ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
εχουν τον μπαρμπαγκεουλα 24/7 γιατι κυνηγαει τα 60 cents αλλα γραφει σε αλλο νημα τωραΤύποι ποιος είναι πρωινή βάρδια;
Γιατί ο Νάσος τα έχει κάνει πουταν@..
εχουν τον μπαρμπαγκεουλα 24/7 γιατι κυνηγαει τα 60 cents αλλα γραφει σε αλλο νημα τωραΤύποι ποιος είναι πρωινή βάρδια;
Γιατί ο Νάσος τα έχει κάνει πουταν@..
Τύπε έπεσε καραμούζα στο άλλο νήμα κ του κόπηκε ο οίστρος του 0,60 το ποστ..εχουν τον μπαρμπαγκεουλα 24/7 γιατι κυνηγαει τα 60 cents αλλα γραφει σε αλλο νημα τωρα
Εσυ να πηγαινεις απο αλλο δρομοΓια δειξε μου την αποφαση ασύλου Μαροκινού λογω εμπολέμου?
Περιμενω, για να εισαι τοσο βεβαιος σιγουρα θα την εχεις δει καπου
Αντε γιατι πολυ αερα εχετε παρει με τις σαχλαμαρες μερικοι μερικοι και πρεπει να μπειτε στη θεση σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απαντηση ενηλικου ανθρωπου...
Σωστο φιλε, χρειαζομαστε εργατες για τα εργοστασια μας και γενικως εργατικο δυναμιμο,Όποιος αποδειχτεί ότι είναι μέλος του ISIS ή Ταλιμπάν,ναι,θέλει απέλαση.
Οι Μαροκινοί είναι οικονομικοί μετανάστες.
Δεν είπα αυτό.Θέλω και έλληνες εργατικό δυναμικό.Σωστο φιλε, χρειαζομαστε εργατες για τα εργοστασια μας και γενικως εργατικο δυναμιμο,
Μαλλον η νδ θελει γαμιαδες οπως πριν οι αριστεροι
το Πακισταν εχει δαπανησει δισεκατομμυρια για το πυρηνικο του προγραμμα αλλα οτι μπλεμπα εχει την στελνει ΕλλαδαΔεν είπα αυτό.Θέλω και έλληνες εργατικό δυναμικό.
Απλά η ΕΕ πρέπει να δείξει αλληλεγγύη σε εξαθλιωμένους μετανάστες και πρόσφυγες με την αναδιανομή τους σε κάθε χώρα αλλά συγκεκριμένο ποσοστό βάσει τον πληθυσμό της καθεμιάς.
Ποιοι είναι οι "γαμιάδες" ;
Η ρητορικη της αριστερας ηταν οι μεταναστες να περνανε απο την Ελλαδα και να πηγαινουν οπου επιθυμουν, δηλαδη Γερμανια η οπου αλλου πεφτουν επιδοματαΣωστο φιλε, χρειαζομαστε εργατες για τα εργοστασια μας και γενικως εργατικο δυναμιμο,
Μαλλον η νδ θελει γαμιαδες οπως πριν οι αριστεροι
Μόνοι τους φεύγουν οι φτωχοί από αυτές τις χώρες,το Πακιστάν και η Νιγηρία δεν το κάνουν εσκεμμένα..το Πακισταν εχει δαπανησει δισεκατομμυρια για το πυρηνικο του προγραμμα αλλα οτι μπλεμπα εχει την στελνει Ελλαδα
Η Νιγηρια εχει τεραστια εσοδα απο τα πετρελαια αλλα την μπλεμπα της την στελνει και αυτη στο κουλισταν
και ο καταλογος ειναι μακρυς
Μπορεις να μου πεις καποιον λογο γιατι ο Λιθουανος φορολογουμενος θα πρεπει να πληρωνει τον Πακιστανο η τον Νιγηριανο?
αμα ειναι τοσο φτωχοι πως αγοραζουν εισητηρια για Κωνσταντινουπολη και μετα με βαρκα ελλαδα?Μόνοι τους φεύγουν οι φτωχοί από αυτές τις χώρες,το Πακιστάν και η Νιγηρία δεν το κάνουν εσκεμμένα..
Βγάζουν λεφτά,δουλεύουν και μένουν σε πολύ φτηνά σπίτια.αμα ειναι τοσο φτωχοι πως αγοραζουν εισητηρια για Κωνσταντινουπολη και μετα με βαρκα ελλαδα?
Μην μου πεις πως περπατησαν απο την Σαχαρα
Η τουρκις κουβαλαει κοσμο στην Πόλη με 50€αμα ειναι τοσο φτωχοι πως αγοραζουν εισητηρια για Κωνσταντινουπολη και μετα με βαρκα ελλαδα?
Μην μου πεις πως περπατησαν απο την Σαχαρα
Eυτυχως που έχετε μαζευτεί όλοι οι πανηλίθιοι εδώ και δε χρειάζεται να σας ψάχνουμε έναν έναν. Σου είπα τενεκέ ότι η Αιθιοπία δεν είναι στον κατάλογο των ασφαλών χωρών γιατί έχει συγκρούσεις εθνοτικών ομάδων. Αν δεν ήσαστε τόσο βλάκες θα ξέρατε ότι Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία είναι στον ελληνικό κατάλογο ασφαλών χωρών και οι δυνατότητες ασύλου είναι πρακτικά αδύνατες για τους υπηκόους τους. Πρόσφατα μπήκαν στον κατάλογο των ασφαλών χωρών το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και σύντομα θα μπουν και άλλες για να κλείσει αυτή η πληγή.δεν απαντησε γιατι ο κουλης δινει ασυλο σε αλγερινους (τα καλυτερα παιδια)
την αλλη φορα σιγονταρε τον στοκαδουρα που ισχυριζοταν οτι καλως δινεται ασυλο σε Αιθιοπες γιατι ΚΑΠΟΤΕ ειχαν εμφυλιο
Γαλαζιο τσιρκο παντου
Φίλε επειδή γνωρίζω επί του θέματος σε άριστο βαθμό σου γραφω το εξήςΜόνοι τους φεύγουν οι φτωχοί από αυτές τις χώρες,το Πακιστάν και η Νιγηρία δεν το κάνουν εσκεμμένα..
Αυτά που λες είναι για τους νόμιμους μετανάστες.Φίλε επειδή γνωρίζω επί του θέματος σε άριστο βαθμό σου γραφω το εξής
Για να φύγεις από το αεροδρόμιο Ισλαμαμπάντ για Ιστανμπούλ χρειάζεται να περάσεις το πακιστανικό immigration που τους θετει κάποιους όρους ώστε να είμαι σίγουροι ότι θα επιστρέψουν
Πχ σταθερό μηνιαίο εισόδημα
Έγγραφη βεβαίωση από εργοδότη
Τέκνα ώστε να έχεις κίνητρο να γυρίσεις πίσω Πακιστάν
Oικια ιδιωκτητη
Λευκό ποινικό μητρώο
Αυτά ζητάνε οι πακιστανικής αρχές για να αφήσουν κάποιο να περάσει το δικό τους immigration
Ασφαλώς κ κάνουν τα στραβά μάτια ώστε να επικοισουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Πακιστανοί στην Ευρώπη ώστε στο μέλλον να έχουν δυνατή φωνή μέσα στο δυτικό κόσμο
Τέλος τα χρήματα που δινουν στο πυρηνικό εξοπλισμό ας τα μοιράσουν για κοινωνικές ανάγκες αλλά .........
Visa requirements for Pakistani citizens - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Τέλος οι μοναδικές δύο χώρες που αφήνουν να έρθουν δίχως βίζα οι Πακιστανοί είναι το Κατάρ κ η Τουρκία ενώ σχεδόν το υπόλοιπο μουσουλμανικό τόξο τους ζητά βίζα πρεσβείας
Τυχαίο;;;;;;;;
Όλοι οι λαθρο περνάνε αεροπορικώς κ όχι με τα πόδια σφαλως οπότε πρώτα παν με evisa τurkeyδιχως να πληρούν τα κριτήρια αφού Τουρκία κ Πακιστάν κάνουν τα στραβά ματιαΑυτά που λες είναι για τους νόμιμους μετανάστες.
Εγώ λέω για όσους διασχίζουν σύνορα και θάλασσες.
Δεν είναι πάντα έτσι.Όλοι οι λαθρο περνάνε αεροπορικώς κ όχι με τα πόδια σφαλως οπότε πρώτα παν με evisa τurkeyδιχως να πληρούν τα κριτήρια αφού Τουρκία κ Πακιστάν κάνουν τα στραβά ματια
Κ πως είναι;;;;;;Δεν είναι πάντα έτσι.
Man εμένα βάλε με στους αδέσμευτουςΟύτε για ένα μπάνιο δεν μπορεί να πάει κανείς,μουνι τα κάνατε στις βαρδυες,Κοντολαγνε βγάλε πρωινα-βραδυνα-ρεπο λαθρολαγνων μέχρι να γυρισω