Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Oχι βεβαια, πρωτα θα σχολιασεις την μειωση των μεταναστευτικων ροων κατα 90% επι ΝΔ και μετα θα εχεις μουτρα να αποθεωνεις τον Συριζα ως γνησιος συριζαυγιτης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πώς βγαινει η ακρη δηλαδη?
1627245341280.png

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Οι εκπροσωποι της αντιπολιτευσης μαλλον δεν σε κουραζουν, σου ειναι συμπαθεις

Επιλεκτικη βαρεμαρα δηλαδη
Κριτικαρουμε την κυβερνηση και πεταγονται συνεχεια τα τρολ των 60 cents να επαναλαβουν τις ιδιες και τις ιδιες παπαριες

Μηπως περιμενες να μην ασχολειται ο κοσμος με την κυβερνηση αλλα με την αντιπολιτευση?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πρεπει να ειναι πανω απο ενα εκατομμυριο στην Αθηνα μονο.
Τύπε ξερεις ποσο ειναι ενα εκατομμυριο κοσμος?
Στα σοβαρα πιστευεις οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο στην Αθηνα?
Με πληθυσμο 600.000 συνολικα στο Δημο Αθηναιων?
Το θεμα του εμβολιασμου τους ειναι κατι διαφορετικο, μπορουμε να το συζητησουμε. Αλλά δεν μπορω να ξεκιναω μια συζητηση με τερατολογιες.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ολα αυτα εχουν απαντηθει.
Να πας να ψηφισεις Συριζα, καληνυχτα
λυπαμαι που το λεω και δεν ειμαι πραγματικα ανθρωπος που εκθειαζει βιαιες μεθοδους απλως
Αλεξανδρε η λυση εδω θα πρεπει να ειναι δυστυχως απανθρωπη για να αλλαξουν ριζικα τα πραγματα.
μεσα απο ψηφοφοριες και νοθειες και πουτσιλικια δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.
δυστυχως λεω και παλι..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε ξερεις ποσο ειναι ενα εκατομμυριο κοσμος?
Με πληθυσμο 600.000 συνολικα στο Δημο Αθηναιων?
Το θεμα του εμβολιασμου τους ειναι κατι διαφορετικο, μπορουμε να το συζητησουμε. Αλλά δεν μπορω να ξεκιναω μια συζητηση με τερατολογιες.
τους εχετε απλωσει σε ολον τον αστικο και αγροτικο ιστο,4 εκατομμυρια στην Αττικη και 1-2 ακομη επαρχια:zombie:
:confused::confused::confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ο κουλης εκανε την θεσσαλονικη ντορτμουντ

2D27A61C-BD6C-4726-A7D6-FD822343061F.jpeg
τυπε εδω Αθηνα ο Αλεξ μας εβγαλε διαδρομες,π.χ. Παγκρατι -Καλλιθεα μεσω Κερατεας,αυτη η φωτο που εβαλες που ειναι,δεν μπορεις να το κοψεις απο Κιλκις αν σε χαλαει:think::confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Πόνεσε το στομάχι. Μου. Από. Τα μουνετα

Πολύ μας αδίκησε ο θεός κ η ανθρωπότητα ρε πουστη μου

Δώσαμε τόσο πολιτισμό στην οικουμένη κ αυτοι μας φόρτωσαν τα μπάζα τις ελλεεινηδες
IMG_20210725_204042.jpg

Ούτε έναν ισλαμιστή
Μόνο κωλάρες κ πήγα. Κ στο aquaworld κ πέθαναν τα μάτια μου με την κωλαρα της δικιάς μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μουνι με. Εσειρε :confused:
Τύπε άξιος, αφρός το μωράκι..
Ελπίζω να γλεντησες αυτό ή κάτι παρόμοιο..
Όμως σε αυτό το νήμα ανεβαίνουν φωτό με λαθρομπαγκλαντεσιανοπακιστανοαλγερινομαροκινοαφγανοαφρικανουςαπό λαθροstreet, πλατεία Βικτωρίας- Ομονοίας κλπ
εκτός αν σου έδωσαν άδεια οι λαθρολαγνοι της γ'βαρδιας..
:confused: :confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Άκου ρε πουστη μου πως γυρνάνε οι καιροί που κάποτε μαντήλα έβλεπες μόνο σε εμάς κ τώρα πιο πολλές μαντήλες βλέπεις Αθήνα

Top Islamabad european cities

East berlin
Brussels
Westfalia metropolitan
Arhens
Paris

Kαμια άλλη πόλη;;;
Ίσως Μασσαλία κ Λονδίνο

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
λυπαμαι που το λεω και δεν ειμαι πραγματικα ανθρωπος που εκθειαζει βιαιες μεθοδους απλως
Αλεξανδρε η λυση εδω θα πρεπει να ειναι δυστυχως απανθρωπη για να αλλαξουν ριζικα τα πραγματα.
μεσα απο ψηφοφοριες και νοθειες και πουτσιλικια δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.
δυστυχως λεω και παλι..
Mυστη μου χωρες οπως αυτες του ανατολικου μπλοκ δεν ακολουθησαν απανθρωπες λυσεις αλλα την νομιμοτητα που προεβλεπε η νομοθεσια τους. Ειχαν βεβαια πολιτικους αρχηγους που ακολουθησαν την νομιμοτητα αυτη
Εδω ο Κουλης δινει ασυλο σε οποιον απιθανο μπουκαρει, δεν νομιζω να συναυδει με τους νομους κατι τετοιο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κριτικαρουμε την κυβερνηση και πεταγονται συνεχεια τα τρολ των 60 cents να επαναλαβουν τις ιδιες και τις ιδιες παπαριες

Μηπως περιμενες να μην ασχολειται ο κοσμος με την κυβερνηση αλλα με την αντιπολιτευση?????
Tι να κριτικάρεις εσύ ρε γιουσούφα? ΕΣΥ κι αν είσαι το τέλειο παράδειγμα τρολ των 60 cents! Άνεργος είσαι κι από χρυσαύγουλο έγινες τσιριζαίος επειδή οι τσιριζαίοι μπορούν να σου δώσουν 60 cents ενώ τα φυλακισμένα χρυσαύγουλα όχι :tooth:

Και έχει τσούξει η κωλοτρυπίδα σου! Βολέψου με τα 60! :tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Να δω πως θα πεισετε τον ελληνα να σας ξαναψηφισει στις εκλογες που ερχονται.. Την πρωτευσουσα την κανατε Αθηναμαμπάντ με τζαμι. Και η Εdna στο κολπο. Το Μακεδονικο εγινε γαργαρα. Δυο χρονια εγκλεισμου στα σπιτια μας, με 50 περιστατικα, δυσκολα ξεχνουνται, ξερεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Mυστη μου χωρες οπως αυτες του ανατολικου μπλοκ δεν ακολουθησαν απανθρωπες λυσεις αλλα την νομιμοτητα που προεβλεπε η νομοθεσια τους. Ειχαν βεβαια πολιτικους αρχηγους που ακολουθησαν την νομιμοτητα αυτη
Εδω ο Κουλης δινει ασυλο σε οποιον απιθανο μπουκαρει, δεν νομιζω να συναυδει με τους νομους κατι τετοιο
Aυτός που σου δίνει τα 60 :)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

Συνημμένα

• αδεια διαμονης.jpg
    αδεια διαμονης.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 19

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Άσυλο δεν δίνει αλλά δίνει ροζ κάρτα αίτησης ασύλου που παίρνει κ δέκα χρόνια μέχρι να εξεταστεί το αίτημα του εσκεμμένα άρα αυτός παραμένει σαν αποθήκη εδω

Όταν φυσικά δοθει εντολή πχ η Μερσεντές θέλει δέκα χιλιάδες εργαζομενου με 1200 ευρώ μισθό Γερμανίας κ γκρινιάζουν οι από εκεί εργάτες αμέσως τους εκβιάζει ότι θα φέρει φτηνά εργατικά χέρια από την αποθήκη της σσ Ελλάδα
Αν πάλι κάνουν μαζικές απολύσεις επειδή πρέπει βάσει νομοθεσίας κ το πέρας των χρόνων να αυξήσουν το μισθό ,τοτε απολύουν κ προσλαμβάνουν τα πιθηκια από την Αποθήκη τους δίνοντας εντολή να εγκριθούν πχ δέκα χιλιάδες αίτησης ασύλο
Απλά καπιταλιστικά πραγματα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
καλα προφανως φιλε ave. ο κουλης παρανομει νομιμα και εδω καθονται και λενε τυπαδες οτι ολα καλα.
τουλαχιστον στο εξωτερικο ακομα και τα λαμογια εχουν λιγο φιλοτιμο και δεν πανε κοντρα στις νομοθεσιες
και τις απαιτησεις του λαου τους.
εδω ο καβλεας πουτσα του ολα και ολα καλα.
τι να πω ρε φιλε μου πραγματικα μαυρη απελπισια με εχει πιασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom