Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Έγραψες για μια χώρα που μας την παρουσίασες περίπου ως Ελβετία της Αφρικής. Σου έγραψα ότι πρόκειται για χώρα κατιμά. Από τον πάτο της Αφρικής. Κι ότι αυτά που λες δεν ισχύουν. Με επίσημες πηγές. Που έδειχναν ότι τη δέρνει φτώχεια καταραμένη. Συνέχισες να μας γράφεις για ασφάλεια, ευημερία, ανάπτυξη και διάφορα άλλα που φυσικά δεν ισχύουν. Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με μια απλή αναζήτηση. Αμφισβήτησες μέχρι και το εμφύλιο τον οποίον παρουσίασες ως ανύπαρκτο. Όταν έγιναν οι σχετικές παραθεσεις ο "ανύπαρκτος" εμφύλιος "δεν είχε αξία" γιατί γινόταν στα σύνορα με την Ερυθραία. Λες και ο προηγούμενος εμφύλιος δεν έγινε στην ίδια περιοχή και δεν είχε ως αποτέλεσμα την αποσκίρτηση της Ερυθραίας ή όλοι οι εμφύλιοι γίνονται στις πρωτεύουσες. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα γιατί "ΠΡΟΦΑΝΩΣ" σε βολεύει στο νεφέλωμα που έχεις στο μυαλό.@stokadoura
Στην αναρτηση μου σχετικα με την παροχη ασυλου σε Αιθοπες ανεφερα πως η Αιθιοπια ειναι αρκετα ανεπτυγμενη για αφρικανικη χωρα
Με παρεθεσες αναρτωντας δημισιευμα που αναφερει την την υψηλη εγκληματικοτητα στην χωρα αυτη
ΠΡΟΦΑΝΩΣ στο πλαισιο δικαιολογησης της κυβερνητικης επιλογης να χορηγει ασυλο σε Αιθιοπες
Εκτος αν αναφορα σου στην εγκληματικοτητα της Αιθοπιας ηταν τυχαια και εντελως ασχετη με το αντικειμενο του νηματος
Ο Νασος το βραδυ που θα μπει θα σε καλωσορισει στις βαρδιες
Είναι σαν την κατάργηση της ΔΑΠ που ζητούσες επιτακτικά κι όταν σου είπα ότι έγινε απο το Μητσοτάκη, με αφορμή το αίσχος των αντιγραφών στην Πάτρα, αλλά δεν τον ακολούθησε κανείς, μούγκα στη στρούγκα.
Να κάνω εγώ παράθεση ένα σημείο απο το ποστ 61754 για να μη γεμίζουμε σεντόνια
Αυτά όσον αφορά τι είπε ο καθένας μας.Tυπε μου σκέτη παραπληροφόρηση είσαι.
Εμ δεν ξέρεις, εμ δεν ψάχνεις να δεις τι ισχύει. Το μόνο σωστό που λες είναι πως έχει διασχίσει ασφαλείς χώρες για να φτάσει εδώ. Οπότε μπορείς να του αρνηθείς το καθεστώς του πρόσφυγα.