Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Μου παραθετεις τις αποψεις σου? Καποιο στοιχειο επισημο γι αυτα?
Εγω το 30% το θυμαμαι απο αρθρα που ειχαν δημοσιευθει προσφατα και μαλιστα αναρτηθηκαν και εδω μεσα.
Το να στοιβαζεις απλως νουμερα χωρις κανενα στοιχειο, δεν το καταλαβαινω. Το κανουν πολλοι, το κανεις κι εσυ. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Και οταν σας παραθετω στοιχεια απο επισημες υπηρεσιες, ειναι ψευτικα, ειναι αναληθη, τους κρυβουνε, ειναι εκατομμυρια, ε οχι ρε φιλε δεν μπορω να συζητησω ετσι
Ποιο επισημο στοιχειο εχεις; Για φερε να το δουμε; Και να μας πεις πως εγινε η μετρηση.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
μωρε δεν τον κρατάμε,
αυτός δεν αφήνει το μπαξίσι απο το λαθρομεταναστευτικό
και το παίζει τυφλός στην Ιεριχώ :confused:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
https://www.kathimerini.gr/society/444039/scholeia-me-meionotita-toys-ellines/ παρε εδω ενα αρθρο απο το 2011. Σου γραφει οτι 3/10 μαθητες των σχολειων στο Δημο της Αθηνας ειναι αλλοδαποι.Το 30% δηλαδη που ανεφερες οτι ισχυει στην Αθηνα συνολικα σημερα, ισχυε μονο για τους μαθητες το 2011 . Οποτε αν παρεις υποψη σου οτι οι περισσοτεροι αλλοδαποι δεν εχουν παιδια που να πηγαινουν σχολειο και οτι απο τοτε μεσολαβησαν πολλα, οπως το καλεσμα της κυρα Τασιας και το παρτυ των ΜΚΟ, καταλαβαινεις φανταζομαι.
Και για μπονους. Μπες εδω http://estia.hua.gr/file/lib/default/data/16476/theFile στη σελιδα 89 και πες μου τι γραφει οτι ηταν ο υπολογισμος του ΟΟΣΑ για το νουμερο των αλλοδαπων στην Ελλαδα το 2010. Νομιμοι η παρανομοι. Θελω εσυ να μου το πεις, δε θα το γραψω εγω. Για να δω οτι το ειδες και το ειδαμε και ολοι μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
H συζητηση αυτη με τις σχετικες αναρτησεις, εγινε προ ημερων. Δεν θα αρχισω παλι την ιδια συζητηση. Και αν την κανω, θα βρεθει καποιος σε κανενα μηνα και θα μου πει να την ξανακανω. Αναζητηστε στις προηγουμενες αναρτησεις την σχετικη συζητηση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τυπε σε ποια παραλληλη πραγματικοτητα αναφερεσαι; Αληθεια εχεις καποια επαφη ; Αυτα που γραφεις ειναι αβασιμα και αυθαιρετα. Ποιο 30 % σε μερικες περιοχες του κεντρου; Καταρχην οταν λεμε για "περιοχες του κεντρου" εννουουμε ολη την περιοχη απο τα Κατω Πατησια και τον Κηφισο , ισαμε την Κυψελη και ως την Ομονοια. Η περιοχη αυτη παιζει να εχει πληθυσμο τουλαχιστον 500.000 . Το 50 % αλλοδαποι ( ολων των προελευσεων βεβαια), ειναι συντηριτικη εκτιμηση για να αποδοσει κανεις το νουμερο. Υπαρχουν πολυκατοικιες η ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα ακομη με 2,3 διαμερισματα ( το πολυ) Ελληνων.Οπως φυσικα υπαρχουν οικοδομες διχως καθολου. Στην περιοχη πχ απο πλατεια Αττικης και Λιοσιων, εως πλατεια Βικτωριας και Αχαρνων και προς τα πανω ισαμε την πλατεια Αμερικης δε νομιζω να υπαρχει οικοδομη με παραπανω απο 50 % ενοικους Ελληνες. Τωρα στις αλλες περιοχες του κεντρου, αυτα τα ποσοστα αλλαζουν, πχ οταν μιλαμε για Παγκρατι , Αμπελοκηπους, Γκυζη ,Πετραλωνα, εκει ναι 20-30 % μπορεις να πεις οτι ειναι. Στις αλλες περιοχες της Αττικης το ποσοστο ειναι εκει γυρω στο 20% θα ελεγα. Εκτος Αθηνας στην Αττικη, σποραδικα θα βρεις αρκετες μικροκοινοτητες αλλοδαπων, που δουλευουν σε χωραφια, βιοτεχνιες, βουστασια κλπ. Το νουμερο δηλαδη στο "βαθυ κεντρο" περιξ Κυψελης, Πατησιων, Αχαρνων ειναι συντηριτικα 300.000, στο υπολοιπο κεντρο βαλε καμια 100-200.000. Και στην υπολοιπη Αττικη βαλε καμια 300-400 χιλιαδες. Συνολο μονο στην Αττικη περιπου 800.000 αλλοδαποι, φυσικα οπως ειπα βαζω ολες τις προελευσεις, μονο στην Αττικη. Στην υπολοιπη Ελλαδα τα ποσοστα εξαρτωνται σε μερικα μερη οι αναλογιες ειναι σχεδον 50-50, σε αλλα μηδαμινοι.
Και αντε στο κεντρο της Αθηνας ισως δεν εχεις καθημερινη επαφη και δεν εχεις εικονα. Τα ποσοστα παιδιων στα δημοτικα ανα γειτονιες δε τα χεις δει πουθενα; Που πολλοι αλλοδαποι απο Ασια και Αφρικη δεν εχουν παιδια και παλι σε δημοτικα του κεντρου τα ποσοστα ειναι πολυ μεγαλα.
Τωρα απο αυτους του κεντρου, πιστευω οτι απο Ασια, Αφρικη πρεπει να ειναι τουλαχιστον οι μισοι. Στο κεντρο της Αθηνας πιστευω το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο. Αρκετα μεγαλος και απροσδιοριστος ειναι ο αριθμος των γυφτοβαλκανιων ( οχι Αλβανων και λοιπον μη γυφτων βαλκανιων). Οι οποιοι ερχονται και εγκαθιστανται εντελως ανεξελεγκντα, οι δραστηριοτητες τους ειναι εντελως ανεξελεγκτες, και γενικα κινουνται τελειως στο περιθωριο σε μια παραλληλη κοινωνια σχεδον, με καποιες περιορισμενες επαφες με τους εδω γυφτους. Σε αυτους νομιζω πρεπει να μπει περισσοτερο ισως το φοκους απο οτι στους αφροασιατες ( οπως επισης και στους Γεωργιανους, οι οποιοι εκτος Ε.Ε. ειναι αγνωστο το με ποιο καθεστως ερχονται στη χωρα και μαλιστα τοσοι πολλοι ).

Τί μπουρδέλο είστε εκεί κάτω ρε τύπε :sad2:

Τα διαβάζω και με πιάνει κόμπος στο στομάχι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.176
Πόντοι
9.297
Οχι...το Mavi, Mavi του Μπρα'ι'μη...στα τουρκικα...ταλεντο το παιδι.
Θα χαρηκε και ο Αραβοτουρκος...ε , ρε κατι γουστα που βγαζαμε με το Mavi, Mavi και στις σχολικες εκδρομες#

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
δεν βγαίνει μαρούλι απο αυτούς ,αδιάφοροι οι ντόπιοι γύφτοι ,μηδέν συμπάθεια.
οι εισαγόμενοι προκαλούν τα λεφτά αισθήματα
γι αυτό ο σεβντάς κ ο νταλκάς, όσο περισσότεροι τόσο πιο πολύς παράς

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Οχι...το Mavi, Mavi του Μπρα'ι'μη...στα τουρκικα...ταλεντο το παιδι.
Θα χαρηκε και ο Αραβοτουρκος...ε , ρε κατι γουστα που βγαζαμε με το Mavi, Mavi και στις σχολικες εκδρομες#
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το φανταζομαι.πλακα πλακα γαμανε αυτα ισχυει.σουρεαλ καταστασεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.176
Πόντοι
9.297
ΑμοιραΜΟΥΝΙΑτα
ΠΟΥΤΣΑλακωθηκατε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευκολα αδερφε χθες μην σου πω κιολας.σαλονικαρα μεγαλη μου αγαπη.
Αντε να κανουμε μια βραδυνη περιπολο στα γουστα σου οπως παλια....α ρε Σαλονικαααααααα!!!!!!!

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

H συζητηση αυτη με τις σχετικες αναρτησεις, εγινε προ ημερων. Δεν θα αρχισω παλι την ιδια συζητηση. Και αν την κανω, θα βρεθει καποιος σε κανενα μηνα και θα μου πει να την ξανακανω. Αναζητηστε στις προηγουμενες αναρτησεις την σχετικη συζητηση.
Δε ξερω τι ειπωθηκε στην ταδε συζητηση. Σε αυτην εδω τωρα, εβαλα συγκεκριμενα στοιχεια που επιρρωνυουν τον ισχυρισμο μου ( ο οποιος βασιστηκε και σε εκτιμησεις εμπειρικης παρατηρησης , αλλα ρεαλιστικης και βασιμης και επαρκους παρατηρησης ).
Ειναι επιεικως γελοιο να ισχυριζεσαι οτι ο συνολικος αριθμος αλλοδαπων στο κεντρο της Αθηνας ειναι 5ψηφιος.
Κατατασεσαι στην κατηγορια των γραφικων και γελοιοποιεισαι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
περιοχη αγιου νικολαου στα πατησια

το καλοκαιρι οι ελληνες κλειδωνονται στις 7¨30 το χειμωνα στις 6¨30

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δε ξερω τι ειπωθηκε στην ταδε συζητηση. Σε αυτην εδω τωρα, εβαλα συγκεκριμενα στοιχεια που επιρρωνυουν τον ισχυρισμο μου ( ο οποιος βασιστηκε και σε εκτιμησεις εμπειρικης παρατηρησης , αλλα ρεαλιστικης και βασιμης και επαρκους παρατηρησης ).
Ειναι επιεικως γελοιο να ισχυριζεσαι οτι ο συνολικος αριθμος αλλοδαπων στο κεντρο της Αθηνας ειναι 5ψηφιος.
Κατατασεσαι στην κατηγορια των γραφικων και γελοιοποιεισαι.
Λες οτι στο κεντρο της Αθηνας, με συνολικο πληθυσμο περιπου 700.000 ανθρωπους, ο αριθμός των αλλοδαπων ειναι...εξαψηφιος?
Λοιπον αρκετα με τις ανοησιες.

Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει πως περίπου ένας στους έξι κατοίκους της Αθήνας είναι νόμιμος μετανάστης καθώς ο συνολικός πληθυσμός της πρωτεύουσας ανέρχεται σε 664.046 κατοίκους και οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα ξεπερνούν τους 110.000. Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, την περίοδο 2015-2019 καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση νόμιμων μεταναστών στον Δήμο Αθηναίων. Από 74.815 στα τέλη του 2014 οι νόμιμοι μετανάστες που κατοικούν στο Δήμο Αθηναίων στο τέλος του 2019 αυξήθηκαν σε 105.935. Δηλαδή σε διάστημα πέντε ετών στον μόνιμο μεταναστευτικό καταγεγραμμένο πληθυσμό του δήμου της πρωτεύουσας προστέθηκαν 31.120 άτομα, δηλαδή πρόσωπα των οποίων η αίτηση ασύλου εγκρίθηκε και οι οποίοι έλαβαν ταυτότητα δηλώνοντας διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην πρωτεύουσα.

Ξερω, θα μου πειτε τωρα οτι υπαρχουν και 3 εκατομμυρια παρανομοι.
Οι παρανομοι ειναι πλεον ελαχιστοι γιατι ΟΛΟΙ εχουν εστω και προσωρινη αδεια διαμονης. Και συνυπολογιζονται στις 110.000 που ειναι ολοι.

Ναι, ειμαι γραφικος, αντε καληνυχτα, βαρεθηκα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πάντως τσιπροκούλη μια χαρά ψηφίζουν
πανω κατω απο το 2012 ισχυει δυστυχως αυτη η κατασταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: