alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καλή ιδέα αυτό. Εγώ πάντως ψήνομαι να πάω να κόψω κλίμα και να ακούσω τί έχει να πει. Ό, τι είναι αυτό τέλος πάντων...
Ελεος, και σε ειχα σε μια εκτιμηση.
Καλή ιδέα αυτό. Εγώ πάντως ψήνομαι να πάω να κόψω κλίμα και να ακούσω τί έχει να πει. Ό, τι είναι αυτό τέλος πάντων...
Τί το εκπληκτικό κ πρωτότυπο περιμένεις να ακούσεις που ψήνεσαι κιόλας;Καλή ιδέα αυτό. Εγώ πάντως ψήνομαι να πάω να κόψω κλίμα και να ακούσω τί έχει να πει. Ό, τι είναι αυτό τέλος πάντων...
Ελεος, και σε ειχα σε μια εκτιμηση.
Τί το εκπληκτικό κ πρωτότυπο περιμένεις να ακούσεις που ψήνεσαι κιόλας;
Μία από τα ίδια...
Κλασσική ''ξύλινη γλώσσα''.
Τί το εκπληκτικό κ πρωτότυπο περιμένεις να ακούσεις που ψήνεσαι κιόλας;
Μία από τα ίδια...
Κλασσική ''ξύλινη γλώσσα''.
Καλός πολίτης ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ πολίτης.
Και ο ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ βεβαίως-βεβαίως...
Διάβαζε περισσότερες εφημερίδες!!!Καλός πολίτης ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ πολίτης.
ο ΣρεντερΚαλά κι αυτή ώρες-ώρες μαλακίζεται. Αλλά κατά βάση, μας βοηθά να βγούμε από τη λάσπη κι εμείς...
Μεγάλος φταίχτης είναι ο προκάτοχός της (μου διαφεύγει). Ήξεραν και δεν έλεγαν τίποτε. Και συνέχισαν να μας δανείζουν. Και μας έβαλαν στην ΕΕ. Ως πότε ρε παιδιά θα συνεχιζόταν το πάρτυ; Γινόταν να διαρκέσει αιωνίως;
Δεν το σκεπτόμαστε από την ανάποδη. Να βοηθούσαμε εμείς κάποιους απρόθυμους να βοηθηθούν και να μας την έλεγαν κι από πάνω...
ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ Ή ΦΥΛΗΣΥΧΟΣ?
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τους ψηφιζαν;Ειμαστε ομως και ατυχοι γαμω την τρελα μου.
Αν ζουσαν σημερα ο Μπακογιαννης και ο Γεννηματας, θα ημασταν καλυτερα ή χειροτερα?
ο Σρεντερ
και οι δυο ειναι και ηταν καγκελαριοι της Γερμανιας
η δουλεια τους ειναι να βοηθουν με την πολιτικη τους την Γερμανικη οικονομια και οχι την Ελληνικη
Ειμαστε ομως και ατυχοι γαμω την τρελα μου.
Αν ζουσαν σημερα ο Μπακογιαννης και ο Γεννηματας, θα ημασταν καλυτερα ή χειροτερα?
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τους ψηφιζαν;
ακριβως το ίδιο...
Ειμαστε ομως και ατυχοι γαμω την τρελα μου.
άντε να χουμε κι έγκυρη πληροφόρηση...
γιατί από τον Ίσιο δεν περιμένω χαϊρι!
άντε να χουμε κι έγκυρη πληροφόρηση...
γιατί από τον Ίσιο δεν περιμένω χαϊρι!
Αφού πρώτο τραπέζι πίστα θα είσαι!
Γίνεται ίδρυση νέου κόμματος σήμερα χωρίς ρετάλια της αριστεράς;
Ρε τί έχετε πάθει και του έξακοντίζετε βέλη όλοι;
Θα με αναγκάσετε να αλλάξω σε Φιλίσιος Πολίτης