kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Κικιλιας πριν λιγο.
Ο μεσος ορος ηλικιας των πυροσβεστων ειναι 50 ετη
Ο μεσος ορος ηλικιας των πυροσβεστων ειναι 50 ετη
Ουζμπέκοι ητανδεκαετία του 80 ?
μήπως εννοείς 2000 τότε με τους καζακστανούς που τους έκαναν ρωσοπόντιους για να ψηφίζουν ? με δώρο σπίτι στο Μενίδι ?
Μπα! Εγω ειδα οτι Τσιπρα ψηφισαν κατι δηθεν ακροδεξιοι και πατριωτες για να μπουν στο ματι του Κουλη.από τους μπραβοκούληδες όσοι είναι σημιτικοί ,υπάρχουν κ δω μέσα στο φόρουμ άμεσα αντιληπτοί λόγω ψιλολαθρολαγνείας ,
θα ψηφίσουν τσίπρα προκειμένου να αποφευχθεί η "ακροδεξιά" όπως έγινε στη γαλλία
Εγω παλι λεω να μου θυμισεις τι ψηφισεςΚαι με αφορμη την πανώλη οι γνωστοι κλεφταράδες το καρτελ τροφίμων θα αυξήσει τις τιμες στα κρεατα γάλα τυρια, επειδη δεν θα υπαρχουν πολλα αρνια,
Και ενω πχ οι τιμες θα επρεπε να αυξηθουν 10 τα εκατο, οι κλεφτες που εχουν ασυλία απ την κουλονδ, θα αυξηθουν 50 τα εκατο γιατι ζουμε στη χωρα των κλεφτων που συμφέρει να κλεβεις.
Και μετα θα μας λεει ο χοντρος δικηγορος οτι φταινε οι ρουμανοι που μας εστειλαν αρρωστα αρνιά.
Κλεψτε, στην ελλαδα θα εχετε ασυλία
μπορεί ένας στους χίλιους...στην αρχή της κρίσης ..Μπα! Εγω ειδα οτι Τσιπρα ψηφισαν κατι δηθεν ακροδεξιοι και πατριωτες για να μπουν στο ματι του Κουλη.
Να τα λεμε κι αυτα
Κουλοζαιοι! Απίστευτη μίξη. Τα συγχαρητήρια μου.ζαίους Κουλοζαίους ...
Αναστάσιος Λαυρέντζος: Υπερδιπλάσιες μεταναστευτικές ροές από πέρυσ ι- Στέλνει πίσω & η Γερμανία!
Κουλοσόι. Κουλοξαδέρφη. ΚουλοΜΚΟ.
φυσιολογική εξέλιξηΣτην Αγγλία συνεχίζουν να κυνηγάνε τους «αντιμετανάστες» και να προσπαθούν να ελέγξουν τα επεισόδια βίας από τους “Patriots”.
Τα πήραν λίγο στο κρανίο οι Άγγλοι μετά την πρόσφατη άνανδρη επίθεση του Αφρικανού μαχαιροβγάλτη.
Βρετανία: Ακόμη μια νύχτα χάους από την ακροδεξιά για την επίθεση στο Σάουθπορτ
Εξαπλώνεται το κύμα ακροδεξιάς βίας στην Αγγλία, όπου για ακόμη μια ημέρα εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους, με αφορμή τον θάνατο των τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ.www.news247.gr
Όπως κι εδώ πριν ~15 χρόνια με την περίπτωση του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.Τα πήραν λίγο στο κρανίο οι Άγγλοι μετά την πρόσφατη άνανδρη επίθεση του Αφρικανού μαχαιροβγάλτη.
ο πιτσιρικάς που δολοφόνησαν στον Λυκαβηττό ? η Μυρτώ ?Όπως κι εδώ πριν ~15 χρόνια με την περίπτωση του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.
Δεν είναι λύσεις αυτές, τις θεωρώ προσωρινά ημίμετρα γιατί μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα κοπάσουν μέχρι να ξαναγίνει μακελειό.
Χθες πχ καθόμουν έξω από το σούπερ μάρκετ κι ήρθε ένας ρουμανοβουλγαρόγυφτος (δικός μας δεν πρέπει να ήταν) κι ήθελε να μου πουλήσει κουρευτική μηχανή λες κι είμαι κανένας μαλλιάς. Τον έγραψα στα @@ρια κι έκανε πέρα, με άλλα λόγια όταν ταΐζ€ις τον καθέναν θα το βρεις μπροστά σου.
Ευτυχώς η Fiat θα αρχίσει παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Σερβία...Οι μαλακες οι Γερμανοί είναι τόσο μαλακες που σύντομα θα οδηγαμε κινεζικά αυτοκίνητα.
Πιο ηλίθιος λαός δε παίζει να υπάρχει.
Τρέμετε Κινέζοι...!H Τέσλα νομίζω έχει κάπου Ευρώπη ήδη εργοστάσιο...