Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.887
- Πόντοι
- 6.946
Δεν έχω ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η εφημερίδα λέει ψέματα, αλλά ξαναλέω, ότι επειδή κάτι το λέει ο ΤΥΠΟΣ(ή έστω, το ισχυρίζεται ο οποισδήποτε πολίτης), δεν σημαίνει ότι είναι και αυτομάτως αληθινό - έγκυρο. Είναι κατανοητό όπως το εξήγησα τώρα, ή όχι;Το ενα σκελος ειναι η πολιτικη του κρατους, να αποφορτιστουν οι αστυνομικοι οπως σωστα ειπες απο αλλες ασχολιες, επιδοσεις εγγραφων κλπ. Αυτο εχει ηδη δρομολογηθει. Στα θετικα της κυβερνησης.
Επισης εχουμε δεδομενο οτι αναλογικα οι αστυνομικοι ειναι αρκετοι στην Ελλαδα, ανα κατοικους.
Το αλλο σκελος ειναι η ατομικη επαρκεια του καθενος. Εν προκειμενω των συγκεκριμενων. Γιατι το εχεις δεδομενο οτι το ΘΕΜΑ λεει ψεματα και οτι εκαναν σωστα την δουλεια τους, και δεν αδιαφορησαν; Μαλιστα το ρεπορταζ το παει και παρακατω, οτι ουτε εκαναν κατι, ουτε καν ενημερωσαν για να επιληφθουν αλλοι αστυνομικοι που βρισκονταν στην περιοχη.
Εγω θελω οπως στον ιδιωτικο τομεα ολοι κρινονται, ετσι κι εκεινοι. Οι φιλοτιμοι, οι ικανοι, να επιβραβευονται. Οι αδιαφοροι, αχρηστοι, ανικανοι, σπιτι τους.
Πρέπει κάποιος να έχει τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές, ώστε να εξετάσει - επεξεργαστεί τα πάντα και να κρίνει μόνος του τι και πώς, αυτό κάνω και εγώ. Ακόμα και τότε όμως, πάλι υπάρχει η πιθανότητα να βγει λάθος συμπέρασμα, αν δεν είσαι μπροστά στο γεγονός ο ίδιος.
Όσο για την κρίση και την ικανότητα των κρατικών υπαλλήλων, δνε πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ σωστά, γιατί ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι(η πλειοψηφία ημών ΣΙΓΟΥΡΑ), δεν το επιθυμούμε, ΟΠΟΙΟ κόμμα και να υποστηρίζουμε(μην ανοίξουμε και αυτό το θέμα τώρα όμως) .