ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Βουλτεψη εγκαλει ΣΥΡΙΖΑ οτι φεροταν αυστηρα στους λαθρο
που εχει Χαρδαβέλλα ;;;Ζεσταμα έκανε αφού..
Σε λίγο στην εκπομπή του αγιου Χαρδαβέλλα "αντιπαραθέσεις",
θα τα πει εκτενέστερα..
blue sky τυπεπου εχει Χαρδαβέλλα ;;;
blue sky τυπε
το εβαλα μαν , thanksBlue Sky..
Ήταν παρούσα με τα πάκι;Βουλτεψη εγκαλει ΣΥΡΙΖΑ οτι φεροταν αυστηρα στους λαθρο
Αυτη η ξεφτιλισμένη κοροιδευε παλια την κυρα Τασια,blue sky τωρα Βουλτεψη κυνικη παραδοχη οτι δεν στελνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πισω
Δεν παιζεσαι εσυ ρε νιπλήτο εβαλα μαν , thanks
Μία ερωτηση , ο Χαρδαβελλας γιατι δεν εχει πεθάνει ακόμα ;;
με το ζορι μιλάει
καλα με συγχωρειςΑυτη η ξεφτιλισμένη κοροιδευε παλια την κυρα Τασια,
ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ οι άριστοι του κούλη,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν παιζεσαι εσυ ρε νιπλή
Δεν το πιστεύω ότι συγχέεις τις περιπτώσεις που προανέφερες με ελληνική καταγωγή με αυτές των Αφρικανών λαθρομεταναστών που φοράνε την γαλανολευκη....Χμ ναι. Ο Ντόρσει? Ο Καλάθης?
Έλληνας είναι ο έχων ελληνικό αίμα στις φλέβες του...αύριο θα μας πεις ότι τα παιδιά των λάθρο που γεννηθηκαν σε βραχονησίδες η στα περιπολικά του Λιμενικού είναι και αυτά Έλληνες...Τζηζας!Έλληνες είναι ρε συ silver arrow!
Εδώ γεννήθηκαν.
Ξεκόλλα το μυαλό σου.
blue sky τωρα Βουλτεψη κυνικη παραδοχη οτι δεν στελνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πισω
την αλήθεια λέει η Βούλτεψη , αντιπρόσωπος του Σόρος στην ελλάδα είναι ο κούλις με τη ξαδέλφη της μκο που δίνει τα τσάμπα διαμερίσματαΒουλτεψη εγκαλει ΣΥΡΙΖΑ οτι φεροταν αυστηρα στους λαθρο
Aν τα ήξεραν αυτά οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι "Πατρίς ,Θρησκεία,Οικογένεια" δεν θα τους κατετασσαν στον ίδιο αποπατο με τα ερυθροροζουλι αναρχοαπλυτα ;την αλήθεια λέει η Βούλτεψη , αντιπρόσωπος του Σόρος στην ελλάδα είναι ο κούλις με τη ξαδέλφη της μκο που δίνει τα τσάμπα διαμερίσματα
με όλα τα κομφόρ πληρωμένα απο τον αγρίως φορολογούμενο κυρπαντελή
εχω "τσακωθει" με φεμινιστρια γι αυτο στο τουιτερ,επειδη η φεμινιστρια ελεγε οτι το φυλο το προσδιοριζει καποιος μονος του ενω εγω οτι το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα.Δεν μπορουσε να πει οτι γυναικα ειναι το ανθρωπινο ον με θηλυκους υποδοχεις αναπαραγωγης?
εσύ που τα ξέρεις, τους κατέταξες τους κούληδες στον πυθμένα του βόθρου ? ή στέκεσαι στη γραβάτα που φοράνε τα goldenboys ?Aν τα ήξεραν αυτά οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι "Πατρίς ,Θρησκεία,Οικογένεια" δεν θα τους κατετασσαν στον ίδιο αποπατο με τα ερυθροροζουλι αναρχοαπλυτα ;
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο θέμα της λαθρολαγνειας δεν διαφέρουν....εσύ που τα ξέρεις, τους κατέταξες τους κούληδες στον πυθμένα του βόθρου ? ή στέκεσαι στη γραβάτα που φοράνε τα goldenboys ?
ξέρεις είναι σαν το μουστάκι ο φερετζές του φούστη η γραβατούλα κ το κουστουμάκι των κούλικων
Της γάμησες τα μυαλά τρισμεγιστε....εχω "τσακωθει" με φεμινιστρια γι αυτο στο τουιτερ,επειδη η φεμινιστρια ελεγε οτι το φυλο το προσδιοριζει καποιος μονος του ενω εγω οτι το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα.
καποια στιγμη με ρωτησε τι ηλικια εχω και της ειπα πως δεν την εχω προσδιορισει ακομη και δεν καταλαβαινω γιατι η ηλικια πρεπει να μετραται με τα χρονια απο τη στιγμη που το φυλο δεν το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα...
Πολύ καλά της απαντησες. Καλώς ή κακώς, το φύλο το προσδιοριζουν μονο τα γεννητικά όργανα. Ειτε μας αρεσει, είτε οχι. Το φύλο δεν προσδιορίζεται ούτε καν από την σεξουαλική προτίμηση. Και ειλικρινα, αδυνατώ να κατανοησω πληρως γιατι απορριπτουν αυτην την απαντηση. Ειναι καποιο είδος εγωισμου, ακομη και απεναντι στη φύση? Οτι εμεις μπορούμε με τον αυτοπροσδιορισμό να καταργούμε και τη φύση? Μα τότε αυτό είναι αυταπάτη. Τόση ενεργεια, που σπαταλιεται σε ανοησίες και σε υποστηριξη της βλακείας, αντί να διοχετευθεί κάπου χρήσιμα.εχω "τσακωθει" με φεμινιστρια γι αυτο στο τουιτερ,επειδη η φεμινιστρια ελεγε οτι το φυλο το προσδιοριζει καποιος μονος του ενω εγω οτι το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα.
καποια στιγμη με ρωτησε τι ηλικια εχω και της ειπα πως δεν την εχω προσδιορισει ακομη και δεν καταλαβαινω γιατι η ηλικια πρεπει να μετραται με τα χρονια απο τη στιγμη που το φυλο δεν το καθοριζουν τα γεννητικα οργανα...
Αυτα να τα πεις στους αριστερους, που καταλογιζουν στην κυβερνηση ρατσισμό, ξενοφοβία και ακροδεξιά συμπεριφορα.Αυτό που ξέρω είναι ότι στο θέμα της λαθρολαγνειας δεν διαφέρουν....
Αυτά που έλεγε ο ROB.C λίγο νωρίτερα για την Βουλτεψη και τα σόγια του Μητσοτάκη με τις Μ.Κ.Ο.ειναι φακ νιουζ;Γιατί κυκλοφορούν εδώ και χρόνια αυτά ,δεν νομίζω να μην ισχύουν αυτά.Αυτα να τα πεις στους αριστερους, που καταλογιζουν στην κυβερνηση ρατσισμό, ξενοφοβία και ακροδεξιά συμπεριφορα.
Και όταν βαζετε στο ίδιο τσουβαλι τους σημερινους με τον συρφετό του Συριζα, μαλλον κοροιδεύετε τον εαυτό σας