sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.227
- Πόντοι
- 22.266
Αγαπημένη μου σκηνη
Αγαπημένη μου σκηνη
Και τι καταλαβανε? Το χωρισανε το ζευγαρι
τύπε λες τις βλακείες να τις συνεχίζουνε στο εκλογικό παραβάν ?Ναι, βλακειες λετε μπολικες
Ο συγκεκριμενος ψηφιζει ΝΔ παντως. Κατα δηλωση του θα το επαναλαβει κιολας.τύπε λες τις βλακείες να τις συνεχίζουνε στο εκλογικό παραβάν ?
να ψηφίζουν συνασπισμό ,πασοκ, χαρίζω οικόπεδα ?
αν δεν δείξει ταυτότητα της ΝΔ δεν πιστεύω λόγια κανενόςΟ συγκεκριμενος ψηφιζει ΝΔ παντως. Κατα δηλωση του θα το επαναλαβει κιολας.
Εγω δεν εχω ταυτοτητα της ΝΔ. Εμενα δηλαδη γιατι με πιστευεις οτι ψηφιζω ΝΔ?αν δεν δείξει ταυτότητα της ΝΔ δεν πιστεύω λόγια κανενός
για γιωργάκη σε κόβωΕγω δεν εχω ταυτοτητα της ΝΔ. Εμενα δηλαδη γιατι με πιστευεις οτι ψηφιζω ΝΔ?
λαθρο έρχονται να επενδύσουν στον τόπο σου Αχάριστοι
Τύπε άφησε ελεύθερο το μαρκάλισμ@ ;ΣτΕ: Απόφαση «σταθμός» - Παράνομη η σφαγή ζώων σε θρησκευτικές τελετές χωρίς αναισθησία
"Κόκκινη κάρτα" έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στη σφαγή ζώων στο πλαίσιο θρησκευτικών λατρευτικών τελετών της μουσουλμανικής και εβραϊκήςwww.newsit.gr
Νάσο,που εισαι ρε νιμού;Προσωρινή φιλοξενία 367 Αφγανών, κυρίως δικαστικών, στην Ελλάδα
Στην Αθήνα έφτασαν σήμερα, μέσω Τιφλίδας, 269 υπήκοοι Αφγανιστάν - στην πλειονότητά τους δικαστικοί - στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα και τα άλλα κράτη - μέλη της ΕΕ να παρέχουν ανθρωπιστική στήριξη στους πολίτες του Αφγανιστάν που κινδυνεύουν. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσηwww.defence-point.gr
Μερικες εκατονταδες Αφγανοι ακομη απο το παραθυρο σε διαμερισματα
Απο το σεισμο των Αλκυονιδων ακομη βρισκονται σε σκηνες και ο Μητσοτακης σπιτωνει Μουσουλμανους στην υγεια των κοροιδων
Τυπε δεν γράφεις αν ήταν στην υποδοχή αντιπροσωπος των λαθρολαγνων του σαι κ θα τους πάρει από τώκα..Φαίνεσαι ευφυής άνθρωπος. Όταν βλέπεις τόσα τατρατζούμ, δεν σου περνάει απ΄ το μυαλό, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει;
.......Την πτήση υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, Ιωάννης Σφυράκης και η διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, Ευαγγελία Κτιστάκη....
Δεν θα μείνουν εδώ. Τα πραγματικά αφεντικά θα τους χρησιμοποιήσουν, όχι για να μαζέψουν φράουλες, αλλά για τους δικούς τους σκοπούς, μέλη της Ελίτ είναι, θα τους έχουν στην καβάτζα μήπως κι αλλάξουν τα πράγματα στο Αφγανιστάν και τους χρειαστούν
Χοντρός, μεσήλικας, του αρεσουν οι χοντρές, δικηγόρος και θα ψηφισει γιωργάκη?για γιωργάκη σε κόβω
Άσε μας ρε κομτολαγμε επειδή οεθυσμενος sex volcano που είδε πέντε έξι λάθρο στην Εγνατία να πηγαινοέρχονται ,το έχετε κάνει θέμαΜίλαγα με συγγενη αξ της ελας που ειναι στη θράκη,
Γινεται ο χαμος του χαμού σε όλη τη βορεια ελλάδα απο λάθρο, μπαίνουν απο παντού εκτος απο το φράχτη του έβρου,
Κυκλώματα άπειρα, στόχος μόνο η ευρωπη και όχι τα επιδοματα και τα σπίτια του κουλη στην ελλαδα,
Παρατημενα ενοικιαζόμενα αυτοκινητα παντου, υπάρχει και ειδικο σημειο συνάντησης στη θεσσαλονικη που αφηνουν τα αμάξια,
Μεγάλη μπίζνα που εμπλέκονται πολλοι απο πολλες χώρες, και απο βουλγαρια και απο σκόπια και φυσικα μερίδα του λέοντος παιρνουν και οι αλβανοί που τους πανε μεσω αλβανίας, σιγά μην εμεναν εκτος παιχνιδιου οι βρωμοαλβανοί.
Λογικα στο θεμα θα έπρεπε να εμπλακει και ο στρατος στη θράκη, αλλα φανταστειτε τι θα γινοταν αν οσοι πανε ευρωπη μεσω ελλαδας να εγκλωβίζονταν εδω.
Νοίκιαζε αυτοκίνητα και δεν τα επέστρεφε - Τα χρησιμοποιούσε για διακίνηση μεταναστών - Law & Order
Αναζητούνται οι συνεργοί τηςwww.lawandorder.gr
Τι να κάνουμε και μεις, γκρινιάζουμε και μιζεριαζουμε γιατι ειμαστε έξω απ τη μάσα,Άσε μας ρε κομτολαγμε επειδή οεθυσμενος sex volcano που είδε πέντε έξι λάθρο στην Εγνατία να πηγαινοέρχονται ,το έχετε κάνει θέμα
Ανισορροποι ειστε
Σε αυτή τη χώρα μόνο όποιος κάνει μπίζνα με το κράτος βγάζει καλά φράγκα τελικά τυπεΤι να κάνουμε και μεις, γκρινιάζουμε και μιζεριαζουμε γιατι ειμαστε έξω απ τη μάσα,
Και σύ όταν εισαι εγνατία να φορας μαυρα γυαλιά και να κοιτας το δρόμο,
Μπα, υπαρχουν κι άλλοι τρόποι. Μενει να τους βρειςΣε αυτή τη χώρα μόνο όποιος κάνει μπίζνα με το κράτος βγάζει καλά φράγκα τελικά τυπε
Κυρίως ομάς μέσω κράτουςΜπα, υπαρχουν κι άλλοι τρόποι. Μενει να τους βρεις
Και συ να πηγαινεις απο αλλο δρόμο όπως ο άλεξ,Σε αυτή τη χώρα μόνο όποιος κάνει μπίζνα με το κράτος βγάζει καλά φράγκα τελικά τυπε
Δεν καταλαβες… οι τρόποι για να βγάλεις λεφτά δεν ειναι να κανεις ανυπωλειταιφσοι στο internet. Σε λάθος μέρος ψάχνεις για αυτο δεν εχεις αποτέλεσμαΚυρίως ομάς μέσω κράτους
Εμένα μου δίνει μόνο 0,05 ευρώ για ποσταρισμα ο κασσιδας