You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.740
- Πόντοι
- 3.556
χωσου τύπε 10 εχει σας χωραει ολα τα νιαμουΤύπε @sex volcano τι αμάξι έχεις? Αν έχει διπλή εξάτμιση μπορούμε να το πάρουμε παρτούζα.
Συνημμένα
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Γιουνάνια κάντε ΜΠΕΕΕΕΕΕ και ερχόμαστε
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα Habibia μου
απο τον Αραβότουρκο της καρδιά σας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Μυστη εδω εμεις οι δυο δεν μπορουμε να τα βρουμε αν εγω ειμαι παναθηναικος και εσυ ολυμπιακος, θελεις και περισσοτερους? Καλα τωρα αυτο που ανεφερες για την εξελιξη του ειδους δεν χρειαζεται παγκοσμιοποιηση αλλα ανοιγμα φιλοσοφικων σχολων μπας και καλλιεργηθουμε εσωτερα...Πραγματικα παντος επειδη οτι γραφεις ειναι τελειως αστοχο, χωρις να θελω να σε θιξω προσωπικα, τουλαχιστον μπες στον κοπο να εξηγησεις αυτα που γραφεις γιατι δεν εχουν κανενα νοημα..και κατι τελευταιο αν εγω ειμαι τωρα λιγο ρατσιστης στο μελλον αν βλεπω μουσλμανους πχ να βριζουν κοπελες τοτε θα γινω χειροτερος...η γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα που ανεφερες θα μας οδηγησουν με μαθηματικη ακριβεια σε χειροτερες καταστασεις, ευχομαι να κανω λαθοςΚαλημέρα φίλοι. Πρέπει μάλλον να το δείτε αλλιώς το το θέμα χωρίς απαραίτητα να συμφωνείτε με αυτό. Όλο αυτό που ζούμε είναι μια παγκοσμιοποίηση, μια μίξη λαών και θρησκειών κυριως έτσι ώστε να πέσουν σιγά σιγά τα τείχη χιλιετιών που μας χωριζουν. Τυχαίο το ότι το κύμα είναι μουσουλμανικό και όχι ας πούμε Νορβηγοί; Ο στόχος είναι όλες οι χώρες να γίνουν πολυπολιτισμικές. Η Αθήνα είναι ήδη, η υπόλοιπη χώρα θα ακολουθήσει μετά δεκαετιών. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία, μπορεί να κάνω και λάθος. Η όλη διαδικασία όμως δεν είναι απλή και έρχεται με τα ευτράπελα της, τις αντιστάσεις της, τους καιροσκόπους της κλπ. Η μίξη με ξένους λαούς είναι αναπόφευκτο. Στο μακρύ μέλλον τα συνορα θα είναι διακοσμητικά. Αν το δείτε με την σκοπιά του ανθρώπινου είδους και της εξέλιξης του, είναι αναγκαίο να γίνει αυτή η μίξη, να πέσουν σύνορα, στερεότυπα και ρατσισμός. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα η αύξηση της εγκληματικότητας και τα μικρά γκέτο που δημιουργούνται από μουσουλμανικές μειονότητες αλλά, είναι και αυτό μια σταγόνα στον ωκεανό της γενικότερης «εξέλιξης». Αυτή η περίοδος θα πάρει δεκαετίες και θα αλλάζει συνεχώς παίρνοντας νέο σχήμα. Νομίζω ότι είναι ανούσιο να μαλώνετε και καλύτερα να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με τα γεγονότα όπως και να προσαρμόσετε την ζωή σας με αυτά μέσα. Είναι κάτι που κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως. ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Προφανως και διαφωνουμε, καλη τυχη στην παγκοσμιοποιηση που τοσο λαχταρας, η ομορφη θεωρια σου στην πραξη δεν εφαρμοζεται και οταν θα το καταλαβεις θα ειναι αργα...Κάποτε το έβλεπα και εγώ όπως εσυ τώρα. Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου.
Όπως βλέπεις, σε όλες τις χώρες σιγά σιγά ο πληθυσμός αρχίζει να διαμορφώνεται διαφορετικά. Άνθρωποι από διαφορετικές φυλές, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, γίνονται μόνιμοι κάτοικοι. Η Χαλκιδική είναι γεμάτη βαλκάνιους. Οι βόρειες χώρες είναι γεμάτες μουσουλμάνους. Η Αμερική είναι γεμάτη Ασιάτες. Μουσουλμάνοι ζουν αρμονικά με χριστιανούς, μαύροι με λευκούς. Η θρησκεία, το χρωμα και άλλα χαρακτηριστικά δεν παίζουν πλέον ρόλο. Κοίτα πόλεις όπως η Νέα Υόρκη.
Όλο αυτό λοιπόν, η αφομοίωση μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι μια μεταβατική περίοδος και είναι κάτι το αναπόφευκτο. Δεν είναι άλλωστε μόνο αυτοί, άνθρωποι από βαλκανικές χώρες ζουν πλέον μόνιμα στην Ελλάδα. Ευρωπαίοι αγοράζουν μόνιμες κατοικίες στα νησιά.
Τα περιστατικά βίας, η δημιουργία γκέτο και η απέχθεια είναι όλα κομμάτι αυτής της μεταβατικής περιόδου. Θυμάσαι τι λέγαμε για τους Αλβανούς το 2000; Τα χειρότερα. Κι όμως, όλο και περισσότεροι είναι πλέον οικογενειάρχες, με δουλειά και νόμιμοι πολίτες. Αντί δηλαδή να πολεμάς τον ξένο, φρόντισε για την καλύτερη αφομοίωση του στο σύστημα. Το να πιστεύεις ότι στην Ελλάδα πρέπει να πατάει μόνο Έλληνας και ότι ο ξένος είναι αποδεκτός μόνο το καλοκαίρι όπου του σερβίρεις προχθεσινές ξαναζεσταμένες τηγανίτες πατάτες, είναι ανόητο.
Δεν διαφωνώ ότι αν ζεις σε μια άλλοτε πανέμορφη συνοικία της Αθήνας που σήμερα έχει γίνει στέκι αλλοδαπών κακοποιών στοιχείων, θα είσαι έξω φρενών. Δεν σου ζητάω να αποδεχτείς τα κακοποιά στοιχεία, ούτε να συμμεριστείς αριστερές πεποιθησεις. Φρόντισε όμως να αποδεχτείς την διαφορετικότητα. Πριν μερικά χρόνια βλέπαμε μουσουλμάνα με μπούργκα και κοιτούσαμε επίμονα κουνώντας το κεφάλι μας. Τώρα κανένας δε δίνει σημασία.
Τα επιδόματα και τα πολλά παιδιά που κάνουν οι μουσουλμανικές φαρες και οι γυφτοι είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να αλλάξει, και δεν είναι τα μόνα.
Θυμάμαι ότι οι προπαππούδες μας έκαναν εφτά παιδιά και σε καιρούς πολέμου, φτώχειας και κακουχιας. Τώρα ο Έλληνας και η ελληνίδα κάνουν ένα παιδί με το ζόρι ενώ η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από τότε. Γιατί; Μήπως γιατί άλλαξαν τα πρότυπα;
Στο πλοίο για Κρήτη είδα δέκα πακιστανους μέσα. Εκνευριστικοί όπως πάντα, περπατώντας συνέχεια και ντυμένοι λες και πάνε για βραδινό ποτό. Όσο και αν με εκνευρίζουν όμως δεν με ενόχλησαν. Δεν μπορώ να τους απαγορεύω να μετακινούνται, να ντύνονται ή να μιλάνε.
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Ούτε εμένα μου αρέσει η θεωρία του παραπάνω Γιουνάνη.. Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να ζήσουμε με τους νόμους του και όχι τη σαρία. Κανένας δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να ζήσουμε ειρηνικά με άπιστους και κυρίως κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να ζήσουμε χωρίς τη θρησκεία μας.
Όταν γίνουμε περισσότεροι έχουμε τον τρόπο μας να διευθετούμε ζητήματα διαφορετικότητας που θίγονται παραπάνω
Όταν γίνουμε περισσότεροι έχουμε τον τρόπο μας να διευθετούμε ζητήματα διαφορετικότητας που θίγονται παραπάνω
Τελευταία τροποποίηση:
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.005
- Πόντοι
- 6.256
Σου επλυνε τα βρακια ο μηταρακης?Καλημέρα Habibia μου
Σου πλυνε τα πιατα η βούλτεψη?
Λειτουργει καλα το κλιματιστικο?
Να ενημερωνεις
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Τα παιδιά με τους πράσινους μπερέδες σκίζονται να μας πλύνουν, να μας καθαρίσουν, να μας ταίσουν και είναι ευγενέστατα.Σου επλυνε τα βρακια ο μηταρακης?
Σου πλυνε τα πιατα η βούλτεψη?
Λειτουργει καλα το κλιματιστικο?
Να ενημερωνεις
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Θα σας παρακαλούσα γιουνάνια μου να ρίξετε τις μάσκες τις υποκρισίας και τις ψευτοευγένειες και να ξεκατινιαστείτε άφοβα με εκφράσεις "Λαθρολάγνος" "Φασίστας" κτλ.
Μόνο που μπαίνετε σε αυτή τη διαμάχη μεταξύ σας, εμείς κερδίζουμε!
Μόνο που μπαίνετε σε αυτή τη διαμάχη μεταξύ σας, εμείς κερδίζουμε!
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.740
- Πόντοι
- 3.556
Κρήτη: Αλλοδαποί παρενόχλησαν κοπέλα και τους πήρε στο κυνήγι όλο το Ηράκλειο
Εξαγριωμένο πλήθος πήρε στο κυνήγι δύο αλλοδαπούς στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, τόσο από αυτόπτες μάρτυρες όσο και από αστυνομικές πηγές, εξαγριωμένο πλήθος δεκάδων νεαρών ατόμων στράφηκε κατά δύο αλλοδαπών...
www.pronews.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απάνθρωποι γονείς παράτησαν το μωρό τους στο καρότσι και τράπηκαν σε φυγή
Μία γυναίκα και ένας άνδρας από την Αφρική το έβαλαν στα πόδια και άφησαν το παιδί τους στο καρότσι για να αποφύγουν την σύλληψη, καθώς πουλούσαν προϊόντα παρεμπορίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου...
www.pronews.gr
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.435
- Πόντοι
- 24.596
τυπε αυριο βαρδυα 22.00-06.00 στη θεση του ΑλεξΚαλημέρα φίλοι. Πρέπει μάλλον να το δείτε αλλιώς το το θέμα χωρίς απαραίτητα να συμφωνείτε με αυτό. Όλο αυτό που ζούμε είναι μια παγκοσμιοποίηση, μια μίξη λαών και θρησκειών κυριως έτσι ώστε να πέσουν σιγά σιγά τα τείχη χιλιετιών που μας χωριζουν. Τυχαίο το ότι το κύμα είναι μουσουλμανικό και όχι ας πούμε Νορβηγοί; Ο στόχος είναι όλες οι χώρες να γίνουν πολυπολιτισμικές. Η Αθήνα είναι ήδη, η υπόλοιπη χώρα θα ακολουθήσει μετά δεκαετιών. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία, μπορεί να κάνω και λάθος. Η όλη διαδικασία όμως δεν είναι απλή και έρχεται με τα ευτράπελα της, τις αντιστάσεις της, τους καιροσκόπους της κλπ. Η μίξη με ξένους λαούς είναι αναπόφευκτο. Στο μακρύ μέλλον τα συνορα θα είναι διακοσμητικά. Αν το δείτε με την σκοπιά του ανθρώπινου είδους και της εξέλιξης του, είναι αναγκαίο να γίνει αυτή η μίξη, να πέσουν σύνορα, στερεότυπα και ρατσισμός. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα η αύξηση της εγκληματικότητας και τα μικρά γκέτο που δημιουργούνται από μουσουλμανικές μειονότητες αλλά, είναι και αυτό μια σταγόνα στον ωκεανό της γενικότερης «εξέλιξης». Αυτή η περίοδος θα πάρει δεκαετίες και θα αλλάζει συνεχώς παίρνοντας νέο σχήμα. Νομίζω ότι είναι ανούσιο να μαλώνετε και καλύτερα να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με τα γεγονότα όπως και να προσαρμόσετε την ζωή σας με αυτά μέσα. Είναι κάτι που κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως. ?
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Ξανανοιξαν τη βραδυνη βαρδια τυπε?τυπε αυριο βαρδυα 22.00-06.00 στη θεση του Αλεξ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τους κυνηγησε λέει ολο το Ηρακλειο και ζουν ακομα ρε οι σαλαμαλεκοι,φλωρεψε και η λεβεντογενναΚρήτη: Αλλοδαποί παρενόχλησαν κοπέλα και τους πήρε στο κυνήγι όλο το Ηράκλειο
Εξαγριωμένο πλήθος πήρε στο κυνήγι δύο αλλοδαπούς στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, τόσο από αυτόπτες μάρτυρες όσο και από αστυνομικές πηγές, εξαγριωμένο πλήθος δεκάδων νεαρών ατόμων στράφηκε κατά δύο αλλοδαπών...www.pronews.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απάνθρωποι γονείς παράτησαν το μωρό τους στο καρότσι και τράπηκαν σε φυγή
Μία γυναίκα και ένας άνδρας από την Αφρική το έβαλαν στα πόδια και άφησαν το παιδί τους στο καρότσι για να αποφύγουν την σύλληψη, καθώς πουλούσαν προϊόντα παρεμπορίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου...www.pronews.gr
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.435
- Πόντοι
- 24.596
μπηκε καινουριος λαθρολαγνος τυπε,ας του δωσουμε μια βαρδυα να δουμε πως τα παει,φαινεται πολλα υποσχομενοςΞανανοιξαν τη βραδυνη βαρδια τυπε?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 6.515
Μήπως είναι η σακκελαροπουλου τυπε?μπηκε καινουριος λαθρολαγνος τυπε,ας του δωσουμε μια βαρδυα να δουμε πως τα παει,φαινεται πολλα υποσχομενος
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.435
- Πόντοι
- 24.596
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Mας έγραψε κιόλας ότι οι λάθρο θα γίνουν αργότερα νομοταγείς και ενταγμένοι στην κοινωνία πολίτες,μπηκε καινουριος λαθρολαγνος τυπε,ας του δωσουμε μια βαρδυα να δουμε πως τα παει,φαινεται πολλα υποσχομενος
ενώ έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ούτε καν με εκείνους που ζουν επί δεκαετίες στην Ευρώπη.
Το isis επανδρώθηκε με χιλιάδες γεννημένους στην Ευρώπη,αλλά δε θα επισημάνω τα προφανή, όσο του κόβει του καθενός..
Δεν γράφω καν για στοιχεία εγκληματικότητας,αναλογίας κρατουμένουν,κ.λ.π.
που μία μειοψηφία του πληθυσμού,είναι πλειοψηφία στις φυλακές...
Αυτοί είναι οι "ενταγμένοι" πολίτες..
Θυμάμαι μία αριστερή μεσόκοπη δημοσιογράφο,όταν το 2015 οι βιασμοί και οι καφρίλες πήραν την ανιούσα να λέει:"Σαν Γερμανία πρέπει να αποδεχτούμε τέτοιες πράξεις,σαν απόρροια της κουλτούρας όσων έρχονται.Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να τους ενσωματώσουμε,αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
Μιλάμε για ψυχασθενείς βαριάς μορφής..
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.435
- Πόντοι
- 24.596
κλασσικα τυπε,και καλα δεν ειμαστε με τους παραβατικους αλλα με οσους ενσωματονονται.Mας έγραψε κιόλας ότι οι λάθρο θα γίνουν αργότερα νομοταγείς και ενταγμένοι στην κοινωνία πολίτες,
ενώ έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ούτε καν με εκείνους που ζουν επί δεκαετίες στην Ευρώπη.
Το isis επανδρώθηκε με χιλιάδες γεννημένους στην Ευρώπη,αλλά δε θα επισημάνω τα προφανή, όσο του κόβει του καθενός..
Δεν γράφω καν για στοιχεία εγκληματικότητας,αναλογίας κρατουμένουν,κ.λ.π.
που μία μειοψηφία του πληθυσμού,είναι πλειοψηφία στις φυλακές...
Αυτοί είναι οι "ενταγμένοι" πολίτες..
Θυμάμαι μία αριστερή μεσόκοπη δημοσιογράφο,όταν το 2015 οι βιασμοί και οι καφρίλες πήραν την ανιούσα να λέει:"Σαν Γερμανία πρέπει να αποδεχτούμε τέτοιες πράξεις,σαν απόρροια της κουλτούρας όσων έρχονται.Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να τους ενσωματώσουμε,αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
Μιλάμε για ψυχασθενείς βαριάς μορφής..
ας πουμε οτι υπαρχουν 3 λαθρο στους 1000 που ειναι οκ.
αξιζει για αυτους τους 3 να μαζεψουμε ολους τους σαλαφιστες αφροασιατες για να μπολιαστουμε .
τους γαμανε λαθρο,δεν βλεπω κατι αλλο
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 956
- Πόντοι
- 96
Δεν μου απάντησες , έχεις κάνει αποτρίχωση ή όχι ;Βάρδια*