Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056
Μην ξεχάσεις να Λουλάρεις στο τέλος με αραβικό καπνό !

Πάμε όλοι Πασάδες μου για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με χαρέμια και ελληνίδες χανούμισες .
Θα έχουμε και τα γιουνάνια που είναι καλοί ραγιάδες να μας υπηρετούν:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
μετά πο δω
ανεβαίνω αχαρνων για λουλα
ξέρεις τι ωραία ειναι νασαι σε περιοχές ασύλου ?
ούτε μάσκες στο πρόσωπο,ούτε αποστάσεις,ουτε κορωνομανιακοί, ουτε κατσικόμπατσοι....

με γεια το αβαταρ

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
εκτιμώ παντα τους αντιπαλους που ειναι αλανια
οχι λέμε στους μουλωχτούς
όχι στα κομματογαβγαβ κ στους ρούφους
Μα και ο Μωάμεθ μας είπε να μην τα βάζουμε με τους Έλληνες γιατί στο τέλος πάντα κερδίζουν!
Οπότε το υπόλοιπο 97% απίστων και προσκυνημένων θα μακελέψουμε :alivedick: :alivedick: :alivedick:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
  • Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Λοιπόν Γιουνάνια μου πάμε σε Κυριακάτικο μάθημα γιατί έχετε μαυρα μεσάνυχτα!
Οι αραβότουρκοι που θα σας μακελέψουν χύνοντας τα άντερά σας στο δρόμο και κόβοντας μετά θάνατον ότι όργανο σας προεξέχει δεν θα είναι αδέρφια με κελεμπίες σαγιονάρες και μαχαίρια. Αυτοί είναι για μικρά πράγματα μόνοι τους.
Αυτοί που θα σας ξεπατώσουν ότι έχετε και δεν έχετε, είναι κυριλέ τύποι και έχουν σπουδάσει οι περισσότεροι σε δυτικά πανεπιστήμια! Αυτοί έχουν τον τρόπο να χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα αδέρφια ως στρατιώτες τους για την μάχη κατά των απίστων! Το καλό είναι πως όλα γίνονται με αρωγή των δικών σας κυριλέ κομψών τύπων που σιγοντάρουν εκ των έσω τον πόλεμό μας! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εχω δει κατι ταλαιπωρους Ελληνες 60-65 χρονων, οχι αστεγοι, βγαινουν τη βολτα τους απο το διαμερισμα που τους εχει απομεινει, απεριποιητοι, αξυριστοι, σερνοντας τα βηματα τους, και ψαχνουν στα σουπιδια, στα παρτερια, στο πεζοδρομιο, για καμια γοπα να καπνισουν. Το εχω δει τουλαχιστον 2-3 φορες. Ποιος ξερει αν δεν εχει καθολου εισοδηματα, αν δεν ειχε δουλεια να κανει το κουμαντο του, εαν δεν εχει συνταξη. Λαθρομεταναστη να κανει τετοιο πραγμα, δεν εχω δει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.077
Πόντοι
6.256

Ετυχε να δω την εκπομπη στην ερτ
Μιλαγε μια σερβα ξεφτιλισμενη αντιπροεδρος ευρωβουλης σεθεματα μεταναστευσης νομιζω
Αφου επεισε τους τηλεθεατες οτι η μονη λυση για το δημογραφικο ειναι η λαθρομεταναστευση επεσημανε επισης οτι οι λαθρο της ευρωπης στελνουν ολα τα λεφτα τους στις σκουπιδοχωρες τους,
Μιλαμε για ευρωπροδοτες, κι ο κουλης τις εντολες των ευρωπροδοτων ακολουθει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση είναι, πως και δεν κυνηγανε τις ιερές αγελαδες του ισλαμ επισης να εμβολιαστούν.. Αυτούς δεν τους πιάνει ο ιός;
Γιατι? Τους κυνηγανε για οτιδηποτε αλλο? Απο μαιμουδες μεχρι ναρκωτικα πουλανε στον δρομο και δεν τους ακουμπαει κανεις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.077
Πόντοι
6.256
Εχω δει κατι ταλαιπωρους Ελληνες 60-65 χρονων, οχι αστεγοι, βγαινουν τη βολτα τους απο το διαμερισμα που τους εχει απομεινει, απεριποιητοι, αξυριστοι, σερνοντας τα βηματα τους, και ψαχνουν στα σουπιδια, στα παρτερια, στο πεζοδρομιο, για καμια γοπα να καπνισουν. Το εχω δει τουλαχιστον 2-3 φορες. Ποιος ξερει αν δεν εχει καθολου εισοδηματα, αν δεν ειχε δουλεια να κανει το κουμαντο του, εαν δεν εχει συνταξη. Λαθρομεταναστη να κανει τετοιο πραγμα, δεν εχω δει.
Να πηγαινεις απο αλλο δρομο, ετσι λεει ο μορφωμενος του μπου

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056
Νου_σκουπι-Δού.png

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056
εχουμε καμποσα μουσλιμς κατω
τα πακια δε κάνουν δουλειά...
αν βρεθεί κανένας αραβας ,εκεί ναι..
μπορεί να κάνει κολονοσκόπηση στον προστατευόμενο της κουλας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.520
Πόντοι
6.056
Γιατι? Τους κυνηγανε για οτιδηποτε αλλο? Απο μαιμουδες μεχρι ναρκωτικα πουλανε στον δρομο και δεν τους ακουμπαει κανεις
Δεν υπάρχει διαρκές έγκλημα χωρίς κρατική αρωγή κ προστασία.
Μπάτσοι, κυβερνητικοί προιστάμενοι όλοι τρώνε απο το μαύρο χρήμα.
Αν κάποιος αδαής παίξει μπαλίτσα μόνο για πάρτη του και είναι ανταγωνιστικός στις μόνιμες πιάτσες,
μπουζουριάζεται ακαριαίως.
Τα γκέτο είναι χρήμα λεφτόδεντρα...

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.077
Πόντοι