Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τα αδέρφια απο το μαρόκο είναι ωραία και περιζήτητα παιδιά. Ολλανδία και Κανάρια γαμάνε αβέρτα τα πιο ωραία λευκά μουνιά που δεν βλέπετε ούτε στα όνειρά σας.
Το αντίστροφο, να τραβηχτεί κάποια δικιά μας με εσάς είναι απειροελάχιστη.
Ναι, για αυτο πανε και αυτοανατιναζονται μετα μπας και γαμησουν στον παραδεισο του Αλαχ.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ναι, για αυτο πανε και αυτοανατιναζονται μετα μπας και γαμησουν στον παραδεισο του Αλαχ.
Μπουχτίζουν απο τα πολλά γαμήσια και και το στρίβουν στην θρησκεία. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και οι ιμάμηδες μας που εμπνέουν τους νέους μας να θυσιαστούν για τον Αλλάχ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είχα βγει με μια μαροκανα πριν κάτι χρόνια

έλεγε ότι δεν αντέχει μια χώρα στην οποία οι άντρες λένε στις γυναίκες τι να κάνουν αλλά στις ειδήσεις τους ακούς να βιάζουν ομαδικά γαϊδούρια.

έλεγε ότι είναι sexually frustrated. Ευτυχως την βατωσα και της προσέφερα άφθονο αλβανικό σπερμα μιας και οι πατριώτες της είχαν τον μυαλό στα γαϊδούρια
Εν τω μεταξύ,όπως και οι τούρκοι,έτσι και οι άραβες είναι πολύ περήφανοι για την καταγωγή τους.
Όμως το γεγονός ότι από εμφάνιση και από status είναι στον πάτο της τροφικής αλυσίδας
και η χυλόπιτα από τις κεντροευρωπαίες πάει σύννεφο,είναι κάτι που δεν μπορούν να δεχτούν.

Εσύ και οι συμπατριώτες σου το παίζετε Ιταλοί ή Έλληνες.
Οι τούρκοι και οι άραβες,άγνωστο σε κάθε Ευρωπαίο γιατί,είναι περήφανοι για την καταγωγή τους :think:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εν τω μεταξύ,όπως και οι τούρκοι,έτσι και οι άραβες είναι πολύ περήφανοι για την καταγωγή τους.
Όμως το γεγονός ότι από εμφάνιση και από status είναι στον πάτο της τροφικής αλυσίδας
και η χυλόπιτα από τις κεντροευρωπαίες πάει σύννεφο,είναι κάτι που δεν μπορούν να δεχτούν.

Οι τούρκοι και οι άραβες,άγνωστο σε κάθε Ευρωπαίο γιατί,είναι περήφανοι για την καταγωγή τους :think:
Πολλοι μιλανε για το ρατσισμο των "λευκων"

χειροτεροι ρατσιστες απο αραβομουσλιμια , μαυρους και ασιατες δεν υπαρχουν.

αλλα ειναι τα καραγκιοζιλικια της νεας ταξης πραγματων.

για τους αραβες κλπ ειναι περηφανοι, που ενω ο "πολιτισμος" τους υπαρχει εδω και χιλιετια+ εχουν μεινει πιστοι σε οσα διδασκει ο μωαμεθ σχετικα με το σοδομισμο γαιδουριων

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Ο κμαν για χρόνια δίνει μάχη με εμάς τους αραβότουρκους που του τρώνε τα μουνιά. Δεν έχει άλλους σοβαρούς αντιπάλους.
Είναι ζόρικος τύπος δεν λέω, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Πόσες να γαμήσει κάθε φορά? Και κάθε πόσο πάει?
Εμείς έχουμε μόνιμη παρουσία. Εμπορευόμαστε αγαθά και μένουμε σε αυτές τις χώρες. Διακοπές πάμε πολλοί μαζί και είμαστε οργανωμένοι και όλοι γαμάμε. Αλλοι τζάμπα και άλλοι με λεφτά.
Αλλά σαν την Ελλάδα και την ευκολία της ελληνίδας όταν δει σκούρο δεν υπάρχει. Να ναι καλά ο Σκάι ο Ατζούν και οι λαθρολάγνοι :kneel: :kneel: :kneel:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ο κμαν για χρόνια δίνει μάχη με εμάς τους αραβότουρκους που του τρώνε τα μουνιά. Δεν έχει άλλους σοβαρούς αντιπάλους.
Είναι ζόρικος τύπος δεν λέω, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Πόσες να γαμήσει κάθε φορά? Και κάθε πόσο πάει?
Εμείς έχουμε μόνιμη παρουσία. Εμπορευόμαστε αγαθά και μένουμε σε αυτές τις χώρες. Διακοπές πάμε πολλοί μαζί και είμαστε οργανωμένοι και όλοι γαμάμε. Αλλοι τζάμπα και άλλοι με λεφτά.
Αλλά σαν την Ελλάδα και την ευκολία της ελληνίδας όταν δει σκούρο δεν υπάρχει. Να ναι καλά ο Σκάι ο Ατζούν και οι λαθρολάγνοι :kneel: :kneel: :kneel:
Και Κουλι Ακμπαρ μην εισαι ξεχασιαρης

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.622
Πόντοι
2.456
Ποιος ειναι ο κονδος?
IMG_20210219_222608.jpg

:confused: :confused: :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596
Πολλοι μιλανε για το ρατσισμο των "λευκων"

χειροτεροι ρατσιστες απο αραβομουσλιμια , μαυρους και ασιατες δεν υπαρχουν.

αλλα ειναι τα καραγκιοζιλικια της νεας ταξης πραγματων.

για τους αραβες κλπ ειναι περηφανοι, που ενω ο "πολιτισμος" τους υπαρχει εδω και χιλιετια+ εχουν μεινει πιστοι σε οσα διδασκει ο μωαμεθ σχετικα με το σοδομισμο γαιδουριων
και ποιος πολιτισμος τυπε,ο Αυγυπτικος μονο που οι σημερινοι Αιγυπτιοι κατσαπλιαδες δεν εχουν βεβαια καμια απολυτως σχεση με οσους μεγαλουργησαν τοτε.
τα λαμογια λυμαινονται Πυραμιδες κλπ,κλασσικοι ΒορειοΑφρικανοι τρωγλοδυτες:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υ.Γ.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ που με κατήγγειλες και εξαιτίας σου έφαγα για μία ακόμη φορά κλήτευση για τα γραφόμενά μου σε ΑΥΤΟ το forum,εύχομαι την ημέρα που θα γεννηθεί το παιδί σου,να σε σφάξουν κάτω από το σπίτι σου για μια κάμερα.
Τύπωσε και αυτό το μήνυμά μου και δώσε το στους Γερμανούς φίλους σου,σαν σωστός ρουφιάνος που είσαι
Ωπα...τι εγινε ρε τύπε? Ποιος?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ωπα...τι εγινε ρε τύπε? Ποιος?
Tίποτα ρε συ..
Απλά είναι η 3η φορά που έλαβα κλήτευση να απολογηθώ για μηνήματα που αφορούν τα γραφόμενά μου στο bou.
Μόνο στο bou.
Screenshot μεταφρασμένα στα γερμανικά.
Η πρώτη φορά ήταν η κρίσιμη,όπου μάλιστα μου χρεώσαν και αντισημιτισμό ενώ δεν έχω γράψω ποτέ κατά των Εβραίων.
Ούτε έχω γράψει ακρότητες για πνιγμούς,δολοφονίες,κ.λ.π.
Η φάση είναι απλά να χάσει κάποιος τα κουράγια του,να ξοδεύει τα λεφτά του και να του δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά.
Αλλά θα μου κλάσουν μία μάντρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δε θα αναφέρω,είναι γνωστή η υπόθεση μου σε κάποιους εδώ.

(Ρουφιάνε,κάνε screeshot,oι Γερμανοί είναι φίλοι μας)

2346.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297
Οποιαδήποτε συζήτηση με ντόπιους ξεκινάει απο το αναμφισβήτητο γεγονός οτι ο πολιτισμός μας και η μουσουλμανική παιδεία είναι ανώτερη απο οποιονδήποτε άλλο πολιτισμό.
Εγώ θέλω να μου πει ένα λόγο οποιοσδήποτε γιουνάνης ,οποιασδήποτε ιδεολογίας, γιατί να μην του πάρουμε το κεφάλι και να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο με αυτό. Και αν δεν βρίσκει ένα λόγο να μου βρει μισό.
Εμεις επειδη ειμαστε ανωτερου επιπεδου θα παιξουμε μπασκετ με τα δικα σας κεφαλια...βαλτο αγορι μου...και παρτα κατω τα μεμετια...αν κοπουν τα επιδοματα θα μας αδειασετε την γωνια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μερακληδες...να στειλετε και τραγουδι με τις"ιδιαιτεροτητες" σας στην Γιουροβιζιον του χρονου.
Θα υπάρξουν αλληλέγγυοι να τους στηρίξουν.
Τέτοιοι ψηφίζουν συνήθως στη Γιουροβίζιον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Tίποτα ρε συ..
Απλά είναι η 3η φορά που έλαβα κλήτευση να απολογηθώ για μηνήματα που αφορούν τα γραφόμενά μου στο bou.
Μόνο στο bou.
Screenshot μεταφρασμένα στα γερμανικά.
Η πρώτη φορά ήταν η κρίσιμη,όπου μάλιστα μου χρεώσαν και αντισημιτισμό ενώ δεν έχω γράψω ποτέ κατά των Εβραίων.
Ούτε έχω γράψει ακρότητες για πνιγμούς,δολοφονίες,κ.λ.π.
Η φάση είναι απλά να χάσει κάποιος τα κουράγια του,να ξοδεύει τα λεφτά του και να του δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά.
Αλλά θα μου κλάσουν μία μάντρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δε θα αναφέρω,είναι γνωστή η υπόθεση μου σε κάποιους εδώ.

(Ρουφιάνε,κάνε screeshot,oι Γερμανοί είναι φίλοι μας)

2346.png
Απιστευτο...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ΒΠ πως γίνεται αυτό ;
Είσαι Γερμανία ,κάθονται οι Γερμανοί και μεταφράζουν ;

αν δε ξέρουν όνομα και τα σχετικά πως σε βρίσκουν ;

μου ακούγεται τρομακτική κατάσταση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
ΒΠ πως γίνεται αυτό ;
Είσαι Γερμανία ,κάθονται οι Γερμανοί και μεταφράζουν ;

αν δε ξέρουν όνομα και τα σχετικά πως σε βρίσκουν ;

μου ακούγεται τρομακτική κατάσταση
Δεν έγινε καμία άρση ηλεκτρονικού απορρήτου,ip,κ.λ.π.
Απλά έχω ταυτοποιηθεί σαν φυσικό προσωπο.
Είναι σαν τον αντιρατσιστικό νόμο,εγκαλούμε με κύρια κατηγορία διασπορά μίσους.
Αλλά σε ελεύθερη μετάφραση και για το λαθρομετανάστης,έπρεπε να γράφω πρόσφυγας...

Όχι,Έλληνας μέλος του bou τα στέλνει σε->Έλληνα αριστερο στη Γερμανία που φρόντισε για τη μετάφραση->τα έστειλε σε Γερμανούς αριστερής πρωτοβουλίας->εποπτική αρχή

Τρομακτική κατάσταση;
Eδώ μπουκάρουν και ψάχνουν τα σπίτια για ένα post στο fb,σπίτια από ιδιοκτήτες καναλιών youtube,κ.λ.π.
Δε μιλάω για κανάλια ναζί,αρνητών ολοκαυτώματος,κ.λ.π.
Αλλά για χιουμοριστικά κανάλια που π.χ.επικρίνουν την κυβέρνηση ή την πολιτική ορθότητα ή άλλος που να μη συμφωνεί με το τρίτο φύλο,κ.λ.π.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αλλά σε ελεύθερη μετάφραση και για το λαθρομετανάστης,έπρεπε να γράφω πρόσφυγας...

Όχι,Έλληνας μέλος του bou τα στέλνει σε->Έλληνα αριστερο στη Γερμανία που φρόντισε για τη μετάφραση->τα έστειλε σε Γερμανούς αριστερής πρωτοβουλίας->εποπτική αρχή

Τρομακτική κατάσταση;
Eδώ μπουκάρουν και ψάχνουν τα σπίτια για ένα post στο fb,σπίτια από ιδιοκτήτες καναλιών youtube,κ.λ.π.
Αλλά για χιουμοριστικά κανάλια που π.χ.επικρίνουν την κυβέρνηση ή την πολιτική ορθότητα ή άλλος που να μη συμφωνεί με το τρίτο φύλο,κ.λ.π.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ

Ήμαρτον :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Τρομακτική κατάσταση;

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ
Τα αριστερα μπασταρδα προτιμουν να καινε τη σημαια τους και να βιαζουν τις γυναικες τους στο βωμο της πολιτικης ορθοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom