τα φώτα σου αρχηγέ για πες ,ξέρεις πολλά,ξεμπρόστιαστουςΑκομη και γι αυτο, παλι σχολιαζεις χωρις να ξερεις.
Υπαρχει παρελθον σε αυτη τη φραση. Πρωτα μαθε και μετα κανε τις παρεμβασεις σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καληνυχτατα φώτα σου αρχηγέ για πες ,ξέρεις πολλά,ξεμπρόστιαστους
αυτό ήταν ? δε πειράζει ,μπάι μπάιΚαληνυχτα
μεγάλε ένα ένα,Εγω παντως την προηγουμενη τριτη στο ξιφασκιας ενα ειδα ενα μικρο χαμό, με πολυ μικρες ηλικιες, και την πεμπτη τα ιδια,
Εργοστασιο εμβολιασμων, βιομηχανικη παραγωγη,
Με τετοια οργανωση και υποδομη θα υπαρξει και τριτη δοση και ετησιος εμβολιασμος και παιδια και αγεννητα και νεκροι θα εμβολιασθουν,
Σιγα μην εφτιαξαν τετοια μπιζνα για μια φορα, θα το τραβηξουν μερικα χρονακια ακομα,
Τα ιδια και στην ευρωπη δηλαδη, ενας ιος χρειαζεται για πολλους λογους.
Με το κλαμα που πεφτει στον τουρισμο δεν ασχοληται κανεις, θεοχαρης αφαντος.
Το μισο καλοκαιρι εφυγε,
Σκατιανα εισαγγελατος πανε διακοπες, οι ελληνες θα πανε στα κωλοχωρια τους και θα ξεχαστουν για λιγο
Ως τοτε ολο και καποιος φονος θα γινει πιασαρικος για καταναλωση.
Μεχρι και το φονια του σεργιανοπουλου θυμηθηκαν την πρ βδομαδα
αν γινόταν χαμός δεν θα υπήρχε η πρεμούρα να δώσουν κουπόνι .
Προφανώς δεν ξεστοκάρουν και δεν ξεστοκάρουν επειδή είναι αναξιόπιστοι.
Ο κόσμος υπάκουσε πειθαρχημένα στην 1η καραντίνα αλλά τους πήρε χαμπάρι με τον Πέτσα
και τις ανακολουθίες για μάσκες,καταγραφή νεκρών,γρήγορα-ασφαλή εμβόλια κτλπ
Με τον τουρισμό να μάθουν ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές,
θέλουν να δουλεύουν 3-4 μήνες
όταν άλλα κράτη μικρότερης αισθητικής έχουν χειμερινό τουρισμό.
Παντού πάτος σε όλα τα επίπεδα βούρκος με νοοτροπίες ανατολίτικες,ρουσφέτια,μαγκιές ,μίζες ,απειλές,λαδώματα
μιας άθλιας κυβέρνησης.Οθωμανία....
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Καλημερούδια Γιουνάνια μου
Όλα καλά! Το κούλι φροντίζει για τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ λέμε! Όλα ρολόι! Κανένα παράπανο!
Πάω να λιαστώ και να μου τη πέσουν ελληνίδες
Η ζωή είναι πανέμορφη και όλα έρχονται κατ ευχήν
Κούλι Ακμπαρ
Όλα καλά! Το κούλι φροντίζει για τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ λέμε! Όλα ρολόι! Κανένα παράπανο!
Κούλι Ακμπαρ
Γεια σου γιαχαμπίμπι ακαταδίωκτε, εφορία πληρωνεις με το Κούλι που σας κατσίκωσε εδω να λιάζεστε ?Καλημερούδια Γιουνάνια μου
Κούλι Ακμπαρ
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Εφορία??? Τι είναι αυτό? "Πρόστιμο παει εφορία" μας λένε ευγενικότατα οι αστυνομικοί όταν δεν φοράμε μάσκα αλλά δεν μας αφορά!Γεια σου γιαχαμπίμπι ακαταδίωκτε, εφορία πληρωνεις με το Κούλι που σας κατσίκωσε εδω να λιάζεστε ?
Με τις κρατήσεις της Western Union και MoneyGramm έχουμε θέμα όταν στέλνουμε τα πακέτα στις χώρες μας..
κατάλαβα ...κουλι κερνάει αφροπακια δραβίνους άλλοι πλερώνουν τα μαμισιατικα.Εφορία??? Τι είναι αυτό? "Πρόστιμο παει εφορία" μας λένε ευγενικότατα οι αστυνομικοί όταν δεν φοράμε μάσκα αλλά δεν μας αφορά!
Με τις κρατήσεις της Western Union και MoneyGramm έχουμε θέμα όταν στέλνουμε τα πακέτα στις χώρες μας..
εμβόλιο κάνατε ρε ? τι σας λέν οι μκο του κουλί ?? άιντε τσιμπηθείτε να τσιμπήσετε150 γιούρα μας κολήσατε κορόνα ορκ
Κλασσικη μικροαστικη μαλακια, ποιος θα καθαρισει τις βρωμιες. Ε αντε εσυ να τις καθαρισεις, αφου σε επιασε ο πονος.Ρε Χλωρίνα όλες αυτές τις βρωμιές που άφησαν οι "καταπιεσμένοι από την πατριαρχία" στους τοίχους των σπιτιών των ανθρώπων ποιος θα τα καθαρίσει ? Δε φαντάζομαι εσύ γιατί αρέσκεσαι σε τέτοιες καλαίσθητες ιδεολογικές παρεμβάσεις
Εδω ο αλλος φιλος σου, ο Νεαρχος ζηταει να πανε οι αναρχικοι στα σπιτια των Βουλγαρων,Αλβανων βιαστων και να μη λενε μονο για Ελληνες.
Ε αποφασιστε τι θελετε ρε καημενοι.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Πηδάς σα χαριτωμένο ζουζουνάκι από λουλουδάκι σε λουλουδάκι για να αποφύγεις την απάντηση ... ένα πολύ συγκεκριμένο σε ρώτησα και αδυνατείς να απαντήσεις αραδιάζοντας ξεπερασμένες αριστεροαναρχικές μπαρούφες περί μικροαστισμού ...Κλασσικη μικροαστικη μαλακια, ποιος θα καθαρισει τις βρωμιες. Ε αντε εσυ να τις καθαρισεις, αφου σε επιασε ο πονος.
Εδω ο αλλος φιλος σου, ο Νεαρχος ζηταει να πανε οι αναρχικοι στα σπιτια των Βουλγαρων,Αλβανων βιαστων και να μη λενε μονο για Ελληνες.
Ε αποφασιστε τι θελετε ρε καημενοι.
Από μικροαστική σκοπιά και μόνο, αν ένας ιδιοκτήτης έπιανε εσένα ή αυτούς που είσαι αλληλέγγυος τους, να μουτζουρώνετε τον τοίχο του και σας έσπαγε το κεφάλι, πόσο δυνατά θα κλαψουρίζατε λερώνοντας με το το επαναστατικό αίμα σας το μικροαστικό πεζοδρόμιο ?
Μπαρουφα 1 : Σου απαντησα μικροαστουλη που μου εχεις ευαισθησιες για τον βρωμικο τοιχο και σου απαντησα πολυ σοβαρα : θα τα καθαρισεις ΕΣΥ , επειδη εισαι ευαισθητος με την καλαισθησια της πολης ή θα περιμενεις τον γαμάτο δήμαρχο Αθηναίων, που έχει στολίσει την Αθήνα με τον πανέμορφο γαμάτο Μεγάλο Περίπατο να τα καθαρίσει. Θα είναι παιχνιδάκι .Πηδάς σα χαριτωμένο ζουζουνάκι από λουλουδάκι σε λουλουδάκι για να αποφύγεις την απάντηση ... ένα πολύ συγκεκριμένο σε ρώτησα και αδυνατείς να απαντήσεις αραδιάζοντας ξεπερασμένες αριστεροαναρχικές μπαρούφες περί μικροαστισμού ...
Από μικροαστική σκοπιά και μόνο, αν ένας ιδιοκτήτης έπιανε εσένα ή αυτούς που είσαι αλληλέγγυος τους, να μουτζουρώνετε τον τοίχο του και σας έσπαγε το κεφάλι, πόσο δυνατά θα κλαψουρίζατε λερώνοντας με το το επαναστατικό αίμα σας το μικροαστικό πεζοδρόμιο ?
Μπαρούφα 2 : Από μικροαστική σκοπιά και μόνο αν κάποιος ιδιοκτήτης έπιανε αυτόν που μουτζούρωνε τον τοίχο , δεν θα δικαιούτο να τον χτυπήσει, αλλά να του υποβάλλει μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας, οπότε τα αίματα και τις παλικαριές να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Σου έχω και εξτραδάκι : αν καποιος εγραφε αυτα τα συνθηματα εξω απο το σπιτι μου, θα ημουν περηφανος να τα αφηνα, γιατι συμφωνω με το νοημα τους. Η ουσια ειναι οτι καταδικαζουν τον ΒΙΑΣΜΟ, ενω η δικη σου ουσια ειναι στις ...μπογιες. Ισως λοιπον κατα βαθος εισαι υπερ του βιαστη.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Μα ο ιδιοκτήτης ίσα ίσα δεν θέλει να μπλέξετε με δικαστήρια και ιστορίες ... μερικά χαστούκια να μπει το μυαλό σας στη θέση τουΜπαρουφα 1 : Σου απαντησα μικροαστουλη που μου εχεις ευαισθησιες για τον βρωμικο τοιχο και σου απαντησα πολυ σοβαρα : θα τα καθαρισεις ΕΣΥ , επειδη εισαι ευαισθητος με την καλαισθησια της πολης ή θα περιμενεις τον γαμάτο δήμαρχο Αθηναίων, που έχει στολίσει την Αθήνα με τον πανέμορφο γαμάτο Μεγάλο Περίπατο να τα καθαρίσει. Θα είναι παιχνιδάκι .
Μπαρούφα 2 : Από μικροαστική σκοπιά και μόνο αν κάποιος ιδιοκτήτης έπιανε αυτόν που μουτζούρωνε τον τοίχο , δεν θα δικαιούτο να τον χτυπήσει, αλλά να του υποβάλλει μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας, οπότε τα αίματα και τις παλικαριές να τις βάλεις εκεί που ξέρεις.
Σου έχω και εξτραδάκι : αν καποιος εγραφε αυτα τα συνθηματα εξω απο το σπιτι μου, θα ημουν περηφανος να τα αφηνα, γιατι συμφωνω με το νοημα τους. Η ουσια ειναι οτι καταδικαζουν τον ΒΙΑΣΜΟ, ενω η δικη σου ουσια ειναι στις ...μπογιες. Ισως λοιπον κατα βαθος εισαι υπερ του βιαστη.
Πρώτη φορά συναντώ περηφάνεια υπέρ της βρώμας ! Είσαι παράδειγμα ρε Χλωρίνα
Εγώ αντιθέτως δεν έχω δει ποτέ ακροδεξιό που να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, τη μια να τον πειράζουν τα γκραφιτι, την άλλη οι αφίσες, την άλλη οι πορείες.Μα ο ιδιοκτήτης ίσα ίσα δεν θέλει να μπλέξετε με δικαστήρια και ιστορίες ... μερικά χαστούκια να μπει το μυαλό σας στη θέση του
Πρώτη φορά συναντώ περηφάνεια υπέρ της βρώμας ! Είσαι παράδειγμα ρε Χλωρίνα
Επί της ουσίας όμως τσιμουδιά. Και η ουσία είναι μια όσο και να σκούζεις : το έγκλημα δεν έχει χρώμα, θρησκεία και πατρίδα. Είναι έγκλημα.
Πές μου τώρα κι εσύ για τους δεκάδες παιδεραστές- βιαστές παπάδες που έχουμε μαζέψει και χρειάζονται απέλαση άμεσα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Τι έγινε τώρα ? Ξέχασες πατριαρχίες, γυναικοκτονίες, αθώους και ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες ... επενδυτές είναι το σωστό ... και τώρα το έγκλημα δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν της αυτής καθεαυτής πράξης ?Εγώ αντιθέτως δεν έχω δει ποτέ ακροδεξιό που να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, τη μια να τον πειράζουν τα γκραφιτι, την άλλη οι αφίσες, την άλλη οι πορείες.
Επί της ουσίας όμως τσιμουδιά. Και η ουσία είναι μια όσο και να σκούζεις : το έγκλημα δεν έχει χρώμα, θρησκεία και πατρίδα. Είναι έγκλημα.
Πές μου τώρα κι εσύ για τους δεκάδες παιδεραστές- βιαστές παπάδες που έχουμε μαζέψει και χρειάζονται απέλαση άμεσα.
Ααααα βρίσκω δείγματα ασυνέπειας στα γραπτά σου. Τι έπαθες ? Ερωτευμένος είσαι ρε Χλωρίνα με καμία αλληλέγγυα ?
Ποιοι να χρειάζονται ρε παραπλανημένο μου ζουλάπι απέλαση πέραν των λαθρό ? Είσαι ζαλισμένος απ το ποτό ή από την καψούρα ?
Το έγκλημα καταγγέλεται στα αστυνομικά τμήματα και μόνο, εξετάζεται και αναλόγως την απόφαση εφαρμόζονται ποινές. Απλά και οργανωμένα χωρίς τα γραφικά που είσαι περήφανος.
Εισαι αστειος, σε αφηνω.Τι έγινε τώρα ? Ξέχασες πατριαρχίες, γυναικοκτονίες, αθώους και ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες ... επενδυτές είναι το σωστό ... και τώρα το έγκλημα δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν της αυτής καθεαυτής πράξης ?
Ααααα βρίσκω δείγματα ασυνέπειας στα γραπτά σου. Τι έπαθες ? Ερωτευμένος είσαι ρε Χλωρίνα με καμία αλληλέγγυα ?
Ποιοι να χρειάζονται ρε παραπλανημένο μου ζουλάπι απέλαση πέραν των λαθρό ? Είσαι ζαλισμένος απ το ποτό ή από την καψούρα ?
Το έγκλημα καταγγέλεται στα αστυνομικά τμήματα και μόνο, εξετάζεται και αναλόγως την απόφαση εφαρμόζονται ποινές. Απλά και οργανωμένα χωρίς τα γραφικά που είσαι περήφανος.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
ΚΑΙ προτοτυπος!Στάσου μύγδαλα !!!!
Μπουχέσα, τους τελευταιους μηνες που ειμαστε κλεισμενοι μεσα, εχουν καταγγελθει εκατονταδες βιασμοι γυναικων απο Ελληνες ηθοποιους,σκηνοθετες και παπαδες.
Εχουν καταγγελθει και προσφατα απο αλλοδαπους, Πακιστανους και Βουλγαρο.
Σου αποδεικνυει αυτο οτι η εθνικοτητα των δραστων δεν παιζει κανενα ρολο, ουτε η θρησκεια τους.
Το φυλο του δραστη, το ανδρικο παιζει ρολο, γιατι οι βιασμοι ειναι 99% απο ανδρα σε γυναικα και ζητημα αν ειναι 1% απο γυναικα σε ανδρα.
Επομενως ΚΑΙ πατριαρχια υφισταται, και γυναικοκτονια υφισταται, ΚΑΙ ειναι διεθνης ορος η γυναικοκτονια ΚΑΙ το εγκλημα είτε ειναι από ντοπιους ειτε απο αλλοδαπους ειναι εγκλημα. Και η εγκληματικοτητα των μεταναστων ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με τη σαπιλα της ντοπιας κοινωνιας.
Ενταξει; τον ρουφηξες παλι; (σορρυ για το σεξιστικο).
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Έλα ρε Χλωρίνα ... τώρα μάλιστα, επανήλθες ίδιος όπως και πριν που σε κατουρούσαμε όλοι και νόμιζες ότι βρέχει ... τρόμαξα να σε αναγνωρίσω στα τελευταία ποσταρίσματα ... τι έπαθες ? έλα μεταξύ μας είμαστε ... πίνεις ή δάγκωσες τη λαμαρίνα ρε μπαγάσικο ?ΚΑΙ προτοτυπος!
Μπουχέσα, τους τελευταιους μηνες που ειμαστε κλεισμενοι μεσα, εχουν καταγγελθει εκατονταδες βιασμοι γυναικων απο Ελληνες ηθοποιους,σκηνοθετες και παπαδες.
Εχουν καταγγελθει και προσφατα απο αλλοδαπους, Πακιστανους και Βουλγαρο.
Σου αποδεικνυει αυτο οτι η εθνικοτητα των δραστων δεν παιζει κανενα ρολο, ουτε η θρησκεια τους.
Το φυλο του δραστη, το ανδρικο παιζει ρολο, γιατι οι βιασμοι ειναι 99% απο ανδρα σε γυναικα και ζητημα αν ειναι 1% απο γυναικα σε ανδρα.
Επομενως ΚΑΙ πατριαρχια υφισταται, και γυναικοκτονια υφισταται, ΚΑΙ ειναι διεθνης ορος η γυναικοκτονια ΚΑΙ το εγκλημα είτε ειναι από ντοπιους ειτε απο αλλοδαπους ειναι εγκλημα. Και η εγκληματικοτητα των μεταναστων ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με τη σαπιλα της ντοπιας κοινωνιας.
Ενταξει; τον ρουφηξες παλι; (σορρυ για το σεξιστικο).