Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.136
- Πόντοι
- 456
Πάκις που έσφαξε τη γκόμενα του επειδή βλασφήμισε το Αλαχ μπήκε ισόβια ( θα κάνει δέκα χρόνια και θα βγει για γύρο 2).
ΝΔ-Τσυριζο-Πασοκο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όχι λαμακίες.Πάκις που έσφαξε τη γκόμενα του επειδή βλασφήμισε το Αλαχ μπήκε ισόβια ( θα κάνει δέκα χρόνια και θα βγει για γύρο 2).
με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής και της ελλείψεως σκλάβων - γιατί προφανώς δεν γίνεται να παίρνεις 100+ μεροκάματο, αλλά ούτε και 20 - θα μας φορτώσουν κάμποσες χιλιάδες ακόμη λαθροσκύβαλα διότι ένα μικρό ποσοστό αυτών θα πάνε ως σκλάβοι στα χωράφια, οι δε άλλοι θα μπολιάζουν/παρανομούν/παρασιτούν...τα κλαμμένα μουνιά (ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ)
Αυτοί διορίστηκαν επί αυτοκράτορα Κ. Οι ευσυνειδητοι πατριώτες της ελληνικοτητας και υπερήφανης καταγωγής.
Είναι γνωστός κλόουν και εθνοπροδότης αυτός,
Αν δεν ηταν προδοτης θα γινοταν υπουργος;Είναι γνωστός κλόουν και εθνοπροδότης αυτός,
αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του..
Πως κατήντησε έτσι αυτή η χώρα ρε πστ μου..
Και αυτά από δήθεν δεξιούς..
Αν ήξερε ότι μετά από μια τέτοια δήλωση δε θα μπορούσε να βγει από το σπίτι του,Αν δεν ηταν προδοτης θα γινοταν υπουργος;
Εχουν βαλει στοχο η αριστεροδεξια να μοιραζει το Αιγαιο με την Τουρκια και το κανουν μαλακα πιο μαλακα που λεει και ο Χαρρυ Κλυν .Αυτο λεει η πουστρα για πρεσπες του Αιγαιου .Είναι γνωστός κλόουν και εθνοπροδότης αυτός,
αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του..
Πως κατήντησε έτσι αυτή η χώρα ρε πστ μου..
Και αυτά από δήθεν δεξιούς..
Γιατί δεν τους στέλνουμε πακέτο στην Αλβανία να εκτίσουν εκεί την ποινή τους, σίγουρα καλύτερα θα περνάνε, σωστά;;; Θα τους κατονοούν πληρέστερα στα αιτήματά τους, είμαι σίγουρος.Ρε τι εχουμε να δουμε ακομα?
Κέρκυρα: Απεργία πείνας από Αλβανούς κρατούμενους στις φυλακές - Η λίστα με τα αιτήματά τους
Οι κρατούμενοι ξεκίνησαν απεργία πείνας στις φυλακές στην Κέρκυρα και δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν, μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τους ταwww.newsit.gr