Ποιόν να πιστέψεις τελικά για πες μου εσύ;
Άλλα λένε και μετά τα γυρνάνε.

Γιαυτό μια χαρά υποστατή είναι και η κατηγορία μου ως πιθανό σενάριο, όσο και τα δημοσιεύματα (μυθεύματα) που παραθέτετε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Η είδηση δεν ήταν αυτή τύπε. Άλλο έβαλες τώρα.
Ήταν αυτή.

Που μιλάει για βιασμό και συγκεκριμένα

Δηλαδή αν η δικιά μου κατηγορία ήταν σοβαρή, αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση;

Ποιόν να πιστέψεις τελικά για πες μου εσύ;
Άλλα λένε και μετά τα γυρνάνε.

Γιαυτό μια χαρά υποστατή είναι και η κατηγορία μου ως πιθανό σενάριο, όσο και τα δημοσιεύματα (μυθεύματα) που παραθέτετε.
αν το Πρώτο Θέμα γράψει ότι σήμερα είναι 3.9.2024, θα κοιτάξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Και ναι, .....αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση;......, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ισχυρισμός:​

Βίντεο παρουσιάζει συνωστισμό Γερμανών πολιτών έξω από σούπερ μάρκετ για την προμήθεια αγαθών λόγω του κορωνοϊού.

Συμπέρασμα:​

Το βίντεο έχει τραβηχτεί το 2011 όταν το σούπερ μάρκετ είχε προσφορά σε κάποια ηλεκτρονικά είδη.

Έξω όμως από όλα αυτά, Ποια είναι η δικιά σου άποψη; Ο Εισαγγελέας τους άφησε, παρόλο είδε στο βίντεο τρεις Πακιστανούς να βιάζουν μια κοπέλα; ελπίζω σε ευθεία απάνηση

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
αν το Πρώτο Θέμα γράψει ότι σήμερα είναι 3.9.2024, θα κοιτάξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Και ναι, .....αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση;......, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ισχυρισμός:​

Βίντεο παρουσιάζει συνωστισμό Γερμανών πολιτών έξω από σούπερ μάρκετ για την προμήθεια αγαθών λόγω του κορωνοϊού.

Συμπέρασμα:​

Το βίντεο έχει τραβηχτεί το 2011 όταν το σούπερ μάρκετ είχε προσφορά σε κάποια ηλεκτρονικά είδη.

Έξω όμως από όλα αυτά, Ποια είναι η δικιά σου άποψη; Ο Εισαγγελέας τους άφησε, παρόλο είδε στο βίντεο τρεις Πακιστανούς να βιάζουν μια κοπέλα; ελπίζω σε ευθεία απάνηση
Δεν ξέρω τύπε.
Μπορεί να μην την βίασαν.
Μπορεί και να την βίασαν.
Ο Εισαγγελέας τι είναι ο αδιάβλητος νομίζεις ή ο ατρόμητος;

Θες να σου δώσω μία ευθεία απάντηση θα στη δώσω.
Σταρχίδια μου κι αν τη βίασαν σταρχίδια μου κι αν όχι.

Εγώ δεν τάσσομαι με τα θύματα γενικά στα εγκλήματα. Και 1000 δίκια να έχει το θύμα, ε και;
Πάλι θύμα είναι. Πάλι αδύναμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι.
Άρα πάλι άδικο έχει.
Εγώ στη θέση του θα έσφαζα το θύτη.

Κι ο θύτης; Κι αυτός άδικο έχει.
Μαλάκας είναι που ρισκάρει να πάει φυλακή και να πεθάνει για μια μαλακία.

Όλοι για τον μπούτσο είναι.
Και οι λάθρο για τον μπούτσο είναι και οι δυτικοί άλλο τόσο για τον μπούτσο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω τύπε.
Μπορεί να μην την βίασαν.
Μπορεί και να την βίασαν.
Ο Εισαγγελέας τι είναι ο αδιάβλητος νομίζεις ή ο ατρόμητος;

Θες να σου δώσω μία ευθεία απάντηση θα στη δώσω.
Σταρχίδια μου κι αν τη βίασαν σταρχίδια μου κι αν όχι.

Εγώ δεν τάσσομαι με τα θύματα γενικά στα εγκλήματα. Και 1000 δίκια να έχει το θύμα, ε και;
Πάλι θύμα είναι. Πάλι αδύναμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι.
Άρα πάλι άδικο έχει.
Εγώ στη θέση του θα έσφαζα το θύτη.

Κι ο θύτης; Κι αυτός άδικο έχει.
Μαλάκας είναι που ρισκάρει να πάει φυλακή και να πεθάνει για μια μαλακία.

Όλοι για τον μπούτσο είναι.
Και οι λάθρο για τον μπούτσο είναι και οι δυτικοί άλλο τόσο για τον μπούτσο.
ok. Ελπίζω να έχεις κάνει μια καλή σύμβαση με τη Μοίρα, και ούτε εσύ, ούτε κάποιος από το φιλικό / συγγενικό περιβάλλον σου να μην κατηγορηθεί για Βιασμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom