You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.913
- Πόντοι
- 1.346
Πετσόκομμα δεν υπάρχει στα πολωνέζικα - όπως και λίστες πετσωμ€νων - όμως θα μπορούσε να μεταφραστεί ως ντούντα - αφού έχουν και
πρωθυπουργό με το όνομα αυτό
Μην με ρωτήσετε αν έχω πολωνική καταγωγή
ΨΨ @ολοι_οι_φασίστες_του_bou
πρωθυπουργό με το όνομα αυτό
Μην με ρωτήσετε αν έχω πολωνική καταγωγή
ΨΨ @ολοι_οι_φασίστες_του_bou
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
τέτοιες είναι γυναικάρες..ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ Πολωνίδα Ευρωβουλευτής:«Έπρεπε να ήσουν στην φυλακή, όχι στην Κομισιόν»
να πεθάνει η κώλο δαίμονα να σωθεί η Ευρώπη και η Ολλανδία ...
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Με τόσα σκουπίδια που έχουν μπολιάσει θα βγάζουν και κυβέρνηση.τέτοιες είναι γυναικάρες..
να πεθάνει η κώλο δαίμονα να σωθεί η Ευρώπη και η Ολλανδία ...
Βγάλανε αριστερούς στην Αγγλία και στη Γαλλία. Είναι ηλίθιοι. Και σε μετρημένα ΜΜΕ δείξανε τις Αλγερινες σημαίες που κυμάτιζαν τα σκουπίδια
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ Πολωνίδα Ευρωβουλευτής:«Έπρεπε να ήσουν στην φυλακή, όχι στην Κομισιόν»
Εύα Ζαγιάτσοβσκα-Χέρνικ: Ποια είναι η πολωνή ευρωβουλευτής που κατσάδιασε την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν
Σκηνές απείρου κάλους χθες Πέμπτη (18.07.2024) πριν ψηφοφορία για την προεδρία στην Κομισιόν η οποία ανέδειξε την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν για μία δεύτερη
www.newsit.gr
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Ακριβώς. Και μην δω ούτε έναν γάλλο η άγγλο να κλαει όταν τον δέρνουν η του βιάζουν τη γυναίκα. Πόσο πια θα κλαίγεται κάποιος που τον δέρνουν και τον χέζουν πριν σταματάς να το παίρνεις στα σοβαρά και απλά τον αγνοείς? ίδιο πράγμα και εδώ, μην νομίζεις. Δεν έχει καμία διάφορα. Αν δεν κινηθούμε σαν πολίτες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τέρμα πόσο μαλάκας είναι ο Μητσοτάκης και πόσο ζώα είναι η Πακιστανοί. Είτε θα δράσουμε η θα το βουλώσουμε. Και όχι με το να ψηφίζουμε, ούτε καν. Δράση, αδερφέ, δράση. Αλλά άντε τώρα να μαζέψεις αρκετά άτομα γι'αυτό. Ξέρω πόσο απίθανο είναι, σε τέτοια εποχή με τέτοιο λαό, αλλά καλύτερα ένα απίθανο όνειρο από αυτήν την οδυνηρή πραγματικότητα.Με τόσα σκουπίδια που έχουν μπολιάσει θα βγάζουν και κυβέρνηση.
Βγάλανε αριστερούς στην Αγγλία και στη Γαλλία. Είναι ηλίθιοι. Και σε μετρημένα ΜΜΕ δείξανε τις Αλγερινες σημαίες που κυμάτιζαν τα σκουπίδια
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Συμφωνώ τύπε. Και μπορεί να είναι μειοψηφία ακόμα αλλα αν και αδύνατοι είναι άντρες σε ηλικία κατάταξης , σκληραγωγημένοι. Θεωρώ σίγουρο ότι κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει λεφτά από Τούρκους να δράσουν σαν πράκτορες σε περίπτωση πολέμουΑκριβώς. Και μην δω ούτε έναν γάλλο η άγγλο να κλαει όταν τον δέρνουν η του βιάζουν τη γυναίκα. Πόσο πια θα κλαίγεται κάποιος που τον δέρνουν και τον χέζουν πριν σταματάς να το παίρνεις στα σοβαρά και απλά τον αγνοείς? ίδιο πράγμα και εδώ, μην νομίζεις. Δεν έχει καμία διάφορα. Αν δεν κινηθούμε σαν πολίτες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τέρμα πόσο μαλάκας είναι ο Μητσοτάκης και πόσο ζώα είναι η Πακιστανοί. Είτε θα δράσουμε η θα το βουλώσουμε. Και όχι με το να ψηφίζουμε, ούτε καν. Δράση, αδερφέ, δράση. Αλλά άντε τώρα να μαζέψεις αρκετά άτομα γι'αυτό. Ξέρω πόσο απίθανο είναι, σε τέτοια εποχή με τέτοιο λαό, αλλά καλύτερα ένα απίθανο όνειρο από αυτήν την οδυνηρή πραγματικότητα.
Ενώ εμείς έχουμε και τους αριστερούς πεμπτοφαλαγγιτες να μιλάνε για ίσα δικαιώματα. Και καλά οι γυναίκες είναι ηλίθιες και τα στρακια θέλουν πουτσους , αλλα κάτι στρεητ που το κάνουν θέλουν Μακρόνησο
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Αχ, αν μόνο μπορούσα να εξοντώσω όλους αυτούς τους προδότες και ανήξερους ηλίθιους τύπου ΑΝΤΙΦΑ/ΛΟΑΤΚΉ/μεταλάδες/ξεροεγωτι. παράσιτα. ξέρω ότι είναι μόνο τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων αλλά γαμώτο κέρατο μου, με τρελαίνουν πράγματι.Συμφωνώ τύπε. Και μπορεί να είναι μειοψηφία ακόμα αλλα αν και αδύνατοι είναι άντρες σε ηλικία κατάταξης , σκληραγωγημένοι. Θεωρώ σίγουρο ότι κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει λεφτά από Τούρκους να δράσουν σαν πράκτορες σε περίπτωση πολέμου
Ενώ εμείς έχουμε και τους αριστερούς πεμπτοφαλαγγιτες να μιλάνε για ίσα δικαιώματα. Και καλά οι γυναίκες είναι ηλίθιες και τα στρακια θέλουν πουτσους , αλλα κάτι στρεητ που το κάνουν θέλουν Μακρόνησο
"ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ" λένε. Λες και αυτοί δεν θα ερχόντουσαν εδώ και θα σας βίαζαν, κώλοπουτάνες.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Δεν είναι τσιράκια , είναι χρήσιμοι ηλίθιοι. Τα τσιράκια πληρώνονται.Αχ, αν μόνο μπορούσα να εξοντώσω όλους αυτούς τους προδότες και ανήξερους ηλίθιους τύπου ΑΝΤΙΦΑ/ΛΟΑΤΚΉ/μεταλάδες/ξεροεγωτι. παράσιτα. ξέρω ότι είναι μόνο τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων αλλά γαμώτο κέρατο μου, με τρελαίνουν πράγματι.
"ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ" λένε. Λες και αυτοί δεν θα ερχόντουσαν εδώ και θα σας βίαζαν, κώλοπουτάνες.
Δεν είμαι υπέρ εξόντωσης είμαι υπέρ να τους διδάξουν υποχρεωτικά τα εγκλήματα του σταλινισμου και των ισλαμιστών (που πέταγαν τους γκευ από τις ταράτσες στην Παλαιστίνη) μπάς και βάλουν μυαλό. Μικρή χώρα είμαστε , κανείς δεν περισσεύει
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
μια φορά και ένα καιρό, και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήμουνα αλλά τέτοιο άνθρωποι δεν σώζονται με τίποτα. το ξέρω γιατί τους έχω υποφέρει προσωπικά. σκέψου γιατί τέτοιοι στρέφονται σε τέτοιες ιδεολογίες εξαρχής? γιατί είναι όντα γεμάτα διαστροφή και μίσος σε ότι είναι σωστό και απόλυτο. είναι ινστικτωίδης. δεν θέλουν να συμορφωθούν ούτε καν. είναι παράσιτα και καλύτερα να είμαστε λίγοι και καλοί αντί για να αφήσουμε τους μεταλαγμένους της κοινωνίας μας να μας σέρνουν στο επίπεδο τους. είναι χαμένη υπόθεση, φοβάμαι. αν κάποιος φτάσει 30 και ακόμα λέει αυτές της μαρξιστικές πίπες, άσε... δεν έχει ελπίδα καμία. και το λέω γιατί είχα την δυσαρεστία να υποφέρω τέτοιο άτομο. μιλά με τοίχο, καλύτερα. καταναλώνουν μόνο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μουσική, προπαγάνδα από λέμε εφηβική ηλικία. για αυτό είναι τόσο πολλοί, ρε συ. τους κάνουν πλύση εγκεφάλου όταν ακόμα ανταπτυσονται. κλασικοί φιλελεύθεροι του πολυτεχνίου μεγάλωσαν τα άναρχογκέι ζωντόβαλα του σήμερα.Δεν είναι τσιράκια , είναι χρήσιμοι ηλίθιοι. Τα τσιράκια πληρώνονται.
Δεν είμαι υπέρ εξόντωσης είμαι υπέρ να τους διδάξουν υποχρεωτικά τα εγκλήματα του σταλινισμου και των ισλαμιστών (που πέταγαν τους γκευ από τις ταράτσες στην Παλαιστίνη) μπάς και βάλουν μυαλό. Μικρή χώρα είμαστε , κανείς δεν περισσεύει
και, όπως είπες, ακόμα πιο λυπητερό είναι ότι δεν νικάνε τίποτα. στο τέλος, όπως είπε και ο μέγας Μπεζμενοβ, θα τους μαζέψουν όλους σε ένα λόφο και θα τους εκτελέσουν. Γελώντας.
Τελευταία τροποποίηση:
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.913
- Πόντοι
- 1.346
Και τις λεκανατζούδες, μην τις ξεχνάς. Τουλάχιστον ας κάνουν τους τροχονόμους στα μουσλίμια.Ενώ εμείς έχουμε και τους αριστερούς πεμπτοφαλαγγιτες να μιλάνε για ίσα δικαιώματα.
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
χρειαζόμαστε εντομοκτόνο. ουστ.Και τις λεκανατζούδες, μην τις ξεχνάς. Τουλάχιστον ας κάνουν τους τροχονόμους στα μουσλίμια.
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.913
- Πόντοι
- 1.346
Καλώς ήρθατε ασυνόδευτα ανήλικα. Σας περιμένουν €πιδόματα, αλληλεγγύης αλληλέγγυες ηφαλοκρυπίδες, ζωάρα στις παραλίες, πληρωμένα σπίτια και τζάμπα Ίντερνετ.
Τις φορολογικές σας υποχρεώσεις να μην ξεχάσετε...
Όσο για εσάς που λατρεύετε τα σκουρόχρωμα αγόρια θα κατεβάζετε το φερετζέ από τη μπούρκα για να τους κάνετε γλυφοκωλάδα:
Τις φορολογικές σας υποχρεώσεις να μην ξεχάσετε...
Όσο για εσάς που λατρεύετε τα σκουρόχρωμα αγόρια θα κατεβάζετε το φερετζέ από τη μπούρκα για να τους κάνετε γλυφοκωλάδα:
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Έβρος: Έλληνας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά
Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας
www.protothema.gr
λαθρο πυροβολει για να σκοτωσει Ελληνα συνοριοφυλακα.
τα αποτελεσματα της πολιτικης open borders που εφαρμοζει ο Κουλης καλωντας εκατομμυρια Αφροασιατολατινους να μπολιασουν
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Άγριο ξύλο στην Πετρούπολη για κέντρο παραμονής «παιδιών» παρανόμων μεταναστών: Οργή των κατοίκων
«Είναι ενήλικες και όχι παιδιά» λένε οι πολίτες της Πετρούπολης
www.pronews.gr
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.848
- Πόντοι
- 3.556
Δεν τους θέλει τους μετανάστες κανένας στον κόσμο πια, κι εξού έρχονται όλο και περισσότεροι προς τα δικά μας μέρη.
Ο πλούσιος κόσμος επαναστατεί κατά της μετανάστευσης
Στο μεγαλύτερο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου οι μετανάστες είναι πια... μη καλοδεχούμενοι. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει ο Economist πάνω από το 50% των
www.naftemporiki.gr
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ηρθε η ωρα για δραστικα μετραΔεν τους θέλει τους μετανάστες κανένας στον κόσμο πια, κι εξού έρχονται όλο και περισσότεροι προς τα δικά μας μέρη.
Ο πλούσιος κόσμος επαναστατεί κατά της μετανάστευσης
Στο μεγαλύτερο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου οι μετανάστες είναι πια... μη καλοδεχούμενοι. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει ο Economist πάνω από το 50% τωνwww.naftemporiki.gr
δεν τα περιμενω βεβαια απο τον Κουλη