Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Από τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
Έρχονται οι μπολσεβίκοι να σας πάρουν τα σπίτια..
Από τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
Δεν τρεμεις την αριστερα του 19%?Από τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
Θείο η ιστορίαΑπό τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
Και πότε θα γίνει αυτό? Για πεςΘείο η ιστορία
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
θα σε κυνηγάνε με τα κονσερβοκουτια..
Θείο η ιστορίαΑπό τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
Θείο αυτά τα ξέρουν οι παππουληδες που κάνουν γαργάρα το λοκ ντάουν στις εκκλησίες μετά την ψήφιση του άρθρου 90..Και πότε θα γίνει αυτό? Για πεςΘείο η ιστορία
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
Αλέκο τι έγινε με την θέση του σπιουνου κρυφοσύμβουλου στο υπουργείο;Θείο η ιστορίαΑπό τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
Αν η ιστορια επαναλαμβανεται τοτε ξερουμε και το τελος σας
Και πού ξερεις αν την πηρα ή οχι?Αλέκο τι έγινε με την θέση του σπιουνου κρυφοσύμβουλου στο υπουργείο;Θείο η ιστορίαΑπό τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
Στην έφαγε σημιτικος λαθρολαγνος;
Πηρες την θέση κ συνεχίζεις τις βραδινές βάρδιες των λαθρολαγνων;Και πού ξερεις αν την πηρα ή οχι?Αλέκο τι έγινε με την θέση του σπιουνου κρυφοσύμβουλου στο υπουργείο;Θείο η ιστορίαΑπό τι να φυλαχτώ? Από τους πεθαμένους ή τους πουθενάδες?Θείο φλάξου..
επαναλαμβάνεται..
Λαγός θα γίνεις οταν
Στην έφαγε σημιτικος λαθρολαγνος;
Απλά είσαι μια κότα τρίλειρη! Γιατί όλοι είστε λαλίστατοι, μαγκάκια (κλανιές κι απόστημα) κι επαναστάτες όσο είστε στην ασφάλεια του πληκτρολογείου! Όταν σας λέει κάποιος να βάλετε υπογραφή ή στοίχημα ή γενικώς να αναλάβετε μια ευθύνη... οι τσίρλες κυλάνε στα μπατζάκια σας!Θείο με κατατροπώσες..
Δεν έχω απάντηση για τις μαλακίες που γράφεις..
Τρέμω..Απλά είσαι μια κότα τρίλειρη! Γιατί όλοι είστε λαλίστατοι, μαγκάκια (κλανιές κι απόστημα) κι επαναστάτες όσο είστε στην ασφάλεια του πληκτρολογείου! Όταν σας λέει κάποιος να βάλετε υπογραφή ή στοίχημα ή γενικώς να αναλάβετε μια ευθύνη... οι τσίρλες κυλάνε στα μπατζάκια σας!Θείο με κατατροπώσες..
Δεν έχω απάντηση για τις μαλακίες που γράφεις..
Tελικά ή είσαι κότα... ή ξέρεις ότι όλες οι πούτσες που λες δεν θα γίνουν ποτέ... ή είσαι φτωχάτζας.... ή και τα τρία!!! Το πιθανότερο!
Άντε τράβα για νάνι τώρα φτωχή κότα!
Λογικό που τρέμεις αν την παίζεις 5 φορές την ημέρα... όπως και δείχνεις και φαίνεται!Τρέμω..
Θείο να σου δώσω κονέ να πας στην γαζέλα της Πειραιώς ;Λογικό που τρέμεις αν την παίζεις 5 φορές την ημέρα... όπως και δείχνεις και φαίνεται!Τρέμω..
Φτωχομπινεδιάρικη κότα!!!!
Tι να μου δώσεις ρε φτωχάτζα? Το 500άρικο το πας ή δεν ξέρεις καν πως είναι?Θείο να σου δώσω κονέ να πας στην γαζέλα της Πειραιώς ;
αν δεν σου σηκωθεί μπορεί να σου γαργαλισει τα γερασμένα αρχιδια σου..
Θείο είναι αμαρτία να κάνεις τόσο αγώνα για το κόμμα κ να την μπουκωνουν σπέρμα άλλοι..Tι να μου δώσεις ρε φτωχάτζα? Το 500άρικο το πας ή δεν ξέρεις καν πως είναι?Θείο να σου δώσω κονέ να πας στην γαζέλα της Πειραιώς ;
αν δεν σου σηκωθεί μπορεί να σου γαργαλισει τα γερασμένα αρχιδια σου..
Άντε σου δίνεται η ευκαιρία να γαμήσεις κάνα CT που τα βλέπεις εδώ μόνο σε φωτογραφίες και ...
Στα παπάρια μου το κόμμα κοτούλα! Νομίζεις ότι είμαι γραμμένος στη ΝΔ ή κάπου αλλού? ΟΚ, λογικό να το νομίζεις... αφού νομίζεις ότι θα ξαναεπιστρέψει η αριστερά!!!!Θείο είναι αμαρτία να κάνεις τόσο αγώνα για το κόμμα κ να την μπουκωνουν σπέρμα άλλοι..
Καλά παίρνω πίσω το κόμμα, έστω τον αγώνα που κανείς για την πολυκατοικία..Στα παπάρια μου το κόμμα κοτούλα! Νομίζεις ότι είμαι γραμμένος στη ΝΔ ή κάπου αλλού? ΟΚ, λογικό να το νομίζεις... αφού νομίζεις ότι θα ξαναεπιστρέψει η αριστερά!!!!Θείο είναι αμαρτία να κάνεις τόσο αγώνα για το κόμμα κ να την μπουκωνουν σπέρμα άλλοι..
Είδες ότι αυτό που κάνεις συνεχώς ( )... είναι ανθυγιεινό για τον εγκέφαλο? Που να δεις... λέμε τώρα!
Είσαι λίγο slow... ε?Καλά παίρνω πίσω το κόμμα, έστω τον αγώνα που κανείς για την πολυκατοικία..
Μα σου είπα, δεν με ενδιαφέρει ούτε με νοιάζει. Αλλά τελικά... είσαι λίγο slow! Κόψτην!Θείο με το "άλλοι" εννοώ, εκτός από σένα..
Χάνεις τα καλύτερα κλαρίνα..
Δεύτερη φορά που μου το λες... χμμμμ... να σε ενημερώσω ότι δεν ενδιαφέρομαι βρες άλλον να σε "γεμίσει"! Μόνο γυναίκες, sorry!Αν σου σηκώνεται βεβαια..