ειδικά οι μκο έχουν λεΦτά αισθήματα ,Αφοι ειμαστε φιλανθρωποι μυστη
άβυσσος ,απροσμέτρητα τα λεΦτά τους αισθήματα
ειδικά οι μκο έχουν λεΦτά αισθήματα ,Αφοι ειμαστε φιλανθρωποι μυστη
Οι ΜΚΟ υπάρχουν στα σύνορα,όχι στο Αφγανιστάν.βλέπεις μκο να τους στρώνουν δρόμο για εδώ ?
ελπίζω να μη βρεθεί κανάς μαλάκας να τους κάψει τις παπαρούνες... εκεί να δεις τι εστί πείνα .Οι ΜΚΟ υπάρχουν στα σύνορα,όχι στο Αφγανιστάν.
Στο Αφγανιστάν βλέπεις να εξαπλώνονται οι Ταλιμπανοφασίστες.
Οι ΗΠΑ κακώς έφυγαν..
Πρέπει να επέμβει η Ρωσία τώρα,με τη βοήθεια του Τατζικιστάν.
Οι Ταλιμπάν φτιάχτηκαν κακήν κακώς από τις ΗΠΑ,τώρα πρέπει να γυρίσουν να τους καθαρίσουν και να τους κάψουν !!ελπίζω να μη βρεθεί κανάς μαλάκας να τους κάψει τις παπαρούνες... εκεί να δεις τι εστί πείνα .
Κανείς να μην επέμβει, θα τα βρουν μόνοι τους.
Με ρώσους αμερικανους γίνανε ρδελο...
πέρασαν χρόνια απο την ίδρυση..Οι Ταλιμπάν φτιάχτηκαν κακήν κακώς από τις ΗΠΑ,τώρα πρέπει να γυρίσουν να τους καθαρίσουν και να τους κάψουν !!
Το Αφγανιστάν πρέπει να προστατευτεί από τους σκοταδιστές..
Έχω μιλήσει με διεθνολόγο και μου είπε ότι οι Ταλιμπάν κρύβονται όπου να'ναι και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν,φαντάσου πόσο δύσκολα θα είναι τώρα για το Αφγανιστάν να τους διαλύσει..πέρασαν χρόνια απο την ίδρυση..
δε μπορεί, θα έχουν γινει πιο light
Τι να κάψουν bro ? παίζει να είναι πλειοψηφία οι ταλιμπαν.
Αν ήταν ομαδούλες θα τους είχανε καθαρίσει χρόνια πριν...
δεν αμφισβητώ τι σου είπε ο διεθνολόγος εξ αθηνών.Έχω μιλήσει με διεθνολόγο και μου είπε ότι οι Ταλιμπάν κρύβονται όπου να'ναι και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν,φαντάσου πόσο δύσκολα θα είναι τώρα για το Αφγανιστάν να τους διαλύσει..
Ο κύβος του Ρούμπικ.
Από μια μερίδα Αφγανών έχει υποστήριξη.Όχι από την πλειοψηφία.δεν αμφισβητώ τι σου είπε ο διεθνολόγος εξ αθηνών.
Έχω μιλήσει με αφγανούς μετανάστες και μου είπαν ότι οι ταλιμπαν έχουν μεγάλη υποστήριξη απο λαό
Κανείς τους δεν εκφράστηκε αρνητικά για ταλιμπαν..
ας είμαστε επιφυλακτικοί...
βρε μαζί σου είμαι, μακάρι να ήταν 0,00001%.Από μια μερίδα Αφγανών έχει υποστήριξη.Όχι από την πλειοψηφία.
Μάλλον έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου δυστυχώς.βρε μαζί σου είμαι, μακάρι να ήταν 0,00001%.
Άλλο τι επιθυμούμε κ άλλο η πραγματικότητα.
Σιγά μη δεν μπορούσαν οι αμερικάνοι
με τα υπερσύγχρονα μέσα που διαθέτουν για ανορθόδοξο πόλεμο
να νικήσουν μια χούφτα ξυπόλυτους ...άλλο παίζει εκεί..έχουν αποδοχή τα ταλιμπάνια
δεν αποκλείεται...Μάλλον έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου δυστυχώς.
πρόεδρο φιλοαμερικανό είχαν και έχουν από το 2001δεν αποκλείεται...
τόσα χρόνια όμως οι αμερικάνοι εκεί
γιατί δεν βοήθησαν υλικά τον αφγανικό λαό
ώστε να μη πέσει στο στόμα του λύκου ?
φυτευτός ,δοτός πρόεδρος...πρόεδρο φιλοαμερικανό είχαν και έχουν από το 2001
τώρα γίνονται χειρότερα τα πράγματα..
Τώρα κάποιος άλλος πρέπει να παρέμβει.φυτευτός ,δοτός πρόεδρος...
τέσπα φεύγουν αφήνοντας πίσω τους το χάος.
Συμπέρασμα, απέτυχαν
ναι θα πάνε οι ρώσοι να τους εκδημοκρατίσουν, με αυτον τον καημό ζούνε στη μόσχα..Τώρα κάποιος άλλος πρέπει να παρέμβει.
Οι Ταλιμπάν θα πάνε το Αφγανιστάν 1000 χρόνια πίσω..
Η Ρωσία σιγά μην εκδημοκρατίσει το Αφγανιστάν.Τουλάχιστον θα καθαρίσει τους Ταλιμπάν όπως το ISIS στη Συρία.ναι θα πάνε οι ρώσοι να τους εκδημοκρατίσουν, με αυτον τον καημό ζούνε στη μόσχα..
οι αφγανοί μόνοι τους πλέον θα τα βρούνε,
οι πεθερές δοκιμάστηκαν κ απέτυχαν
άλλη φάση το isis και η συρία, γεωπολιτικά συμφέροντα...Η Ρωσία σιγά μην εκδημοκρατίσει το Αφγανιστάν.Τουλάχιστον θα καθαρίσει τους Ταλιμπάν όπως το ISIS στη Συρία.
Μαζί σου φίλεάλλη φάση το isis και η συρία, γεωπολιτικά συμφέροντα...
δεν έπαιξε εκδημοκρατισμός ή θρησκευτικός πόλεμος με isis...
Αν έχουν συμφέροντα οι ρώσοι θα πάνε,
στοιχηματίζω ότι επειδή δεν θα έχουν να κάνουν με μισθοφόρους(isis),
θα αποτύχουν και αυτοί
Γουστάρει ταλιμπαν ο λαός , εμας τι μας κόφτει ?
αυτο να δει κ να καταλάβει ο gr.socialΤαλιμπάν δεν Είναι μια ομάδα αλλά μια ιδεολογία σκοταδισμού θρησκευτικού που είναι βαθιά ριζωμένη στα πιστεύω αυτά των ισλαμικών λαών
Στην ουσία είναι το βαθύ ισλάμ