Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.264
Πόντοι
2.456

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.026
Πόντοι
6.256
blue sky τωρα Βουλτεψη κυνικη παραδοχη οτι δεν στελνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πισω:confused::confused::confused:
Αυτη η ξεφτιλισμένη κοροιδευε παλια την κυρα Τασια,
ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ οι άριστοι του κούλη,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το εβαλα μαν , thanks

Μία ερωτηση , ο Χαρδαβελλας γιατι δεν εχει πεθάνει ακόμα ;;
με το ζορι μιλάει
Δεν παιζεσαι εσυ ρε νιπλή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
Αυτη η ξεφτιλισμένη κοροιδευε παλια την κυρα Τασια,
ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ οι άριστοι του κούλη,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν παιζεσαι εσυ ρε νιπλή
καλα με συγχωρεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Χμ ναι. Ο Ντόρσει? Ο Καλάθης?
Δεν το πιστεύω ότι συγχέεις τις περιπτώσεις που προανέφερες με ελληνική καταγωγή με αυτές των Αφρικανών λαθρομεταναστών που φοράνε την γαλανολευκη....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Έλληνες είναι ρε συ silver arrow!

Εδώ γεννήθηκαν.
Ξεκόλλα το μυαλό σου.
:hi:
Έλληνας είναι ο έχων ελληνικό αίμα στις φλέβες του...αύριο θα μας πεις ότι τα παιδιά των λάθρο που γεννηθηκαν σε βραχονησίδες η στα περιπολικά του Λιμενικού είναι και αυτά Έλληνες...Τζηζας! :headbang: :confused: :headbang:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.235
Πόντοι
6.056
blue sky τωρα Βουλτεψη κυνικη παραδοχη οτι δεν στελνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πισω:confused::confused::confused:
Βουλτεψη εγκαλει ΣΥΡΙΖΑ οτι φεροταν αυστηρα στους λαθρο:2funny::confused::confused::confused:
την αλήθεια λέει η Βούλτεψη , αντιπρόσωπος του Σόρος στην ελλάδα είναι ο κούλις με τη ξαδέλφη της μκο που δίνει τα τσάμπα διαμερίσματα
με όλα τα κομφόρ πληρωμένα απο τον αγρίως φορολογούμενο κυρπαντελή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
την αλήθεια λέει η Βούλτεψη , αντιπρόσωπος του Σόρος στην ελλάδα είναι ο κούλις με τη ξαδέλφη της μκο που δίνει τα τσάμπα διαμερίσματα
με όλα τα κομφόρ πληρωμένα απο τον αγρίως φορολογούμενο κυρπαντελή
Aν τα ήξεραν αυτά οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι "Πατρίς ,Θρησκεία,Οικογένεια" δεν θα τους κατετασσαν στον ίδιο αποπατο με τα ερυθροροζουλι αναρχοαπλυτα ;:think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν μπορουσε να πει οτι γυναικα ειναι το ανθρωπινο ον με θηλυκους υποδοχεις αναπαραγωγης?
εχω "τσακωθει" με φεμινιστρια γι αυτο στο τουιτερ,επειδη η φεμινιστρια ελεγε οτι το φυλο το προσδιοριζει καποιος μονος του ενω εγω οτι το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα.
καποια στιγμη με ρωτησε τι ηλικια εχω και της ειπα πως δεν την εχω προσδιορισει ακομη και δεν καταλαβαινω γιατι η ηλικια πρεπει να μετραται με τα χρονια απο τη στιγμη που το φυλο δεν το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.235
Πόντοι
6.056
Aν τα ήξεραν αυτά οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι "Πατρίς ,Θρησκεία,Οικογένεια" δεν θα τους κατετασσαν στον ίδιο αποπατο με τα ερυθροροζουλι αναρχοαπλυτα ;:think:
εσύ που τα ξέρεις, τους κατέταξες τους κούληδες στον πυθμένα του βόθρου ? ή στέκεσαι στη γραβάτα που φοράνε τα goldenboys ?
ξέρεις είναι σαν το μουστάκι ο φερετζές του φούστη η γραβατούλα κ το κουστουμάκι των κούλικων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
εσύ που τα ξέρεις, τους κατέταξες τους κούληδες στον πυθμένα του βόθρου ? ή στέκεσαι στη γραβάτα που φοράνε τα goldenboys ?
ξέρεις είναι σαν το μουστάκι ο φερετζές του φούστη η γραβατούλα κ το κουστουμάκι των κούλικων
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο θέμα της λαθρολαγνειας δεν διαφέρουν....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
εχω "τσακωθει" με φεμινιστρια γι αυτο στο τουιτερ,επειδη η φεμινιστρια ελεγε οτι το φυλο το προσδιοριζει καποιος μονος του ενω εγω οτι το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα.
καποια στιγμη με ρωτησε τι ηλικια εχω και της ειπα πως δεν την εχω προσδιορισει ακομη και δεν καταλαβαινω γιατι η ηλικια πρεπει να μετραται με τα χρονια απο τη στιγμη που το φυλο δεν το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα...
Της γάμησες τα μυαλά τρισμεγιστε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πολύ καλά της απαντησες. Καλώς ή κακώς, το φύλο το προσδιοριζουν μονο τα γεννητικά όργανα. Ειτε μας αρεσει, είτε οχι. Το φύλο δεν προσδιορίζεται ούτε καν από την σεξουαλική προτίμηση. Και ειλικρινα, αδυνατώ να κατανοησω πληρως γιατι απορριπτουν αυτην την απαντηση. Ειναι καποιο είδος εγωισμου, ακομη και απεναντι στη φύση? Οτι εμεις μπορούμε με τον αυτοπροσδιορισμό να καταργούμε και τη φύση? Μα τότε αυτό είναι αυταπάτη. Τόση ενεργεια, που σπαταλιεται σε ανοησίες και σε υποστηριξη της βλακείας, αντί να διοχετευθεί κάπου χρήσιμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο θέμα της λαθρολαγνειας δεν διαφέρουν....
Αυτα να τα πεις στους αριστερους, που καταλογιζουν στην κυβερνηση ρατσισμό, ξενοφοβία και ακροδεξιά συμπεριφορα.
Και όταν βαζετε στο ίδιο τσουβαλι τους σημερινους με τον συρφετό του Συριζα, μαλλον κοροιδεύετε τον εαυτό σας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Αυτα να τα πεις στους αριστερους, που καταλογιζουν στην κυβερνηση ρατσισμό, ξενοφοβία και ακροδεξιά συμπεριφορα.
Και όταν βαζετε στο ίδιο τσουβαλι τους σημερινους με τον συρφετό του Συριζα, μαλλον κοροιδεύετε τον εαυτό σας
Αυτά που έλεγε ο ROB.C λίγο νωρίτερα για την Βουλτεψη και τα σόγια του Μητσοτάκη με τις Μ.Κ.Ο.ειναι φακ νιουζ;Γιατί κυκλοφορούν εδώ και χρόνια αυτά ,δεν νομίζω να μην ισχύουν αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom