ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Μυστη ο αλεξ ειναι λαθρολαγνος τριτης βαρδιας.ΘεσσαλονίκηΜπαντ σήμερα Μοναστηριου.
Να ανέβει μια ο Άλεξ να χαράξει ενναλακτικο δρομολόγιο Σιδηροδρομικός Σταθμος-Λευκος Πύργος μέσω Χαλκιδικης όπως έκανε το Κουκακι-Λαμπρινη μέσω Κορωπίου
Αστα τυπε, βλέπεις κάτι ταλιμπανεζους λες κ είναι έτοιμοι να πέσουν στο πλήθος κ να ανατιναχτούν..Πλέον τρομάζω πιο πολύ στην Αθήνα κέντρο από τα μεμετια παρά στη Θράκη
Ειδικά Βάθης κ Βικτωρίας τρομάζω πραγματικα
Τουλάχιστον από τους 135 χιλιάδες μουσουλμάνους εδώ πάνω οι 40 χιλιάδες είμαι Πομάκοι που είναι τα θυληκα πλακάκια ωραία γκαβλακια χωρίς φερετζεδες κ με γαλανά ματάκια σε αντίθεση με τα ισλαμοπιθηκακια στην Αττική που είναι μαγκαλιαΑστα τυπε, βλέπεις κάτι ταλιμπανεζους λες κ είναι έτοιμοι να πέσουν στο πλήθος κ να ανατιναχτούν..
Νάσο ο Άλεξ ράβει κουστούμι..ΘεσσαλονίκηΜπαντ σήμερα Μοναστηριου.
Να ανέβει μια ο Άλεξ να χαράξει ενναλακτικο δρομολόγιο Σιδηροδρομικός Σταθμος-Λευκος Πύργος μέσω Χαλκιδικης όπως έκανε το Κουκακι-Λαμπρινη μέσω Κορωπίου.
Αφού οι Πομάκοι δεν είναι Μογγόλοι, για αυτό κ τα πρασινογαλαζια ματια..Τουλάχιστον από τους 135 χιλιάδες μουσουλμάνους εδώ πάνω οι 40 χιλιάδες είμαι Πομάκοι που είναι τα θυληκα πλακάκια ωραία γκαβλακια χωρίς φερετζεδες κ με γαλανά ματάκια σε αντίθεση με τα ισλαμοπιθηκακια στην Αττική που είναι μαγκαλια
Πλέον τρομάζω πιο πολύ στην Αθήνα κέντρο από τα μεμετια παρά στη Θράκη
Ειδικά Βάθης κ Βικτωρίας τρομάζω πραγματικα
??δυστυχως η ευτηχως υπαρχουν στον προμαχωνα της αθηνας οι τελευταιοι ακριτες μεινανε
σε ολη την περιοχη φιλε μου επικρατει μια φοβια εις βαρος των ελληνων??
Λευτερια στην Πλατεια Βικτωριας....
Ειναι και το πεισμα..."Εδω μεγαλωσαμε,δεν παμε πουθενα"...οι τελευταιοι Ελληνες Ακριτες της Αθηνας!σε ολη την περιοχη φιλε μου επικρατει μια φοβια εις βαρος των ελληνων
οι εναπωμεινωντες δεν χουν λευτα για να ερθουν στα προαστεια
πολλοι λιγοι απο 80 και ανωΕιναι και το πεισμα..."Εδω μεγαλωσαμε,δεν παμε πουθενα"...οι τελευταιοι Ελληνες Ακριτες της Αθηνας!
φιλε bookie το πιστευω και εγω δυστυχως αυτο.το 2000 που τελειωσα τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις τα εφτιαξα με μια κοπελαέχει χρονιά που η Ελλάδα μας τελειωσε.. δύστυχος...
Τυπε αποκλείεται,μένει ο στανκογλου κ ειναι must γειτονιά..φιλε bookie το πιστευω και εγω δυστυχως αυτο.το 2000 που τελειωσα τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις τα εφτιαξα με μια κοπελα
που εμενε πλατεια κουμουνδουρου συνορα με ψυρρη.αυτα που εβλεπα δυστυχως απο τοτε εκει φατσες-μαγαζια-υποβαθμιση-ναρκωτικα
πιστευω οι περισσοτεροι τα βλεπουν τωρα πια τα τελευταια 5 χρονια.τωρα δυστυχως ειναι πια αργα και δεν το λεω πλεον με πεσιμιστικη
διαθεση αλλα ειναι μιλιουνια πλεον και η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη.
και για αυτά που λες, πιστεύω πως φταίμε και εμείς η αν θες καλύτερα η κληρονομιά που άφησε ο Μητσοτάκης και Παπανδρέου ένα μάτσο λαϊκιστές στην εξουσία...φιλε bookie το πιστευω και εγω δυστυχως αυτο.το 2000 που τελειωσα τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις τα εφτιαξα με μια κοπελα
που εμενε πλατεια κουμουνδουρου συνορα με ψυρρη.αυτα που εβλεπα δυστυχως απο τοτε εκει φατσες-μαγαζια-υποβαθμιση-ναρκωτικα
πιστευω οι περισσοτεροι τα βλεπουν τωρα πια τα τελευταια 5 χρονια.τωρα δυστυχως ειναι πια αργα και δεν το λεω πλεον με πεσιμιστικη
διαθεση αλλα ειναι μιλιουνια πλεον και η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη.
|
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ - Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης GRTimes.grΤουλάχιστον ένας πυροβολισμός υπήρξε στη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ακρίτα στην περιοχή του Στρεμπενιώτη στην Πολίχνη.
www.grtimes.gr
|
Το ξέρω φίλε συτοχθονη φυλή είναι που μιλάει βουλγαρικά καλοστα γιορτάζουν κ πολλούς αγίους των χριστιανών αφού παλιά ήταν χριστιανοίΑφού οι Πομάκοι δεν είναι Μογγόλοι, για αυτό κ τα πρασινογαλαζια ματια..
το γαμωκρατος τους άφησε στην μοίρα τους κ το εκμεταλλεύτηκε ο σουλτανος
Τύπε έχεις γλεντήσει καμία από δαυτες;Το ξέρω φίλε συτοχθονη φυλή είναι που μιλάει βουλγαρικά καλοστα γιορτάζουν κ πολλούς αγίους των χριστιανών αφού παλιά ήταν χριστιανοί
Σλαβικο φύλο ήταν που εξισλαμιστηκε
Αλλά οι.πακες είναι ωραίες γυναίκες κ ειδικά τα σύγχρονα κοριτσάκια Μίλαν καλύτερα ελληνικά κ.απο.εμας
Από ardino μόνο κ madanΤύπε έχεις γλεντήσει καμία από δαυτες;