Ημουν εξω χτες με εναν ισπανο φιλο μου και 2 αλλους τυπους που δε ηξερα μεχρι χτες, εναν Ελβετο και εναν Ιρλανδο.
Ο Ισπανος μου ελεγε οτι ερχονται οι μαροκινοι στην ισπανια, εχουν δωρεαν φαγητο και στεγαση στα ξενοδοχεια των καναριων. Επιπλεον παιρνουν 20 ευρω τη μερα για να ξυνουν τη μαλαπερδα τους. Μου ειπε οτι ερχονται κατα χιλιαδες. Δεν τον πιστεψα, μεχρι που μου εστειλε αυτο το λινκ , που ηταν το πρωτο αποτελεσμα στο γκουγκλ. Ταυτοχρονα ειδα τα ιδια νεα απο ΒΒC και αλλα εγκυρα καναλια.
Μου ειπε οτι αυτα τα εκανε η σοσιαλιστικη κυβερνηση με λεφτα των Ισπανων φορολογουμενων και της ΕΕ. Δηλαδη μαγκες πληρωνουμε εμεις, για να ερχονται οι μαροκινοι "προσφυγες" (απο ποτε εχει πολεμο στο Μαροκο) να τσεπωνουν εικοσαρικακι να δουλευουν και πουθενα μαυρα και να ξυνουν τη πουτσα τους. Αναρωτιεμαι ποσοι πολιτες τις ΕΕ εχουν 20 ευρω τη μερα αφοτου ξοδεψουν για νοικι και φαι.
Μου εστειλε επισης τα βιντεακια τους που βγαζουν πανω στη βαρκα ενω ερχονται. Κανουν χορους , και γιατι να μη κανουν αλλωστε, τζαμπα φαι,κλοπες, ατιμωρησια, μουνακια μια χαρα ζωη.
Ακολουθησε τρομερη κοντρα με τους αλλους δυο. Ο Ελβετος να παραδεχεται ολα τα προβληματα που φερνουν (ηθελημενα η μη) οπως το οτι αντικαθιστουν τους ντοπιους, κοστιζουν, εγκληματικοτητα,ερχονται μονο αντρες κλπ ενω ο Ιρλανδος (που παιζει να ηταν και λιγο κουνιστρω) να μη δεχεται τιποτα. Ο Ελβετος να λεει μα τι να κανουμε, κλπ.
Και οι δυο παραδειγματα της τωρινης κοινωνιας.
Ο Ελβετος ο κλασικος μπετα, που οταν του γαμηθει η γυναικα θα πει συγνωμη αγαπη μου. Τελειως σοφτ και cuck οπως πολλοι Ευρωπαιοι (δε βαζω μονο βορειους και οι Ελληνες ετσι ειναι). Και επισης γκρινιαζε οτι δε γαμουσε καμια (τυχαιο? δε νομιζω)
Ο αλλος ο τυπικος εναλλακτικος, ψιλο-αδερφη , μη με πουν ρατσιστη κλπ.
Οταν δε ανεφερα την τυπικη κακιασμενη αποψη του προβατου (να ανοιξουμε πυρ στη θαλασσα να πνιγουν και οταν πεθανουν καμποσοι μπορει να σταματησουν) μονο που δε με φαγανε.
Τωρα δε βλεπει κανεις το μακροπροθεσμο αποτελεσμα, οπως στην Ελλαδα δε το βλεπανε με τους Αλβανους (η οι Αυστριακοι/Γερμανοι με τους Τουρκους). Το οτι σε μερικες δεκαετιες, μεσω αυτων, η Ευρωπη θα εχει ισλαμοποιηθει σε αρκετα μεγαλο βαθμο, θα εχει ανθρωπους αισθητα χαμηλοτερου επιπεδου, λιγοτερη κοινωνικη προνοια και προφανως πιο συντηρητικες αποψεις.Οταν λοιπον σε 30 χρονια (που καποιοι εδω μεσα θα εχουν πεθανει δε λεω) θα εχουμε ισλαμιστες βουλευτες θα ειναι αργα.