Βρε βρε.
Εγω ειπα οτι ο ελληνικος προυπολογισμος δεν χρηματοδοτει επιδοματα για προσφυγες και μεταναστες και δινονται απο ΕΕ και ΟΗΕ.
Τι σχεση εχουν οι ΜΚΟ και οι εισφορες στην ΕΕ?
Θα ηθελα να μου παραθεσεις μια λιστα με σπιτια που ενοικιασαν οι ΜΚΟ για μεταναστες και προσφυγες.
Αν το προβλημα σου ειναι οτι χρηματοδοτουνται καποιες ΜΚΟ για να μην ασχολειται το κρατος με τη σιτιση και την φροντιδα των ανθρωπων αυτων, ειναι εντελως διαφορετικο.
Μπορεις να προτεινεις να τους εκτελουμε, να τους αφηνουμε στο δρομο να ψοφανε απο την πεινα, ωστε να αναγκαστουν να κλεψουν για να ζησουν ή να βαζουμε κρατικες υπηρεσιες να ασχολουνται με αυτο, λες και δεν εχουν τι αλλο να κανουν.
Το επιχειρημα "γυριστε τους πισω" ειναι τουλαχιστον παιδικο, οταν απευθυνεται σε μια κυβερνηση που εχει ελαχιστοποιησει τις εισροες και ενω εχουμε παντου θαλασσα γυρω γυρω. Αντε, μιληστε μας και για την Ουγγαρια, που δεν εχει καν θαλασσα και κανει τον μαγκα ανωδύνως.
Λεφτα Ελληνων φορολογουμενων
κανω copy paste μερικες
Η προταση μου ειναι να υιοθετηθει η πρακτικη της Πολωνιας, μια χαρα δουλευει
Εκει δεν πληρωνουν οι Πολωνοι φορολογουμενοι μεσω του κρατους τις ΜΚΟ για να νοικιαζουν σπιτια σε Μαροκινους προσφυγες
Α.Μ.Κ.Ε.
“Άρσις-
Κοινωνική
Οργάνωση
Υποστήριξης Νέων”
Λειτουργία Ξενώνων φιλοξενίας
για οικογένειες και
ασυνόδευτους ανηλίκους καθώς
και διαμερισμάτων (συνολική
δυναμικότητα 140 κλίνες)
957.000,00€
///////////////////////////