Σ εμένα πήγαινε απλά είναι ηλίθιος και μπερδεύει τα ποστ. Επίτρεψε μου να σου πω ότι παρά το χεράκι-χεράκι που είδες, η κοπέλα αυτή είναι 100% εκδιδόμενη ή στα ναρκωτικά. Θλιβερή εικόνα και ακόμα πιο θλιβερός ο Σαντμαν που πέφτει θύμα μιας φωτογραφίας και γεμίζει εμάς και το νήμα με σάλια. Ο Αλέξανδρος71 το είπε πολύ σωστά πιο πριν, ότι αυτή η εικόνα είναι προς αποφυγήν και όχι για ζήλιες. Η γυφτοπούλα έχει για νταβά-συγκάτοικο τον Πακιστανό που έχει να πλυθεί από την τελευταία φορά που ο Σαντμαν είδε μουνι από κοντά, δηλαδή ποτέ. Μένουν σε ένα φανταστικό ημιυπόγειο που το νοικιάζουν και σε άλλους, βγήκαν για τα ψώνια της εβδομάδας στο πλησιέστερο μίνι μάρκετ και η πριγκίπισσα ετοιμάζεται για τα ραντεβού της ή για ολονύκτια μάζωξη με άλλα δέκα πακιά. Τι να ζηλέψεις ακριβώς; Μόνο άνθρωποι, με βαριά ψυχολογικά και φθόνο προς τις γυναίκες και οποιονδήποτε άντρα ΔΕΝ είναι μόνος του, θα μπορούσαν ποτέ να αγανακτήσουν με αυτή την εικόνα.
Άντε και πέφτεις πάνω της και την καταφέρνεις, και πάτε χεράκι-χεράκι. Κάνε βόλτα δυο τετράγωνα με αυτό το πράγμα να δεις πώς θα γυρίσεις σπίτι σου. Αν γυρίσεις. Πού να το κυκλοφορήσεις αυτό; Αφού δεν μας ταιριάζει.
Ποια γυφτοπούλα ρε παπάρα,που αυτή όπου περνάει θα γυρνάνε κεφάλια;
Κι εγώ ξαναρωτάω.Ξεχάστε αν είναι πουτάνα ή όχι
Πόσοι Έλληνες έχουν κυκλοφορήσει στη ζωή τους χέρι χέρι με τέτοιο μουνι;
Εκτός φυσικά απ'όσους είναι στο bou και γαμάνε όλοι 9αρια και πάνω
Αυτο που έγραψα το έγραψα στο μέλος Νιο. Δεν το έγραψα για να σου εξηγήσω κάτι. Σου είπα ότι είσαι ηλίθιος και δεν στο λέω για να σε προσβάλω. Είσαι αντικειμενικά ηλίθιος, είσαι άτομο που έχει υιοθετήσει την απάθεια σε οτιδήποτε αποκλίνει από τις πεποιθήσεις σου που δεν αλλάζουν ούτε με προσευχές. Η πραγματικότητα είναι - δυστυχώς για σένα - ότι οποιαδήποτε «μουναρα» σε προσέγγιζε, θα έφευγες μακριά διότι τη θέληση για ζωή και την ανάγκη για σεξ τα έχουν αντικαταστήσει στην περίπτωση σου η μιρλα και η γκρίνια. Με αυτά τα δυο γουστάρεις, με αυτά τα δυο την παλεύεις. Δεν φταίω ούτε εγώ που στα λέω ούτε ο πακης που κρατάει το χέρι της Ρουμάνας, ούτε η ελληνίδα που δεν σου κάθεται ούτε ο Έλληνας. Φταις μόνο εσυ για την κατάντια σου. Δεν θα το καταλάβεις ποτέ και γι’ αυτό ποτέ δεν θα αλλάξεις τη ζωή σου. Ήδη διαβαζοντας το ποστ μου έχεις βάλει παροπιδες και έχεις αποφασίσει να αγνοήσεις παντελώς ότι ειπώθηκε, λίγο πριν γράψεις την επόμενη απάντηση σου. Το επόμενο δακρύβρεχτο μίζερο ποστ. Την επόμενη δικαιολογία. Την επόμενη κραυγή βοήθειας. Την επόμενη κατάρα.
Όλοι μας έχουμε τα μικρά μας θέματα αλλά εσυ ρε αλάνι όταν πχ βλέπεις στις ειδήσεις το παλικάρι που είναι τυφλό και ζει με το χαμόγελο ή τον παράλυτο που έχει γκομενα ή τη μάνα που μεγαλώνει παιδί με αυτισμό, ΔΕΝ σε πειράζει έστω και λίγο; Να πεις «ρε συ μήπως κράζω και γκρινιάζω πολύ και χωρίς λόγο; Μήπως πρέπει να τα δω αλλιώς;»
Ξέρω ότι μιλάω σε τοίχο απλά σαλτα και γαμησου γιατί βαρέθηκα να διαβάζω τις μαλακιες σου και τις διαβάζω χρόνια τώρα, όχι μια και δυο φορές.