NAZI μαϊμού άδικα τρελαίνεσαι. Από τότε που έμαθα ότι σε πεταξαν ως άχρηστο απο το στρατό, δεν δίνω δεκάρα για το τι λες. Αν κάποιος άλλος έχει αντιρρήσεις σε ότι γράφω, θα του απαντήσω. Εσένα σε αφήνω να παριστάνεις τον αριστερό αγωνιστή και να τρελαίνεσαι που απαξιω να ασχοληθώ με την πάρτη σου. Γράψε ότι θες.
Έτοιμος δηλαδή να συντρίψεις όποιον πει κάτι κατά των λαθροεισβολέων
Αυτό που θα ήθελα να μας απαντήσεις είναι το εξής: Αν έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο τον βάλουν με εντολή Ερντογαν σε λεωφορείο απο την Ανατολή και του πουν ορμα στα σύνορα και μπούκα στην Ελλάδα είναι κακός και πρέπει να φάει δακρυγόνα ενώ αν ο ίδιος πλήρωνε έναν δουλέμπορο και τον ξέρναγε σε ένα νησί είναι καλός και καλά κάνουμε να τον υποδεχτούμε και να τον φλομώσουμε στα επιδόματα?
Τα λέω γιατί έχεις μια αστάθεια χαρακτήρα ως προς το τι ακριβώς θες που κάπου δείχνει και μια υποκρισία.
Τυπε μου είσαι σίγουρος ότι διαβάζεις αυτά που γράφω; Που έγραψα εγώ ότι "είναι καλός και καλά κάνουμε να τον υποδεχτούμε και να τον φλομώσουμε στα επιδόματα?". Εγώ κράζω το Μηταράκη που θέλει να κάνει ΚΥΤ στο Φυλάκιο, 15 χιλιόμετρα από τις πλάτες του στρατού μας. Ηλίθιο τον ανεβάζω, πανηλίθιο τον κατεβάζω. Εγώ κράζω τις "απελάσεις" γιατί αφορούν κατά βάση Αλβανούς.
Και όλοι οι υπόλοιποι φεύγουν οικειοθελώς, όταν το αποφασίσουν οι ίδιοι. Την άποψή μου τη γράφω συχνά για το αδιέξοδο των εισερχομένων είτε με μπούκα είτε με δουλέμπορο είτε με το πλοίο της γραμμής. Στέκεσαι στο ότι καταλαβαίνω γιατί έρχεται. Γιατί οι μετανάστες παντού και πάντα έρχονται για μια καλύτερη ζωή από αυτή που έχουν στη χώρα τους. Αλλά "δεν προσέχεις" ότι θεωρώ ότι η χώρα μου δε μπορεί να τους θρέψει όλους και ούτε τους χρειάζεται ως εργατικά χέρια, ούτε ότι δε μπορεί να μετατραπεί σε αποθήκη ανθρώπων, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, για να ξεφορτωθεί η Μέρκελ το πρόβλημα. Τα γράφω συνέχεια αυτά. Για να μην τα προσέχεις μάλλον δεν ειναι δική μου η αστάθεια χαρακτήρα ούτε η υποκρισία.