athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερωρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
Η MKO action aid της οικογενειας Μητσοτακη παιρνει τα λεφτα
τα λεφτα μυστη μου που τα βρηκε η ΕΕ,απο τη φορολογια μας,δεν τα βαζει κανας επιτροπος απο την τσεπη του.ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
ΕΡΤ2
Αφρικανη απο Αιθιοπια με το συζυγο της απο Σουδαν και τα δυο τους παιδια. Περιγραφουν πως περασαν απο ενα σωρο χωρες, μετα Συρια, Τουρκια, και απο εκει Μυτιληνη. Η γυναικα ειπε οτι στη Μυτιληνη τους επιασαν και τους εβαλαν σε κεντρο κρατησης (τους εβαλαν φυλακη ειπε). Και απο Μυτιληνη στην Αθηνα, οπου η εκπομπη τους παρουσιαζει να ζουν σημερα. Η Ελληνιδα υπαλληλος των οργανωσεων για τους λαθρομεταναστες, ειπε οτι τους πηγαινουν και σε επιδοτουμενα σεμιναρια, εκτος φυσικα ολων των αλλων, στεγη, διατροφη. Η Αφρικανα ειπε οτι στη χωρα της υπαρχει μεγαλος ρατσισμος για οσους παντρευονται απο αλλη χωρα, αλλη θρησκεια, οπως εκανε εκεινη, αρα ειναι προσφυγας. Τη ρωτανε <Σε ποια χωρα θελετε να πατε μετα;> -,Οχι. Οχι, εγω στην Ελλαδα θα μεινω.>
kαι 400 ευρω τον μηνα,και σπιτια και ξενοδοχεια και και..αυτομ που θελω να καταλαβεις ειναι οτι και αν ηθελε ο Κουλης να κανει κατι πολυ αμφιβαλλω οτι θα μπορουσε..Δουβλινο 1 και 2 μας εχει δεσει χειροποδαρα...μονο απελασεις μπορει αλλα μαλλον ουτε αυτο θα γινει τα λεφτα ειναι πολλατα λεφτα μυστη μου που τα βρηκε η ΕΕ,απο τη φορολογια μας,δεν τα βαζει κανας επιτροπος απο την τσεπη του.ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
πανε στοχευμενα σε λαθροδιαμερισματα
σε Ελληνες σκηνες εκστρατειας απο τον Τρωικο πολεμο και παγκακια
Μαγαζί γωνία από το '98..ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερωρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
Αμα συνεχισει ετσι η κυβερνηση, θα χασει ψηφους απο οσους τη ψηφισαν. Μπορει να τα εχει υπολογισει βεβαια και να παρει περισσοτερους ψηφους απο λαθρολαγνους. Αυτη ξερει καλυτερα. Υπαρχουν κι αλλα κομματα, Βελοπουλος, Τζημερος, και αλλοι.
και η Πολωνια στην ΕΕ ειναι μυστη αλλα λαθρο βλεπουν μονο απο την τηλεοραση,μονο κατι Κινεζους εχει,που δεν λογιζονται σαν λαθροkαι 400 ευρω τον μηνα,και σπιτια και ξενοδοχεια και και..αυτομ που θελω να καταλαβεις ειναι οτι και αν ηθελε ο Κουλης να κανει κατι πολυ αμφιβαλλω οτι θα μπορουσε..Δουβλινο 1 και 2 μας εχει δεσει χειροποδαρα...μονο απελασεις μπορει αλλα μαλλον ουτε αυτο θα γινει τα λεφτα ειναι πολλατα λεφτα μυστη μου που τα βρηκε η ΕΕ,απο τη φορολογια μας,δεν τα βαζει κανας επιτροπος απο την τσεπη του.ρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
πανε στοχευμενα σε λαθροδιαμερισματα
σε Ελληνες σκηνες εκστρατειας απο τον Τρωικο πολεμο και παγκακια
ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερωρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
Και η Αλεξανδρα Gourdain ειναι αδελφη του Κουλη, αυτο γιατι το ξεχασανε?ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερωρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.
H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.
......
.....
Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.
H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και η Αλεξανδρα Gourdain ειναι αδελφη του Κουλη, αυτο γιατι το ξεχασανε?ΜΚΟ υπαρχουν δεκαδες στην Ελλαδα και δρουσαν ανεξελεγκτα ειδικα επι Συριζα..ο Μητσοτακουλας προσπαθει να βαλει μια ταξη με μητρωα κλπ και καποιες τις εχει διωξει..κατα τα αλλα την αποψη μου την εχω γραψει πολλακις..το θεμα με την ΜΚΟ την συγκεκριμενη δε το ξερωρε Νασο λεφτα παιρνουν ολες οι κυβερνησεις του Γκριχελαντ και τα δινουν..απο μαμα Μερκελ και Ε.Ε.
Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.
H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.
......
.....
Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.
H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το δανειο της Αλεξανδρας προς τον αδελφο της, τι σχεση εχει με την ΜΚΟ?
Η Αλεξανδρα παρεμπιπτοντως εχει φυγει απο την προεδρια της Actionaid απο το 2017.