Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266

Και εις ανώτερα

Εσύ gustaitis χρωστάς κάτι και σου έστειλα ξανά πμ αλλιώς ρόμπα
Περιμένω κ κάτι αλλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Θυμαμαι σε ντοκυμαντερ, οι Αμερικανοι τον καιρο του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου ειχαν φτιαξει για ενημερωση του πληθυσμου τους, διαφορες μικρου μηκους ταινιες, χρηστικου επιπεδου. Οπως και μετεπειτα επι Ψυχρου πολεμου με τους κομουνιστες. Και εδειχνε καποιους Αμερικανους να συζητουν σε δημοσιο χωρο αμεριμνοι, για διαφορα που ειδαν στο Στρατο, σε Δημοσιες Υπηρεσιες, και στο παραδιπλα τραπεζακι καθοταν, ακουγε, και σημειωνε ο κατασκοπος. Αμερικανος πολιτης, που δρουσε ομως για το συμφερον του εχθρου. Και εφιστουσε την προσοχη το ντοκυμαντερ, εκεινης της εποχης, Προσεξτε τι λετε σε δημοσιο χωρο, μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον της πατριδας μας απο την 5η φαλλαγγα που βρισκεται και δρα αναμεσα μας.

Αυτο μου θυμισε με το περιστατικο με την δολοφονια του Γαλλου καθηγητη. Ηταν τα παιδια οι μαθητες και οι γονεις τους, μουσουλμανοι, πιθανον Γαλλοι πολιτες, και αντι να εστερνιστουν τις αξιες, τις αρχες, τα ιδανικα της πατριδας τους, της Γαλλιας, εστω να διαμαρτυρηθουν για τα λεγομενα του καθηγητη, αν διαφωνουσαν, αυτοι κοιταζαν πως θα πληροφορησουν τους εξτρεμιστες μουσουλμανους να δολοφονησουν τον ιδιο τους τον δασκαλο. 5η φαλλαγγα κανονικη.
ΈΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊ ΝΑ ΤΟ ΓΡΆΦΩ. Είναι ΑΝΟΗΤΟ να πιστεύουμε πως κάποιος θα αφήσει τις αντιλήψεις του στα Σύνορα. οι Μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τη Σαρία. Δεν το κάνουν από κακία. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ πως είναι το δικαιότερο Σύστημα, αφού το έδωσε ο Αλλάχ στους ανθρώπους με τον Προφήτη. Και ένα κομμάτι τους είναι έτοιμο να πεθάνει, χωρίς κάποιο κέρδος σε αυτή τη ζωή, σε αυτή την προσπάθεια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
ΈΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊ ΝΑ ΤΟ ΓΡΆΦΩ. Είναι ΑΝΟΗΤΟ να πιστεύουμε πως κάποιος θα αφήσει τις αντιλήψεις του στα Σύνορα. οι Μουσουλμάνοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τη Σαρία. Δεν το κάνουν από κακία. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ πως είναι το δικαιότερο Σύστημα, αφού το έδωσε ο Αλλάχ στους ανθρώπους με τον Προφήτη. Και ένα κομμάτι τους είναι έτοιμο να πεθάνει, χωρίς κάποιο κέρδος σε αυτή τη ζωή, σε αυτή την προσπάθεια

Τοτε και εμεις δεν θα το κανουμε με κακια εαν οργανωθουμε στον ονομα του ΙC.ΧC το παιξουμε συγχρονοι Σταυροφοροι και επιβαλλουμε την ιερα εξεταση. Ισλαμικο μεσαιωνα και τρελιτσα αυτοι; Χριστιανικο μεσαιωνα και Σταυροφοριες εμεις. Να δουμε στο τελος ποιος θα νικησει..

Συνημμένα

• Cabnterbury_Crusaders_horsemen.jpg
    Cabnterbury_Crusaders_horsemen.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 19

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
Οι μουσουλμανοι πρεπει να αντιμετωπιζονται ως υποπτοι για εγκληματα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Τοτε και εμεις δεν θα το κανουμε με κακια εαν οργανωθουμε στον ονομα του ΙC.ΧC το παιξουμε συγχρονοι Σταυροφοροι και επιβαλλουμε την ιερα εξεταση. Ισλαμικο μεσαιωνα και τρελιτσα αυτοι; Χριστιανικο μεσαιωνα και Σταυροφοριες εμεις. Να δουμε στο τελος ποιος θα νικησει..
κοίτα, η σύγκρουση είναι Νομοτελειακή. Την προηγούμενη φορά η Ευρώπη νίκησε. Τώρα, θηλυκοποιεί τα αγόρια της

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266

Πάω να τους υποδεκτω στο αεροδρόμιο :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:
Οι χαζοί οι Σκοπιανοί...διώχνουν τους επενδυτές κ τους δίνουν σε εμάς

Όταν καταλάβουν τι κελεπουρια έχασαν τότε θα είναι αργά

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Το θεμα ειναι
:hi:Ακριβως!εγω μιλωντας με ανθρωπους απο ισλαμικες χωρες οσα χρονια και να ειναι στην Ελλαδα εχω διαπιστωσει οτι ειναι απελσπιστικα μη συμβατοι με τον εδω τροπο ζωης οσο κομπλε και να ειναι...Τους φαινετε πολλυ κακο μια γυναικα να μην ειναι καλλυμενη να πινεις αλκοολ και να τρως χοιρινο,προσφατα δε μουσουλμανος μου ειπε οτι το κορανι ειχε προβλεψει και τον κορονοιο :rockon: :rockon: ,πιο παλλια αλλος μου χε πει οτι ειχε προβλεψει και οτι θα παμε στο φεγγαρι:bigdick: με λιγα λογια τα παντα.....Το κορανι ειναι το μονο βιβλιο που ο μεσος Μουσουλμανος εχει διαβασει αρα ειναι κυριως θεμα παιδειας,,,Προσωπικα πιστευω οτι οπως εχει απαγορεφθει και διωκετε ο ναζισμος (και αριστα) θα επρεπε να συμβαινει το ιδιο πραγμα και με αυτη τη θρησκεια γιατι και τα δυο προαγουν νοσηρες ιδεολογιες με αλλο κινητρο αλλα ο παρανομαστη ειναι ο ιδιος......Αλλα βλεπεις τα πετροδολλαρα τα φυσικα αερια και ο ελενγχος του εμποριου κρατανε τον πολιτισμενο κοσμο απο το να γινει κατι τετοιο...Οσο υπαρχει αυτη η θρησκεια οι ανθρωποι απο αυτα τα μερη του πλανητη στο 95% μεχρι και 5η 6η γενεια θα μενουν μη συμβατοι με τον εδω τροπο ζωης

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
κοίτα, η σύγκρουση είναι Νομοτελειακή. Την προηγούμενη φορά η Ευρώπη νίκησε. Τώρα, θηλυκοποιεί τα αγόρια της
Τυπε δεν νομιζω οτι θηλυκοποιει τα αγορια της απλα ο μεσος Ευρωπαιος δεν πιστευει σε θρησκεια...Ο πολιτισμος εχει ανοιξει τα ματι στους ανθρωπους και δεν πιστευουν ουτε σε μαυροντυμενους με μουσια μαγους,ουτε σε ασπροντυμενους ξυρισμενους μαγους.....Η σ υγκρουση ειναι μεν νομοτελειακη αλλα δεν θα συγκρουστουν δυο θρησκειες και δεν θα ειναι με ορους και με τροπους του Μεσσαιωνα,απλα θα κληθουν να υπερασπιστουν τις Ελευθεριες τους οι ανθρωποι και να επιλεξουν πως θελουν να ζουνε....Απο την αλλη υπαρχουν ακομα αρκετοι φανατικοι που ειναι σε θεση να συγκρουστουνε με τους αντοιστιχους,μια ειδοποιος διαφορα ειναι οτι οι εδω(και οταν λεω εδω εννοω Ευρωπη γενικα) φανατικοι δεν ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι οπως οι απο εκει.....

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Πάω να τους υποδεκτω στο αεροδρόμιο :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

Έχω και μερικά παιδιά που έχουν φυλακιστεί άδικα στη Ράκκα και ξέφυγαν και περιμένουν τη βάρκα να μας έρθουν!
Πολύ καλά παιδιά και μεγάλοι ανθρωπιστές. Ότι κεφάλια έχουν κόψει είναι για ανθρωπιστικούς λόγους όπως και οι βόμβες των Αμερικάνων!:smitten::smitten::smitten:
Ευτυχώς που το γιουνανιστάν είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζετε το ανθρωπιστικό τους έργο και έχουν όλα τα προνόμια και κυκλοφορούν ελέυθερα συνεχίζοντας την δράση τους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Λοιπόν λύση υπάρχει
Κατανοώ την αλληλεγγύη κάποιων προς τους σπόρους ισλαμοπιθηκες από αγνά αισθήματα
Όπως κατανοώ κ μερικούς να προσπαθούν λόγω πάρε δώσε την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους στο θέμα λαθροπιθηκων

Προτείνω για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι ...όσοι έχουν αγνά αισθήματα να πάνε στη διεύθυνση εργασίας να αιτηθούν να προσλάβουν από ένα Πακιστανό για λόγους εργασίας πχ οικιακο βοηθό

Έτσι κ αυτοί οι αγνοί θα ικανοποιήσουν τα αισθήματα του κ να αδειάσει ο τόπος από τις υπόλοιπους που δε θα τους προσλάβει κανείς κ τα κομματοσκυλα θα λένε ότι λύσαμε το πρόβλημα

Ξεκινώ εγώ .....αιτουμαι από τη διεύθυνση εργασίας να με προσλάβει ο ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΟΣ :confused:
Τύπε θα φοράς παντόφλα διχαλο ή την κλασική;
:confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

Τύπε θα κλέψεις την δόξα από τους λαθρολαγνους;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ξεκινώ εγώ .....αιτουμαι από τη διεύθυνση εργασίας να με προσλάβει ο ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΟΣ :confused:
Προσφέρω εποχιακή εργασία, για υπάλληλο αερισμού με χρήση φτερού ή κλάδου φοίνικα κατά την ώρα λιασίματός μας :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι γιουνάνι και προτιμούνται μέλη αυτού του σάη :smitten::smitten::smitten:

Πληρώνω μεσολαβώντας στις υπηρεσίες του κράτους να σας παρουσιάσω ως αδερφό και να έχετε όλα τα προνόμια σίτισης στέγασης και επιδόματος.
Θα αποκρύψω και την καταγωγή σας στις ελληνίδες που θα σας βλέπουν και θα σας γουσταρουν για να γάματε:takethis::takethis::takethis:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266
Έχω και μερικά παιδιά που έχουν φυλακιστεί άδικα στη Ράκκα και ξέφυγαν και περιμένουν τη βάρκα να μας έρθουν!
Πολύ καλά παιδιά και μεγάλοι ανθρωπιστές. Ότι κεφάλια έχουν κόψει είναι για ανθρωπιστικούς λόγους όπως και οι βόμβες των Αμερικάνων!:smitten::smitten::smitten:
Ευτυχώς που το γιουνανιστάν είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζετε το ανθρωπιστικό τους έργο και έχουν όλα τα προνόμια και κυκλοφορούν ελέυθερα συνεχίζοντας την δράση τους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Chaliphate of yunan

Ωραίο δεν ακούγεται;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Τυπε δεν νομιζω οτι θηλυκοποιει τα αγορια της απλα ο μεσος Ευρωπαιος δεν πιστευει σε θρησκεια...Ο πολιτισμος εχει ανοιξει τα ματι στους ανθρωπους και δεν πιστευουν ουτε σε μαυροντυμενους με μουσια μαγους,ουτε σε ασπροντυμενους ξυρισμενους μαγους.....Η σ υγκρουση ειναι μεν νομοτελειακη αλλα δεν θα συγκρουστουν δυο θρησκειες και δεν θα ειναι με ορους και με τροπους του Μεσσαιωνα,απλα θα κληθουν να υπερασπιστουν τις Ελευθεριες τους οι ανθρωποι και να επιλεξουν πως θελουν να ζουνε....Απο την αλλη υπαρχουν ακομα αρκετοι φανατικοι που ειναι σε θεση να συγκρουστουνε με τους αντοιστιχους,μια ειδοποιος διαφορα ειναι οτι οι εδω(και οταν λεω εδω εννοω Ευρωπη γενικα) φανατικοι δεν ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι οπως οι απο εκει.....
Πιστεύω στην Ελευθερία του Λόγου, κι ότι έχεις το δικαίωμα να λες ότι θεωρείς σωστό. Η δικιά μου άποψη, είναι άλλη. Το ότι μιλάνε για Τοξική Αρρενοπότητα, το ότι οι Φεμινίστριες είναι ελεύθερες να διδάσκουν στα Κολλέγια ότι κάθε σεξ είναι Βιασμός, ότι πρέπει να μας ευνουχίσουν και να μας κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, το ότι διώχνουν τον πατέρα από το σπίτι με Διαζύγια και αποθεώνουν τη Μοναχική Μητέρα, το ότι δεν υπάρχουν τα φύλα, αλλά αυτό είναι Κοινωνική Κατασκευή και μύρια άλλα αυτό το αποτέλεσμα θα έχει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Το θεμα ειναι

:hi:Ακριβως!εγω μιλωντας με ανθρωπους απο ισλαμικες χωρες οσα χρονια και να ειναι στην Ελλαδα εχω διαπιστωσει οτι ειναι απελσπιστικα μη συμβατοι με τον εδω τροπο ζωης οσο κομπλε και να ειναι...Τους φαινετε πολλυ κακο μια γυναικα να μην ειναι καλλυμενη να πινεις αλκοολ και να τρως χοιρινο,προσφατα δε μουσουλμανος μου ειπε οτι το κορανι ειχε προβλεψει και τον κορονοιο :rockon: :rockon: ,πιο παλλια αλλος μου χε πει οτι ειχε προβλεψει και οτι θα παμε στο φεγγαρι:bigdick: με λιγα λογια τα παντα.....Το κορανι ειναι το μονο βιβλιο που ο μεσος Μουσουλμανος εχει διαβασει αρα ειναι κυριως θεμα παιδειας,,,Προσωπικα πιστευω οτι οπως εχει απαγορεφθει και διωκετε ο ναζισμος (και αριστα) θα επρεπε να συμβαινει το ιδιο πραγμα και με αυτη τη θρησκεια γιατι και τα δυο προαγουν νοσηρες ιδεολογιες με αλλο κινητρο αλλα ο παρανομαστη ειναι ο ιδιος......Αλλα βλεπεις τα πετροδολλαρα τα φυσικα αερια και ο ελενγχος του εμποριου κρατανε τον πολιτισμενο κοσμο απο το να γινει κατι τετοιο...Οσο υπαρχει αυτη η θρησκεια οι ανθρωποι απο αυτα τα μερη του πλανητη στο 95% μεχρι και 5η 6η γενεια θα μενουν μη συμβατοι με τον εδω τροπο ζωης
:hi::thumbsup:
Σωστα.. δεν μπορει ενα βιβλιο που εχει γραφτει 1500 χρονια πριν να ειναι υπερανω νομων και να τους κανονιζει την καθημερινοτητα της ζωης τους. Αν ειναι ετσι ας κατσουν εκει στο Μπαχαλισταν, μην θελουν ευρωπη δυση ελευθερια και μετα να τα κανουν σαν τα μουτρα τους..

Τελευταία τροποποίηση:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Πιστεύω στην Ελευθερία του Λόγου, κι ότι έχεις το δικαίωμα να λες ότι θεωρείς σωστό. Η δικιά μου άποψη, είναι άλλη. Το ότι μιλάνε για Τοξική Αρρενοπότητα, το ότι οι Φεμινίστριες είναι ελεύθερες να διδάσκουν στα Κολλέγια ότι κάθε σεξ είναι Βιασμός, ότι πρέπει να μας ευνουχίσουν και να μας κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, το ότι διώχνουν τον πατέρα από το σπίτι με Διαζύγια και αποθεώνουν τη Μοναχική Μητέρα, το ότι δεν υπάρχουν τα φύλα, αλλά αυτό είναι Κοινωνική Κατασκευή και μύρια άλλα αυτό το αποτέλεσμα θα έχει
Tυπε νομοτελεια εχει και η φυση ομως και καποια πραγματα δεν ειναι θεμα αποψεων..Συμφωνοι με την τοξικη αρρενωποτητα κτλπ κτλπ,αλλα τα φυλλα ειναι δυο και εχουν συγκεκριμενους ρολους στη φυση το να αλλαξουν αυτοι οι ρολοι σε τοσο γενικευμενο πλαισιο ειναι σαν να σταματησει να νυχτωνει...Δεν νομιζω επ'ουδενι να υπαρχει τετοιο αποτελεσμα γιατι νομοτελειακα ειναι κατι που ειναι εναντια στη φυση και δεν μπορει να γινει.Κοινωνικα ισως αλλα μια κοινωνια που ειναι απαλλαγμενη απο αυτα δεν μπορει να δεκτει και να ενσωματωσει τετοια ατομα.Εγω πιστευω οτι πολλυ απλα οταν φτασει ο κομπος στο χτενι με συμπεριφορες οπως αυτες του να βαρανε γυναικες και ανθρωπους στη Γερμανια και στη Σουηδια με τα τρομοκρατικα χτυπηματα θα ειναι ισως και το κυκνειο ασμα της Αστικης Δημοκρατιας και θα προχωρησουμε σε συστημα απολυτου ελενγχου με αυτη την προφαση,ειτε θα υπαρξει ραγδαια ανοδος της ακροδεξιας και θα οδηγηθουμε σε ενα αλαλουμ χτυπωντας και κανοντας πογκρομ αδιακριτως και τυφλα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Tυπε νομοτελεια εχει και η φυση ομως και καποια πραγματα δεν ειναι θεμα αποψεων..Συμφωνοι με την τοξικη αρρενωποτητα κτλπ κτλπ,αλλα τα φυλλα ειναι δυο και εχουν συγκεκριμενους ρολους στη φυση το να αλλαξουν αυτοι οι ρολοι σε τοσο γενικευμενο πλαισιο ειναι σαν να σταματησει να νυχτωνει...Δεν νομιζω επ'ουδενι να υπαρχει τετοιο αποτελεσμα γιατι νομοτελειακα ειναι κατι που ειναι εναντια στη φυση και δεν μπορει να γινει.Κοινωνικα ισως αλλα μια κοινωνια που ειναι απαλλαγμενη απο αυτα δεν μπορει να δεκτει και να ενσωματωσει τετοια ατομα.Εγω πιστευω οτι πολλυ απλα οταν φτασει ο κομπος στο χτενι με συμπεριφορες οπως αυτες του να βαρανε γυναικες και ανθρωπους στη Γερμανια και στη Σουηδια με τα τρομοκρατικα χτυπηματα θα ειναι ισως και το κυκνειο ασμα της Αστικης Δημοκρατιας και θα προχωρησουμε σε συστημα απολυτου ελενγχου με αυτη την προφαση,ειτε θα υπαρξει ραγδαια ανοδος της ακροδεξιας και θα οδηγηθουμε σε ενα αλαλουμ χτυπωντας και κανοντας πογκρομ αδιακριτως και τυφλα...
ας σε ενημερώσω λοιπόν, γιατί είναι σαφής η άγνοιά σου
https://www.reddit.com/r/JadynIsHere/comments/ndrc0g

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom