* αυτό το συμπλήρωσες εκ των υστέρων*Το μακεδονικό αυτοί που φόρεσαν την στολή του μακεδονομαχου κ έκλεψαν την ψήφο του χαζοελληνα, την σεβάστηκαν κ την τήρησαν όπως είπε η θοδωρα..
οι αμερικάνοι χρόνια κ χρόνια περίμεναν καρτερικά τον πρόθυμο
* αυτό το συμπλήρωσες εκ των υστέρων*Το μακεδονικό αυτοί που φόρεσαν την στολή του μακεδονομαχου κ έκλεψαν την ψήφο του χαζοελληνα, την σεβάστηκαν κ την τήρησαν όπως είπε η θοδωρα..
Όταν ψήφισαν οι συριζαιοι τα γάμους κ προσύμφωνα συμβίωσης, αντέδρασαν οι πατριώτες της ΝΔ κ οι τραγοπαπες..τρία χρόνια που γίνανε τα χίλια μύρια ήταν εκκωφαντικά απών σαν αντιπολίτευση.. γαμιότανε ΚΑΙ αυτός ,
άλλωστε το να τρώει άντρας ψωλή στον κώλο του το θεωρεί φυσιολογικό και γενικά πρωτοστατεί ,
κατέχει τα σκήπτρα στα γούστα τα μερακλήδικα
Τα πολλά λόγια τα δικά μας για να αποδείξουμε ποιός γαμιέται περισσότερο περιττεύουν
εφ΄ όσον υπάρχουνε ομολογίες
Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Δημητρά, γιατί η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είναι έγκλημα!
https://www.avgi.gr/koinonia/434161...yro-toy-dimitra-kataggelloyn-apopeira-fimosis
Τυπε είπαμε οι συριζαιοι είναι προδότες..* αυτό το συμπλήρωσες εκ των υστέρων
οι αμερικάνοι χρόνια κ χρόνια περίμεναν καρτερικά τον πρόθυμο
Μηταράκης τωρα.
Καθημερινες οι ροες απο την τουρκια.
Με ταχυτητα οι διαδικασιες μετακινησης τους στην ενδοχωρα,
Επισης κλαψουρισε οτι χρειαζομαστε εργατες γης,
Φανταστειτε με κάλυμα την πισπιριγγου την κιβωτο και την καϊλη τι προδοσια γινεται με το κουβαλημα των εισβολεων στη χώρα.
Προδοτάρες του κερατά, ανθέλληνες τσιπροκούληδες, εκαναν τη χωρα χωματερή τα ξεπουλημενα λαμογια της νδ που χρεοκωπησαν τη χώρα
Το ιδιο λέμε, όλα καλα.Ε και τι έγινε,πάλι αυτούς θα ξαναψηφίσει ο Έλληνας.Οπότε όλα καλά
Μεγάλη επιτυχία 50 άτομα.H Βρετανία στέλνει «πακέτο» Αλβανούς εγκληματίες πίσω στα Τίρανα
50 κρατούμενοι θα σταλούν στην Αλβανία για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους - Οι Βρετανοί εξαρθρώνουν το δίκτυο της αλβανικής μαφίας ναρκωτικώνwww.protothema.gr
Τυπε σε λάθος νήμα έγραψες ..Έβλεπα τις προάλλες κατσαπλια με το περιπου πεντάχρονο παιδί του ,το μάθαινε το "Ψωμί -Παιδεια - Ελευθερια"...ελπίζω να μην εννοεί το πώς κατάντησε σήμερα όλο αυτό με τα αναρχοτσογλανια μπουκωμενα με παντεσπάνι να τα σπάνε ...
Σε δέκα χρόνια βλέπω το μικρό γραμμένο σε φυτώριο αριστερό από -κομματος.Και οι λάθρο μάλλον θα βρουν άλλον έναν υποστηρικτή.Ελπιζω να κάνω λάθος...αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι ξεκίνησαν όλοι αυτοί οι επαναστάτες της πορδης.
Δεν ξερουν οι άγγλοι, εμεις τους σοφρωνιζουμε καλυτεραH Βρετανία στέλνει «πακέτο» Αλβανούς εγκληματίες πίσω στα Τίρανα
50 κρατούμενοι θα σταλούν στην Αλβανία για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους - Οι Βρετανοί εξαρθρώνουν το δίκτυο της αλβανικής μαφίας ναρκωτικώνwww.protothema.gr
Δωρεάν μετεκπαίδευση σε επενδυτές..Δεν ξερουν οι άγγλοι, εμεις τους σοφρωνιζουμε καλυτερα
Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα δεν φταίω εγώ ..εστιάζω στο ότι οι λάθρο θα βρίσκουν υποστηρικτές από μικρές ηλικίες χάρη στους"επαναστάτες" γονείς .Τυπε σε λάθος νήμα έγραψες ..
ΚανΕ κοπυ στο νήμα του Μh+$0+@kh γ@Μi3$@i..
Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα δεν φταίω εγώ ..εστιάζω στο ότι οι λάθρο θα βρίσκουν υποστηρικτές από μικρές ηλικίες χάρη στους"επαναστάτες" γονείς .Τυπε σε λάθος νήμα έγραψες ..
ΚανΕ κοπυ στο νήμα του Μh+$0+@kh γ@Μi3$@i..
Εστίασε στο νήμα του γουρλου που η οικογένειά κάνει πάρτι με τις ΜΚΟ..Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα δεν φταίω εγώ ..εστιάζω στο ότι οι λάθρο θα βρίσκουν υποστηρικτές από μικρές ηλικίες χάρη στους"επαναστάτες" γονείς .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα δεν φταίω εγώ ..εστιάζω στο ότι οι λάθρο θα βρίσκουν υποστηρικτές από μικρές ηλικίες χάρη στους"επαναστάτες" γονείς .
Δεν διαφωνώ...εγώ μίλησα για δυνητικό λαθρολαγνο από μικρή ηλικία.Εστίασε στο νήμα του γουρλου που η οικογένειά κάνει πάρτι με τις ΜΚΟ..
Μπηκε στον "εθελοντισμό"η κόρη πριν καν τελειώσει το σχολείο..Δεν διαφωνώ...εγώ μίλησα για δυνητικό λαθρολαγνο από μικρή ηλικία.
Αυτοί είναι όψιμοι και επαγγελματίες του είδους ..
Πολλά μπουμπούκια...ολόκληρη ανθοεκθεση.Μπηκε στον "εθελοντισμό"η κόρη πριν καν τελειώσει το σχολείο..