ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Με τα ίδια μουτρα θα το ξανακάνουν, δεν εχουν θεμα,ειναι το κομμα που χρεοκωπησε την ελλαδαΕχω πει οτι ειμαι υπερ να δημιουργηθουν κλειστα κεντρα κρατησης λαθρομεταναστων. Και να προχωρησουν οι αναλογες απελασεις. Για τον νομο που απαγορευει πλεον τις απελασεις τα ειπαμε, η κυβερνηση μπορει να τα αλλαξει ολα αυτα και να προχωρησει αμεσα. Σε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο, οπως αρεσκεται να λεει συχνα ο Μηταρακης. Αλλα ειμαι περιεργος. Αν συνεχισει ολο αυτο. Αυτη η απαραδεκτη κατασταση. Και ερθουν εκλογες. Θα παρουν παλι τηλεφωνο οι υποψηφιοι βουλευτες Α Αθηνων και θα πουν ψηφιστε με; Στις τελευταιες εκλογες με πηραν τηλεφωνο απο τα γραφεια υποψηφιων της ΝΔ, τουλαχιστον 5, και με αγωνια μου ειπαν <Ο σταυρος σας ειναι πολυ σημαντικος για μας. Στηριξτε μας.> Με τι μουτρα θα κανουν παλι το ιδιο;
Οταν τους ψηφισες το 2019 ειχαν πλουτισει την Ελλαδα?Με τα ίδια μουτρα θα το ξανακάνουν, δεν εχουν θεμα,ειναι το κομμα που χρεοκωπησε την ελλαδαΕχω πει οτι ειμαι υπερ να δημιουργηθουν κλειστα κεντρα κρατησης λαθρομεταναστων. Και να προχωρησουν οι αναλογες απελασεις. Για τον νομο που απαγορευει πλεον τις απελασεις τα ειπαμε, η κυβερνηση μπορει να τα αλλαξει ολα αυτα και να προχωρησει αμεσα. Σε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο, οπως αρεσκεται να λεει συχνα ο Μηταρακης. Αλλα ειμαι περιεργος. Αν συνεχισει ολο αυτο. Αυτη η απαραδεκτη κατασταση. Και ερθουν εκλογες. Θα παρουν παλι τηλεφωνο οι υποψηφιοι βουλευτες Α Αθηνων και θα πουν ψηφιστε με; Στις τελευταιες εκλογες με πηραν τηλεφωνο απο τα γραφεια υποψηφιων της ΝΔ, τουλαχιστον 5, και με αγωνια μου ειπαν <Ο σταυρος σας ειναι πολυ σημαντικος για μας. Στηριξτε μας.> Με τι μουτρα θα κανουν παλι το ιδιο;
Τύπε κάπως πρέπει να ζήσει η ΜΚΟικογενεια..Ρε παιδιά μην κουράζεστε .Ήταν η αδελφή της Κούλας , Αλεξάνδρα πρόεδρος της ΜΚΟ Actionaid ; Έχουν πει άλλοι συναγωνιστές και σωστά ότι πια θα γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Το ξεπόύλημα του Αιγαίου και της Θράκης θα γίνει μαζί και από τα δύο κόμματα για να περιοριστεί η πολιτική φθορά τους. Η πέμπτη φάλαγγα επιτέλους θα εμφανιστεί ρίχνοντας τα προσωπεία δεξιάς και αριστεράς! Ο Μυταρόβλακας είναι απλά ένας βλάκας που τον χρησιμοποιεί η πέμπτη φάλαγγα.Ένα είδος Παπαβλάκα . Κάτι που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η Κούλα έχει μαζέψει γύρω της σαν το σκατό τις μύγες όλους τους συμβούλους του κουραδοσημίτη και ουσιαστικά το σκατοεκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ κυβερνάει.
Και κάτι ακόμα.Βρίσκουν ότι ο κορωνοϊός αυξήθηκε στα λύματα και έτσι επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας.Μήπως αυτή η αύξηση οφείλεται από τα ούρα των λαθραίων που ποτέ δεν έχουν ελεγχθεί όπως γίνεται με τους ιθαγενείς ; Βρε ουστ αριστεροδεξιές κωλοτρυπίδες !
Ξαδελφακι του οτιτζι;
ακομη και ο Τανζανος θεωρει την Ελλαδα τεταρτοκοσμικη χωρα που μπορει να εισαγει ναρκωτικα ανενοχλητα.
Υποσαχαρια Αφρικη κανονικα
Το λουκέτο ισχύει στην λάθρο street?Τωρα με το κανονικο λοκνταουν ο γουρλομάτης θα μπορέσει να τακτοποιήσει περισσότερους λάθρο,
Του έλυσε και τα χέρια με το θέμα της απελασης η ελληνική δικαιοσύνη,
Πάνω που είχε αναπτύξει καλούς ρυθμούς απέλασης, τον σταμάτησαν,
Είχε απελάσει παρα πολλούς τον ενάμιση χρόνο γιατι δεν ειναι σύριζά
αφου δεν εκανε καινουρια γκαφα ο μηταρακηςΣτάσιμες οι λάθροεξελίξεις;
αισιοδοξη ειδηση
Απελαθηκαν 130 λαθρομεταναστες σε μια μονο ημερα. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Απελαθηκαν, απο τη Χιλη.
Αυτά γίνονταν μόνο επί συριζανελ, αφού..Τα ΜΜΕ μούγκα δεν λένε τίποτα για λαθροεισροές απο την τουρκία.. μην τυχόν και ακούσουμε κάτι και πέσουν τα ποσοστά τους στα μάστερ σεφ γκάλοπ