Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
υπέροχη συνηγορία της (πρώτης) χούντας!

και ο δικολάβος του μπουντοτκομ θα τη θάυμαζε!!!

εύγε!

βάλε 7 Τσίπουρα να μάθουμε αλήθειες απο το είδωλο σου
τον ΚΟΡΟΒΕΣΗ.

γαρ γαρ γαρ παπάκι στον DURBAN ετσι  :uglystupid:

καλά σου εξηγήθηκε

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πάω να δω και εγώ τώρα τις απίστευτες ψευτιές και επανέρχομαι

Συνημμένα

• korovesis.jpg
    korovesis.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 21

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
υπέροχη συνηγορία της (πρώτης) χούντας!

και ο δικολάβος του μπουντοτκομ θα τη θάυμαζε!!!

εύγε!

από όσα έγραψα δηλαδή εσύ συμπέρανες ότι υποστηρίζω την χούντα :jerking:

αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα πράγματα σήμερα είναι τρις χειρότερα:
πέραν της φτώχειας η οποία μας απειλεί, δεν γνωρίζουμε ποιός είναι ο εχθρός για να τον πολεμήσουμε (τότε καί λεφτά -πράγματι- υπήρχαν καί ο εχθρός ήταν συγκεκριμένος και ορατός)

κι έχεις και τον κάθε μαλάκα δημοσιογράφο να κάνει ντοκυμαντέρ και εκπομπές, φωτίζοντας ΜΟΝΑΧΑ την μία πλευρά των γεγονότων και ΠΑΡΑΓΝΟΩΝΤΑΣ επιδεικτικά την άλλη.

όσο για αυτό που ανέφερα με τους ηλικιωμένους της επαρχίας, έχω πλείστα παραδείγματα από προσωπικές επαφές με ανθρώπους που δεν μπορείς να τους πεις χουντικούς ούτε κατά διάνοια, εν τούτοις όμως πίνουν νερό στο όνομα του Παπαδόπουλου (έκτοτε η δημοκρατία τους ξαναγύρισε την πλάτη)

Επισκέπτης
όσο για αυτό που ανέφερα με τους ηλικιωμένους της επαρχίας, έχω πλείστα παραδείγματα από προσωπικές επαφές με ανθρώπους που δεν μπορείς να τους πεις χουντικούς ούτε κατά διάνοια, εν τούτοις όμως πίνουν νερό στο όνομα του Παπαδόπουλου (έκτοτε η δημοκρατία τους ξαναγύρισε την πλάτη)
...αμα ερθει το ΚΚΕ στα πραγματα, θα τους δινει ενα πιατο φαϊ οσο ζουνε και μια τεραστια συνταξη 100 ευρω οταν γερασουνε! Γιατι να μην λατρευουνε τον κομμουνισμο οι γεροντοι?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
...αμα ερθει το ΚΚΕ στα πραγματα, θα τους δινει ενα πιατο φαϊ οσο ζουνε και μια τεραστια συνταξη 100 ευρω οταν γερασουνε! Γιατι να μην λατρευουνε τον κομμουνισμο οι γεροντοι?

όχι θα νομιμοποιήσουν τους Πακιστανούς και θα μοιράζονται το φαΐ
και μετά που θα τους τελειώσει θα κάνουν παρτούζες και θα τρέφονται
με πακιστανικό αγνό ΤΥΡΑΚΙ  :uglystupid:

και όταν θα τους τελειώσει το τυράκι (γιατί τα πάκια δεν θα αντέξουν :uglystupid:)
στο τέλος θα κανιβαλιστούν από την ΠΕΙΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε μαλακισμένο ολόκληρη διατριβή με βιβλιογραφία σου έβαλα σε λινκ που καταλήγει σε pdf.. διάβασε και ξεστραβώσου... η απάντηση είναι ΝΑΙ μέχρι το 1953 .. αντε και γαμίσου λοιπόν γιατί μας τα έπρηξες...

Ναι ΤΙ μέχρι το 1953, παπάρα;

Υ.Γ. Αν κάποια μέρη του σώματός σου πρήζονται, να πας σε γιατρό. Μπορεί να είναι και σοβαρό, να το κοιτάξεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η αστυνομια που ειναι οταν οι μεταναστες πεταγανε πετρες χτες?
Ουτε μια σύλληψη...
Και οταν καποιος παει να διαδηλώσει για τα δικαιώματα του που εχουν εξαπατηθει σε αυτην την χώρα του ανοιγουν το κεφάλι...

Χερε ελλαδάρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η αστυνομια που ειναι οταν οι μεταναστες πεταγανε πετρες χτες?
Ουτε μια σύλληψη...
Και οταν καποιος παει να διαδηλώσει για τα δικαιώματα του που εχουν εξαπατηθει σε αυτην την χώρα του ανοιγουν το κεφάλι...

Χερε ελλαδάρα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ποιον πολίτη προστατεύει το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ;

Χτες η Ελληνική Αστυνομία πετροβολήθηκε από εξαγριωμένους λαθρέμπορους στο κέντρο της Αθήνας και κανείς δεν μίλησε, ούτε αντέδρασε. Δεν έγινε καν μία σύλληψη.
Η Αστυνομία όμως ξέρει να επιτίθεται σε εργαζόμενους που διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους. Στους λαθραίους και παράνομους δεν τολμάει να κουνηθεί. Έχω δει μπροστα μου σε πορεία να ανοίγουν κεφάλι με γκλομπ σε 50άρη άνθρωπο, που έτυχε να είναι μπροστά τους, ο οποίος απλά διαδήλωνε.!

Για πόσο καιρό ακόμη η κεφαλή της Αστυνομίας και το Υπουργείο, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι θα δείχνουν αυτή την ανεκτική στάση στους παράνομους της πόλης; Για πόσο καιρό οι Έλληνες θα ζούμε αυτό τον ρατσισμό κατά ημών στο πετσί μας; Γιατί χτες οι Αστυνομικοί δεν επιτέθηκαν και δεν συνέλαβαν όλους αυτούς τους αληταράδες που μαζεύτηκαν στην Κοτζιά για να πούνε τα ψέματα τους; Γιατί δέχεται το Υπουργείο να ξεφτιλίζεται έτσι η Αστυνομία; Γιατί διατάσσει επιθέσεις σε εργαζόμενους, ενώ τους παράνομους τους αφήνει να αλωνίζουν; Στην Γαλλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία θα τους είχανε σαπίσει στο ξύλο με το κιχ που θα έκαναν. Καμία θρησκεία, καμία προσευχή και καμία διεθνή σύθμβαση δεν δικαιολογεί αυτή την ασυδοσία των μουσουλμανων και τις επιθέσεις. Εάν η Αστυνομία συνεχίσει να δίνει τέτοια εικόνα αυτοί θα μας καβαλήσουν κανονικά (που ήδη το έχουν κάνει), αφού καταλαβαίνουν πως εδώ δεν υπάρχει Κράτος και πως όλα είναι χύμα.

ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Χτες η Ελληνική Αστυνομία πετροβολήθηκε από εξαγριωμένους λαθρέμπορους στο κέντρο της Αθήνας και κανείς δεν μίλησε, ούτε αντέδρασε. Δεν έγινε καν μία σύλληψη.
Η Αστυνομία όμως ξέρει να επιτίθεται σε εργαζόμενους που διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους. Στους λαθραίους και παράνομους δεν τολμάει να κουνηθεί. Έχω δει μπροστα μου σε πορεία να ανοίγουν κεφάλι με γκλομπ σε 50άρη άνθρωπο, που έτυχε να είναι μπροστά τους, ο οποίος απλά διαδήλωνε.!

Για πόσο καιρό ακόμη η κεφαλή της Αστυνομίας και το Υπουργείο, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι θα δείχνουν αυτή την ανεκτική στάση στους παράνομους της πόλης; Για πόσο καιρό οι Έλληνες θα ζούμε αυτό τον ρατσισμό κατά ημών στο πετσί μας; Γιατί χτες οι Αστυνομικοί δεν επιτέθηκαν και δεν συνέλαβαν όλους αυτούς τους αληταράδες που μαζεύτηκαν στην Κοτζιά για να πούνε τα ψέματα τους; Γιατί δέχεται το Υπουργείο να ξεφτιλίζεται έτσι η Αστυνομία; Γιατί διατάσσει επιθέσεις σε εργαζόμενους, ενώ τους παράνομους τους αφήνει να αλωνίζουν; Στην Γαλλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία θα τους είχανε σαπίσει στο ξύλο με το κιχ που θα έκαναν. Καμία θρησκεία, καμία προσευχή και καμία διεθνή σύθμβαση δεν δικαιολογεί αυτή την ασυδοσία των μουσουλμανων και τις επιθέσεις. Εάν η Αστυνομία συνεχίσει να δίνει τέτοια εικόνα αυτοί θα μας καβαλήσουν κανονικά (που ήδη το έχουν κάνει), αφού καταλαβαίνουν πως εδώ δεν υπάρχει Κράτος και πως όλα είναι χύμα.

ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το ειχα δει και σε ενα αλλο μπλογκ...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε τι να λεμε τωρα μην περιμενετε απο το κρατος να σας σωσει γιατι στα ιδια σκατα θα μεινετε μια ζωη.
Παρτε ενα λοστο και κυνηγατε τους...
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/01/immigrants.jpg[/img[/URL]]

THEY TOOK OUR JOBS

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε τι να λεμε τωρα μην περιμενετε απο το κρατος να σας σωσει γιατι στα ιδια σκατα θα μεινετε μια ζωη.
Παρτε ενα λοστο και κυνηγατε τους...
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/01/immigrants.jpg[/img[/URL]]

[font=Verdana][shadow=red,left][b]THEY TOOK OUR JOBS[/b][/shadow][/font]
[/quote]Πουλουσες cd παλια δλδ?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Προστατεύει την ΑΝΑΡΧΙΑ γενικά.
Αυτή βολεύει αυτό το κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

όποιος είναι νόμιμος και ηθικός πρέπει να τεθεί στο περιθώριο.

μεχρι να μην μείνει τίποτα.

Αυτο ΘΕΛΟΥΝ  ;)

και αυτό κάνουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλοι μου η αστυνομια δεν φτιαχτηκε για να προστατευει κανεναν πολιτη....φτιαχτηκε για να προστατευει την ολιγαρχια,τους περιβοητους στοχους και την κοινωνικη ομαλοτητα οπως φυσικα την οριζουν οι κυβερνωντες και τα κατεστημενα
αμα δειτε περιπολικο και μπατσο στις γειτονιες να σας φυλαει να μου σφυριξετε να ρθω να τον δω και γω.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010
Πλατεία Αμερικής ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Ντροπή και αίσχος είναι δύο μόνο από τις λέξεις που απευθύνουμε στους πολιτικάντηδες και δημαρχούληδες για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στο κέντρο της Αθήνας.

Είμαι κάτοικος της Πλ.Αμερικής ή αλλιώς Πλ. Αφρικής. Η κατάσταση εδώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πέρα από την πορνεία, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά πλέον προστίθεται στη λίστα και η υγιεινή.

Ο χώρος της πλατειάς έχει πλέον μετατραπεί σε μια τεράστια μπουγάδα. Οι αλλοδαποί φίλοι μας πλένουν τα ρούχα τους στο σιντριβάνι που υπάρχει στην πλατεία και μετά τα δέντρα, τα κάγκελα και το γκαζόν (ότι έχει απομείνει δηλαδή…) μετατρέπονται σε απλώστρες. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι εικόνα για μια πλατεία, εκτός κι αν εγώ είμαι περίεργη και παράλογη.

Συνεχίζω τη λίστα και θα αναφερθώ στο θέμα υγεία και αυτό έπειτα από προσωπική μου εμπειρία. Οι καλοί μας φίλοι λοιπόν έχουν κουβαλήσει μαζί τους και διάφορα ζωύφια και έντομα (πχ. κοριοί, κατσαρίδες, ψήλοι κ.λ.π.) τα οποία έχουν κατακλύσει τα σπίτια μας αλλά και εμείς οι ίδιοι να έχουμε γεμίσει τσιμπήματα με αποτέλεσμα δερματολογικές παθήσεις και μολύνσεις.

Τρέξε σε γιατρούς, τρέξε για φάρμακα, τρέξε για αλοιφές, τρέξε για απολυμάνσεις……Αυτή είναι η καθημερινότητα μου αλλά και της οικογένειας μου τον τελευταίο καιρό !!!!!

Θα κλείσω λοιπόν προειδοποιώντας τους υπεύθυνους

- πολιτική ηγεσία (η οποία μόνο για τους αλλοδαπούς ξέρει να σκορπά λεφτά βλπ. κέντρα υποδοχής, τζαμιά κ.λ.π.)
- τον κ. Κακλαμάνη που χειρότερος και πιο «βρωμιάρης» δήμαρχος δεν έχει υπάρξει αλλά και
- τους ελληνάρες που για 200 και 300 ευρώ παραπάνω νοικιάζουν τα σπίτια τους σε 20 και 30 αλλοδαπούς ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση σύντομα η οποία είναι επικίνδυνη πλέον για την υγεία μας θα βγούμε όλοι τους δρόμους, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και τότε δεν θα μας σταματήσει τίποτα. Ο κόσμος πλέον δεν κρατιέται άλλο. Έχει φτάσει στα όρια του και από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει και τότε θέλω να δω τι θα έχετε να μας πείτε….Το νου σας λοιπόν….

θέλω να προσθέσω ότι κάνουν και τις κάθε είδους ανάγκες τους, μπροστά σε όλους μας, σε κυρίες, σε μανάδες που έβγαλαν βόλτα τα παιδιά τους, παπούδες και γενικά σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας.

Μήπως υπάρξει και πρόβλημα υγείας εκ του γεγονότος ότι όλοι αυτοί έχουν εισέλθει παράνομα στη Χώρα και φυσικά δεν έχουν ελεγχθεί από υγειονομικές υπηρεσίες.

Χαρακτηριστικές οι 2 φωτογραφίες πριν από 4 ημέρες Τετάρτη 25/8/2010 στις 11.30 π.μ. με τις μπουγάδες απλωμένες στα κάγκελα των παλιών δημοσίων W.C.που έχουν πάψει να λειτουργούν κάποια χρόνια.

Μια απελπισμένη κάτοικος της Πλ. Αμερικής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom