Επισκέπτης
Τι λε ρε?Τοση αφραγκια δλδ.?ασε τα βρισιδια για τους αντρες και αντε να βρεις την σουπερ γιαγια την τανια,γιατι μονο για εκει εισαι,για 5 ευρω,δεν εχεις και παραπανω,κακομοιρα μου.
Τι λε ρε?Τοση αφραγκια δλδ.?ασε τα βρισιδια για τους αντρες και αντε να βρεις την σουπερ γιαγια την τανια,γιατι μονο για εκει εισαι,για 5 ευρω,δεν εχεις και παραπανω,κακομοιρα μου.
Εδώ γιορτάζουν επισήμως το πολυτεχνείο στα νηπιαγωγεία και δεν ξέρω αν είναι χειρότερος ο μαρξισμός ή ο ισλαμισμός...
Αλλά η πλάκα ποια είναι;
Ότι τα ίδια θλιβερά τυπάκια που θα επικροτούσαν αυτή την ενέργεια (που κατ΄εμέ δεν είναι και έγκλημα- στην τελική δεν είναι κακό να ξέρεις ότι οι ισλαμιστές έχουν μπαϊράμι και ραφαζάνι, οι οβραίοι χάνουκα κτλ) μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα για τη μη διδασκαλία θρησκευτικών και στραβώνουν αν δουν καμια παρέλαση...
Ουαι ημίν και υμίν...
Το ρουφιανοκουμπο μην ξεχασεις να πατησεις...
οταν τον παιζεις τον παιζεις με τσιμπιδακι η μυτοτσιμπιδο;αλλα μηπως ξερεις τι ειναι και αυτο.βρες μια δουλεια βρε μαλακα να ασχολησε να ανασανουν λιγο και οι γονεις σου.Καλώς και το ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΑΙΔΟ
τώρα που η γιαγιά ΤΑΝΙΑ πήγε Ουκρανία, έλα εσύ να μου παιρνεις ΠΙΠΕΣ
ΒΛΑΜΕΝΟ
Και τί σωματείο...
Η άλλη πλάκα είναι ότι θέλει ο μουκουτζής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...
Ρε γαμώτο, τα ίδια άτομα που γράφουν τις ανακοινώσεις για τα δικαιώματα των gay γράφουν και τις ανακοινώσεις του προξενείου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασσικο λιγδοσχολιο ΔΑΠιτη...Εδώ γιορτάζουν επισήμως το πολυτεχνείο στα νηπιαγωγεία και δεν ξέρω αν είναι χειρότερος ο μαρξισμός ή ο ισλαμισμός...
Τωρα πως γινεται και υποψιαζομαι οτι αυτοι που χαλιουνται με το μαντηλοσκηνικο ειναι κατι κατηχητικαριοι που μοιριολογουσαν τον 'Στοδουλο?Αλλά η πλάκα ποια είναι;
Ότι τα ίδια θλιβερά τυπάκια που θα επικροτούσαν αυτή την ενέργεια (που κατ΄εμέ δεν είναι και έγκλημα- στην τελική δεν είναι κακό να ξέρεις ότι οι ισλαμιστές έχουν μπαϊράμι και ραφαζάνι, οι οβραίοι χάνουκα κτλ) μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα για τη μη διδασκαλία θρησκευτικών και στραβώνουν αν δουν καμια παρέλαση...
Ουαι ημίν και υμίν...
Τι λε ρε?Τοση αφραγκια δλδ.?
του δινει η μανα του 20 ευρω την βδομαδα και παει στα νετ καφε και παιζει ποκεμον ο φλουφλης.Τι λε ρε?Τοση αφραγκια δλδ.?
Οι θεσεις σου στο ζητημα με καλυπτουν.η θέση μου είναι
1) ΕΞΩ η (ΚΑΘΕ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ από τα σχολεία και το ΔΗΜΟΣΙΟ!
2) ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ!
3) ναι σε μαθημα συγκριτικής θρησκειολογίας.
4) επίσης ΟΧΙ ΣΤΙΣ μαθητικές / στρατιωτικές ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
Δεν μπορω να συζητησω με ΒΟΔΙΑ σαν ανθρωπος.εσύ το πατάς με τον τρόπο που εκφράζεσαι ....
συνεχως βρίζεις βριζεις βριζεις .... γιατι ? δεν μπορείς να συζητήσεις σαν άνθρωπος ?
τι σου λείπει ?
εσύ το πατάς με τον τρόπο που εκφράζεσαι ....
συνεχως βρίζεις βριζεις βριζεις .... γιατι ? δεν μπορείς να συζητήσεις σαν άνθρωπος ?
τι σου λείπει ?
Παλι καλα,αμα περασει απο Ομονοια θα του τα φανε οι παπατζηδες...Για τετοια ΒΛΑΚΕΙΑ μιλαμε.του δινει η μανα του 20 ευρω την βδομαδα και παει στα νετ καφε και παιζει ποκεμον ο φλουφλης.
ο προσηλυτισμός απαγορεύεται
ισιούλη ως γνήσιος ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ τα στριφογυρνάς κάθε φορά όπως (νομίζεις ότι) σε βολεύει !!!
η θέση μου είναι
1) ΕΞΩ η (ΚΑΘΕ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ από τα σχολεία και το ΔΗΜΟΣΙΟ!
2) ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ!
3) ναι σε μαθημα συγκριτικής θρησκειολογίας.
4) επίσης ΟΧΙ ΣΤΙΣ μαθητικές / στρατιωτικές ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
αν έχεις απορία, στη διάθεσή σου!
Και περισσευμα καυλας εχω αλλα δεν προοριζεται για κατι πουστογερους...απλά του λείπουν δύο πράγματα... ΜΥΑΛΟ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ...
ενώ διαθέτει περίσευμα ΚΑΚΙΑΣ και ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ...
Κανα παραδειγμα"πολιτικης κατηχησης"εντος σχολειου?Όπως επίσης και σε πολιτική κατήχηση εντός σχολείου...
Και τί σωματείο...
Η άλλη πλάκα είναι ότι θέλει ο μουκουτζής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...
Ρε γαμώτο, τα ίδια άτομα που γράφουν τις ανακοινώσεις για τα δικαιώματα των gay γράφουν και τις ανακοινώσεις του προξενείου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν τον παιζεις τον παιζεις με τσιμπιδακι η μυτοτσιμπιδο;αλλα μηπως ξερεις τι ειναι και αυτο.βρες μια δουλεια βρε μαλακα να ασχολησε να ανασανουν λιγο και οι γονεις σου.
του ντεμη νικολαιδη στον κοκκαλη,το 95φασιστοεθνικάκια τώρα που μαζευτήκατε και είστε και σε φόρμα ...
απαντήστε και στο κουιζ!
ΠΟΙΟ είναι το "4ο ελληνικό ήρωικό ΟΧΙ";;;;
τράνυ (ως γηραιά πουτάνα) ;
ισιούλη (ως έγκριτος) ;
λοιποί (ως φασιστοεθνίκια) ;
Κλασσικο λιγδοσχολιο ΔΑΠιτη...Τ
φασιστοεθνικάκια τώρα που μαζευτήκατε και είστε και σε φόρμα ...
απαντήστε και στο κουιζ!
ΠΟΙΟ είναι το "4ο ελληνικό ήρωικό ΟΧΙ";;;;
τράνυ (ως γηραιά πουτάνα) ;
ισιούλη (ως έγκριτος) ;
λοιποί (ως φασιστοεθνίκια) ;
εμαθα οτι κοιμασαι με πυτζαμες του ροζ πανθηρα αγκαλια με αρκουδακι γουινι.τωρα βγαζουν και νεα ταινια για τα σμουρφακια,τρεξε μπομπιρα να παρεις εισητηριο.Τι λες ρε βουτυρομπεμπέ, νομίζεις ότι σου μοιάζω
Μαλακιστήρι του ΗΕΜΟ του ΝΟΥΝΟΥ και φυστικοβούτυρου
αν δεις ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ μπροστά σου θα κλάσεις ΠΑΤΑΤΕΣ
και θα πας στη μαμά σου για να κλαφτείς οτι ο Η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ σε ΤΡΟΜΑΞΕ.
ΚΑΤΡΟΥΛΑ
Εξυπνάκια του ΝΕΤ ΚΑΦΕ και του ΦΡΕΝΤΟ
ξυπνάς τα ξημερώματα και παίζεις το "φυστικάκι σου" μπροστά στο Pc
Το ξέρουν οι φίλοι σου ότι είσαι τόσο "ΠΡΩΙΝΟΣ" ΜΑΛΑΚΑΣ![]()
![]()
![]()