Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.264
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ σου λέω τα απλά της αγοράς...δεν μπλέκω στην συζήτηση όλα τα υπόλοιπα...Φυσικα ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Σου γεμιζω τη χωρα (αφου επιμενεις να με ψηφιζεις κ με τα 2 χερια) -συγχρονους λαθραια εξαθλιωμενους σκλαβους- τους εχω στη γαλερα με 5e και αν θελεις ενα κομματι ψωμι ελα κι εσυ με 5e / την ημερα.
Δημιουργει εναν πλασματικο ανταγωνισμο και σε βαζει ετσι στο δικο του παιχνιδι.
Οσο για τις επιχειρησεις που εκλεισαν οι ασπονδοι φιλοι μας αφου χρηματοδοτουσαν ή εκαναν τεχνητο σταγγαλισμο σε μια- μια απο αυτες ωσπου να παυσουν τελειως.
Τωρα αφου δεν μας αφηνουν οι συγχρονοι νταβατζηδες να εξορυξουμε τον ορυκτο πλουτο μονοι μας για να ανεβει ετσι οικονομικα η χωρα, ας το ριξουμε στην πυρηνικη ενεργεια προς οφελος ολων- με την τεχνογνωσια κ παλι των ασπονδων φιλων μας, αυτη την φορα ομως για καλο.
Ο μεμετης που φτιαχνει 2 τετοια κατω απ τη μυτη μας με την βοηθεια των ρωσων καλυτερος ειναι;
παίρνει ο πακιστανός 40 ευρώ να ξεφορτώσει μαζί με έναν άλλον κοντέινερ 40άρι
δουλειά γαμήσι ιδιαίτερα καλοκαίρι η κόλαση είναι καλύτερη από μέσα στο κοντέινερ.
ο Έλληνας θέλει 60 ευρώ μαζί με ένσημα πάει 90 ευρώ σχεδόν (διότι είναι 14 μισθοί)
η αγορά όμως δεν αφήνει τέτοια μεροκάματα αν δίνεις αντί για 40...90 ευρώ στον καθένα....δεν θα είσαι ανταγωνιστικός. Τι λύση βρίσκεις? Διότι και αυτούς που παίρνουν νόμιμα και δίνουν τον βασικό πάλι τους βρίζουν και λένε δίνουν λίγα λεφτά.
Για να μην σχολιάσω το πως δουλεύει ο Έλληνας και πως ένας αλβανός (οι πακιστανοί είναι τα ζώα μου αργά )