Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.:confused:

Η MKO action aid της οικογενειας Μητσοτακη παιρνει τα λεφτα
ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τα λεφτα μυστη μου που τα βρηκε η ΕΕ,απο τη φορολογια μας,δεν τα βαζει κανας επιτροπος απο την τσεπη του.
πανε στοχευμενα σε λαθροδιαμερισματα :zombie:
σε Ελληνες σκηνες εκστρατειας απο τον Τρωικο πολεμο και παγκακια:confused::confused::confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ΕΡΤ2
Αφρικανη απο Αιθιοπια με το συζυγο της απο Σουδαν και τα δυο τους παιδια. Περιγραφουν πως περασαν απο ενα σωρο χωρες, μετα Συρια, Τουρκια, και απο εκει Μυτιληνη. Η γυναικα ειπε οτι στη Μυτιληνη τους επιασαν και τους εβαλαν σε κεντρο κρατησης (τους εβαλαν φυλακη ειπε). Και απο Μυτιληνη στην Αθηνα, οπου η εκπομπη τους παρουσιαζει να ζουν σημερα. Η Ελληνιδα υπαλληλος των οργανωσεων για τους λαθρομεταναστες, ειπε οτι τους πηγαινουν και σε επιδοτουμενα σεμιναρια, εκτος φυσικα ολων των αλλων, στεγη, διατροφη. Η Αφρικανα ειπε οτι στη χωρα της υπαρχει μεγαλος ρατσισμος για οσους παντρευονται απο αλλη χωρα, αλλη θρησκεια, οπως εκανε εκεινη, αρα ειναι προσφυγας. Τη ρωτανε <Σε ποια χωρα θελετε να πατε μετα;> -,Οχι. Οχι, εγω στην Ελλαδα θα μεινω.>

Με ΠΑΣΟΚ οι εκπομπες για μεταναστες ηταν ετσι:sunglasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
τα λεφτα μυστη μου που τα βρηκε η ΕΕ,απο τη φορολογια μας,δεν τα βαζει κανας επιτροπος απο την τσεπη του.
σε Ελληνες σκηνες εκστρατειας απο τον Τρωικο πολεμο και παγκακια:confused::confused::confused:
kαι 400 ευρω τον μηνα,και σπιτια και ξενοδοχεια και και..αυτομ που θελω να καταλαβεις ειναι οτι και αν ηθελε ο Κουλης να κανει κατι πολυ αμφιβαλλω οτι θα μπορουσε..Δουβλινο 1 και 2 μας εχει δεσει χειροποδαρα...μονο απελασεις μπορει αλλα μαλλον ουτε αυτο θα γινει τα λεφτα ειναι πολλα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456

ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερω
Μαγαζί γωνία από το '98..
Πολύ μπροστά..
:confused::confused::confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αμα συνεχισει ετσι η κυβερνηση, θα χασει ψηφους απο οσους τη ψηφισαν. Μπορει να τα εχει υπολογισει βεβαια και να παρει περισσοτερους ψηφους απο λαθρολαγνους. Αυτη ξερει καλυτερα. Υπαρχουν κι αλλα κομματα, Βελοπουλος, Τζημερος, και αλλοι.

Ημιμετρα
Στις επομενες εκλογες ο Κουλης πρεπει να φυγει σαν δαρμενος σκυλος
Αυτο θα γινει μονο αν ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
Θα χασει τις εκλογες και θα αναγκαστει να φυγει
Οποιος γουσταρει την πολιτικη του ας ψηφισει οτιδηποτε που θα του δωσει δευτερη τετραετια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
kαι 400 ευρω τον μηνα,και σπιτια και ξενοδοχεια και και..αυτομ που θελω να καταλαβεις ειναι οτι και αν ηθελε ο Κουλης να κανει κατι πολυ αμφιβαλλω οτι θα μπορουσε..Δουβλινο 1 και 2 μας εχει δεσει χειροποδαρα...μονο απελασεις μπορει αλλα μαλλον ουτε αυτο θα γινει τα λεφτα ειναι πολλα
και η Πολωνια στην ΕΕ ειναι μυστη αλλα λαθρο βλεπουν μονο απο την τηλεοραση,μονο κατι Κινεζους εχει,που δεν λογιζονται σαν λαθρο:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.

H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.
......
.....
Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.

H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.

H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.
......
.....
Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.

H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και η Αλεξανδρα Gourdain ειναι αδελφη του Κουλη, αυτο γιατι το ξεχασανε?
Το δανειο της Αλεξανδρας προς τον αδελφο της, τι σχεση εχει με την ΜΚΟ?
Η Αλεξανδρα παρεμπιπτοντως εχει φυγει απο την προεδρια της Actionaid απο το 2017.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

......
.....

Και η Αλεξανδρα Gourdain ειναι αδελφη του Κουλη, αυτο γιατι το ξεχασανε?
Το δανειο της Αλεξανδρας προς τον αδελφο της, τι σχεση εχει με την ΜΚΟ?
Η Αλεξανδρα παρεμπιπτοντως εχει φυγει απο την προεδρια της Actionaid απο το 2017.

Η Αλεξανδρα Μητσοτακη ιδρυσε την ΜΚΟ το 1998
Πρεπει να ηταν αρκετα κερδοφορα επιχειρηση αφου μπορει να δανειζει 150.000 ευρω:confused:
Ως ΜΚΟ προφανως ειχε κρατικη χρηματοδοτηση... απο το μητσοτακεικο

Οι συγγενεις του Τσιπρα ιδρυσαν ΜΚΟ να τους εγκρινει κρατικη χρηματοδοτηση????

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Nτού από παντού.. σε Σούνιο και Λαύριο, και αύριο που..; ?

Συνημμένα

• hot_spot_metanastes.jpg
    hot_spot_metanastes.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου λεει μια γνωστη μου απο Αλβανια, περιπου 45 ετων με 2 παιδια, οτι εχει ληξει η αδεια παραμονης της και πρεπει να δωσει 800 ευρω να την ανανεωσει, ταλαιπωρια. Μενει χρονια στην Ελλαδα, δουλευει μερικη απασχοληση, δεν εχει ακουστει κατι κακο γι αυτη και την οικογενεια της. Της λεω Πως και δεν εχεις βγαλει μπλε ταυτοτητα τοσα χρονια; Μου λεει Ταυτοτητα εχουν τα παιδια μου, εγω δεν εχω, δε μου βγαλανε γιατι δεν ειμαι βορειοηπειρι (ετσι το ειπε). Με παραπονο.

Και σκεφτομουν, απο τη μια το κρατος φερνει η αφηνει να ερχονται ολη η Ασια και Αφρικη, δωρεαν τα παντα, και σε αλλους που δουλευουν επι χρονια, αδειες παραμονης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της Αστυνομίας σε κέντρο προσφύγων – Βρέθηκαν δεκάδες κινητά τηλέφωνα​

Αστυνομική επιχείρηση εντός του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων των Διαβατών σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για παραβατική συμπεριφορά συγκεκριμένης ομάδας αλλοδαπών που διαμένουν στο camp του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 8 το πρωί παρουσία εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν για έλεγχο ένα κοντέινερ το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέθεταν, αποτελούσε κρυψώνα κλοπιμαίων. Βρήκαν και κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό κινητών τηλεφώνων, ενώ εντόπισαν και ποσότητα ναρκωτικών.

Ρε τα καημένα τα προσφυγάκια :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σίγουρα είναι fake,αφού απ'τον Έβρο δεν περνάει κουνούπι :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.967
Πόντοι
6.256

Κανεις δεν ξερει τι γινεται εκει πανω,
Δεν περισευει κάμερα για εκεί.
Και καμια ερώτηση απο τα μμε στους τηλεσταρ του κούλη.
Ωραία δημοκρατία ρε , μπράβο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαβαζα οτι η Γερμανια διαπραγματευεται μονομερως με τη Τουρκια για νεο σχεδιο-συμφωνια για τους λαθρομεταναστες μεταξυ Ε.Ε.-Τουρκιας. Και οτι η Ελλαδα εμφανιζεται πολυ δυσαρεστημενη με αυτη τη πρωτοβουλια της Γερμανιας, που παρακαμπτει, δε λαμβανει καν υποψη την Ελλαδα. Επισης, εγραφε στην ειδηση οτι ουσιαστικα η Τουρκια δε δεχεται κανεναν λαθρομεταναστη πισω. Δε σεβεται την υπογραφη της. Χωρις καμια συνεπεια. Οι ευρωπαικες χωρες δε δεχτηκαν λαθρομεταναστες, να διαμοιρασθουν αναλογικα χωρις καμια συνεπεια. Η ελληνικη κυβερνηση τι ακριβως κανει; Μπορουν να μας πουν; Αυτο που λεει ο Βελοπουλος, να τους στειλουν σε υποδομες σε ακατοικητα νησια. Να τους βαλουν σε πλοια να τους στειλουν στον Χαφταρ στη Λιβυη, στον Ασσαντ στη Συρια. Μα δε πρεπει, θα μας κανουν ντα οι ξενοι. Απαγορευεται. Λενε πολλοι, και ΝεοΔημοκρατες. Α, ωστε επιτρεπεται να παρανομουν οι αλλοι, χωρις ουδεμια συνεπεια, ουτε καν ασχολειται κανεις. Αρκει που υπερασπιζονται το συμφερον της χωρας τους. Αλλα δε μπορει να κανει το ιδιο η Ελλαδα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
η Νεα Μακρη η περιοχη που εγινα η ιστορικη μαχη του μαραθωνα, επεσε στο ισλαμ

η περιοχη εχει κατακλυστει απο λαθρο,