ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
ιρακινοι και ιρανοι ταξιτζηδες στην αθηνα και τα περιξ πληρωσανε για να γινουν μονιμοι
Πηραν επιδοτηση για να μπολιασουν τυπε
ιρακινοι και ιρανοι ταξιτζηδες στην αθηνα και τα περιξ πληρωσανε για να γινουν μονιμοι
Πιάνει σιγά, σιγά, το μπόλιασμα με την πλύση εγκεφάλου των μμε, και των κυβερνήσεων που το υποστηρίζουν..
Σημερινή απογευματινή η παρακάτω φώτο.. Ο αραπάκος με την εξ ανατολάς κορασίδα. Μάλλον ρουμάνα. Μπήκαν σε μια πολυκατοικία. Αυτός θα την σπρώξει με ένα cheeto's, ενώ ο έλληνας θα πρέπει να δώσει το νεφρό του για να κάνει φάση. Γιατί στην ελλάδα ως γνωστό, λεφτά υπάρχουν..
Ρε τύπε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχω γκόμενα μια ελλεεινίδα συνάδελφο. Εκείνη την ώρα από κρυφό στούντιο γύριζα. Είχα πάει για πορνο σαφάρι σε ακτίνα 500μ από το σπίτι μου. Εκεί να δεις μουνάρες με ένα πενηντάρικο... αφρός.Εσεις βαράτε likes στις Σούλες και τις Κούλες και τα πάκια γαμάνε μουνάρες σαν αυτήν
Ρε τύπε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχω γκόμενα μια ελλεεινίδα συνάδελφο. Εκείνη την ώρα από κρυφό στούντιο γύριζα. Είχα πάει για πορνο σαφάρι σε ακτίνα 500μ από το σπίτι μου. Εκεί να δεις μουνάρες με ένα πενηντάρικο... αφρός.
Ο Έλληνας για να δει μουνάρες πρέπει να πάει σε στούντιο,ο πάκης την ξεσκίζει τζάμπα
ο αρχηγος των λαθρολαγνων θα μας κανει τη χαρη να κοπιασει?Ποιον εχουμε σήμερα βάρδυα εδω?
Ρε τύπε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχω γκόμενα μια ελλεεινίδα συνάδελφο. Εκείνη την ώρα από κρυφό στούντιο γύριζα. Είχα πάει για πορνο σαφάρι σε ακτίνα 500μ από το σπίτι μου. Εκεί να δεις μουνάρες με ένα πενηντάρικο... αφρός.
Η ελλεεινίδα συνάδελφος έχει καμια σχέση μ'αυτήν εμφανισιακά;Δύσκολο...
Ο Έλληνας για να δει μουνάρες πρέπει να πάει σε στούντιο,ο πάκης την ξεσκίζει τζάμπα
Τυπε χτες είχαν όλοι ρεπό..ο αρχηγος των λαθρολαγνων θα μας κανει τη χαρη να κοπιασει?Ποιον εχουμε σήμερα βάρδυα εδω?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1286355[/img[/URL]]
Πλάκα μας κάνετε;
Αν είχατε καμια τέτοια,θα πιρφορίζατε 24/7.
Το 95% των Ελλήνων με τέτοιο μουνί δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στη ζωή του
[/quote]
Δεν είναι γκομενα του βρε ηλίθιε. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι παίζει στο πλάνο. Εσυ ακόμα εκεί, αμετανόητος. Ατάραχος.
Δεν είναι γκομενα του βρε ηλίθιε. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι παίζει στο πλάνο. Εσυ ακόμα εκεί, αμετανόητος. Ατάραχος.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1286355[/img[/URL]]
Πλάκα μας κάνετε;
[/quote]
Δεν είναι γκομενα του βρε ηλίθιε. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι παίζει στο πλάνο. Εσυ ακόμα εκεί, αμετανόητος. Ατάραχος. [/quote]
τί παίζει?
Πλάκα μας κάνετε;
[/quote]
Δεν είναι γκομενα του βρε ηλίθιε. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι παίζει στο πλάνο. Εσυ ακόμα εκεί, αμετανόητος. Ατάραχος. [/quote]
τί παίζει? [/quote]
Ντρογκια. Πορνεία. Το πακιο είτε σπρώχνει είτε είναι συγκάτοικος, όχι γκόμενος. Αλλά είπαμε, ο ηλίθιος ο Σαντμαν ΔΕΝ καταλαβαίνει.
22.40 τυπε και ακομη κανεις muslim loverΤυπε χτες είχαν όλοι ρεπό..ο αρχηγος των λαθρολαγνων θα μας κανει τη χαρη να κοπιασει?Ποιον εχουμε σήμερα βάρδυα εδω?
στην σημερινή βάρδια 22:00-06:00 αναμένεται σκληρός καριολης λαθρολαγνος, να υπερασπιστεί τα μπόλια πρεζεμπορους,δουλεμπόρους,
βιαστες,δολοφονους..
Όχι δεν είναι ζευγάρι, για αυτό είναι πιασμένοι χεράκι [/attachment]