Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πριν σχεδον 30 χρονια η θεια μου πηρε σπιτι στα πατησια. Ηταν μια γειτονια σχετικα καλη. Καποτε ηταν το κεντρο/ονειρο για το μεσο Αθηναιο να εχει ενα σπιτι εκει. Η μανα μου με τον πατερα μου πηγαιναν για καφε Ομονοια την ιδια εποχη. Θελανε και αυτοι να κανουν το ιδιο.

Την τελευταια δεκαετια εχουν προσπαθησει να μπουν δυο φορες στο σπιτι της θειας μου. Ενα γερο στον κατω οροφο τον κλεψανε κατι μαυροι με τσεκουρια. Και απεξω εγινε ενα φονος (εναν αλβανο μαλλον για ξεκαθαρισμα). Σε καθε γωνια εχει μαυρουλες που εκδιδονται (οι φουκαριαρες) για 5-10 ευρω.

Το σπιτι ειναι κοντα στην αλκιβιαδου. Ενα σπιτι που ακομα το πληρωνει.

Πηραν ανθρωποι δανεια, να κανουν μια καλυτερη ζωη και εχουν καταντησει φυλακισμενοι μετα το απογευμα.

Που ειναι το κρατος?Ειναι χωρα αυτη. Εχω παει σε 20+ πρωτευουσες χωρων. Το κεντρο καθε προωτευουσας ηταν μια χαρα. Καποιες ειχαν γκετο (Βερολινο, Βρυξελλες) αλλα δεν ηταν στο γαμημενο το κεντρο.

Αλλα και παλι τα γκετο αυτωνων καμια σχεση. Ειχα μεινει για ενα τριμηνο σε γκετο Ολλανδικης πολης. Που οι Ολλανδοι μου λεγανε δεν ειναι να μενεις εκει ειναι επικινδυνα κλπ. Τιποτα δεν εγινε και το τοπ θεμα τους ηταν ενας φονος ενος τυπου που σκοτωσε τη γκομενα του. Για να συγκρινουμε λιγο τι ειναι πλεον αποδεκτο απο τον Ελληνα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πριν σχεδον 30 χρονια η θεια μου πηρε σπιτι στα πατησια. Ηταν μια γειτονια σχετικα καλη. Καποτε ηταν το κεντρο/ονειρο για το μεσο Αθηναιο να εχει ενα σπιτι εκει. Η μανα μου με τον πατερα μου πηγαιναν για καφε Ομονοια την ιδια εποχη. Θελανε και αυτοι να κανουν το ιδιο.

Την τελευταια δεκαετια εχουν προσπαθησει να μπουν δυο φορες στο σπιτι της θειας μου. Ενα γερο στον κατω οροφο τον κλεψανε κατι μαυροι με τσεκουρια. Και απεξω εγινε ενα φονος (εναν αλβανο μαλλον για ξεκαθαρισμα). Σε καθε γωνια εχει μαυρουλες που εκδιδονται (οι φουκαριαρες) για 5-10 ευρω.

Το σπιτι ειναι κοντα στην αλκιβιαδου. Ενα σπιτι που ακομα το πληρωνει.

Πηραν ανθρωποι δανεια, να κανουν μια καλυτερη ζωη και εχουν καταντησει φυλακισμενοι μετα το απογευμα.

Που ειναι το κρατος?Ειναι χωρα αυτη. Εχω παει σε 20+ πρωτευουσες χωρων. Το κεντρο καθε προωτευουσας ηταν μια χαρα. Καποιες ειχαν γκετο (Βερολινο, Βρυξελλες) αλλα δεν ηταν στο γαμημενο το κεντρο.

Αλλα και παλι τα γκετο αυτωνων καμια σχεση. Ειχα μεινει για ενα τριμηνο σε γκετο Ολλανδικης πολης. Που οι Ολλανδοι μου λεγανε δεν ειναι να μενεις εκει ειναι επικινδυνα κλπ. Τιποτα δεν εγινε και το τοπ θεμα τους ηταν ενας φονος ενος τυπου που σκοτωσε τη γκομενα του. Για να συγκρινουμε λιγο τι ειναι πλεον αποδεκτο απο τον Ελληνα.
Οι γονείς σου όπως και οι δικοί μου , αξίζουν αυτό που τους συμβαίνει διότι ψήφιζαν πάντα λάθος!
Επειδή μου είσαι συμπαθής σε συμβουλεύω αν έρθεις Αθήνα με κανένα γκομενάκι,  μην πάς πουθενά απόμερα το βράδι , όπως σε κανένα λόφο Φιλοπάππου γιατί οι αριστεροί(μαζί με αυτούς που ψήφιζαν οι γονείς μας) την έκαναν τη χώρα ζούγκλα και πουθενά στη πρωτεύουσα δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια!

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
γιατί οι αριστεροί(μαζί με αυτούς που ψήφιζαν οι γονείς μας) την έκαναν τη χώρα ζούγκλα και πουθενά στη πρωτεύουσα δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια!

η νδ κυβερναει
οπως και τοτε με την μυρτω

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οι φοροφυγαδες διαβρωμενοι απο τον χυδαιο υλισμο νοικοκυραιοι αφου χρεωκοπησαν την χωρα υλικα και ηθικα και επι δεκαετιες χλευαζαν τον αναπαραγωγικης ηλικιας αυτοχθονα ανδρα εργαζομενο πετωντας τον στα σκουπιδια και αναπαραγοντας την παρασιτικη υπαρξη τους τιμωρουνται με τον χειροτερο τροπο απο την ιδεα του εθνους κρατους που οι διοι τσαλαπατησαν για να ζησουν την νεοπλουτιστικη ζωαρα τους ως ξιπασμενα λιγουρια με χυδαια τζιπ.μπουζουκοκαταστασεις και διαφορα επι χρημασι πουτανακια,διακοπες στο εξωτερικο και στα νησια και και ο αυτοχθων εργατης με μισθο πεινας η πεταμενος στον καλαθο των αχρηστων του καπιταλισμου

σημερα η ιδεα του εθνους κρατους και ο αυτοχθων εργατης παιρνουν ατυπα την εκδικηση τους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
η νδ κυβερναει
οπως και τοτε με την μυρτω
Και την ΝΔ στην αριστερα την κατατάσω! Πραγματική δεξιά δεν έχει κυβέρνησει τη χώρα όσο ζω!
Και όσο ζω η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επειδή μου είσαι συμπαθής σε συμβουλεύω αν έρθεις Αθήνα με κανένα γκομενάκι,  μην πάς πουθενά απόμερα το βράδι , όπως σε κανένα λόφο Φιλοπάππου γιατί οι αριστεροί(μαζί με αυτούς που ψήφιζαν οι γονείς μας) την έκαναν τη χώρα ζούγκλα και πουθενά στη πρωτεύουσα δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια!

Κοίτα ... μια ζωή (σχεδόν) αττική ζω .
Δεν φοβάμαι στα αλήθεια ακόμη και τώρα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ.
Αν είσαι λίγο γομάρι και δεν είσαι καμιά πινέζα, δύσκολα θα στην πέσουν.
Φυσικά καλό είναι να μην κοζάρεις ακριβά πράγματα νύχτα σε περίεργα μέρη .

Αν έχεις και άλλους άνδρες στην παρέα, γίνεται πιο απίθανο να στην πέσουν .

Στου φιλοπάπου, είναι μαλακία να βολτάρεις νύχτα
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οι φοροφυγαδες διαβρωμενοι απο τον χυδαιο υλισμο νοικοκυραιοι αφου χρεωκοπησαν την χωρα υλικα και ηθικα και επι δεκαετιες χλευαζαν τον αναπαραγωγικης ηλικιας αυτοχθονα ανδρα εργαζομενο πετωντας τον στα σκουπιδια και αναπαραγοντας την παρασιτικη υπαρξη τους τιμωρουνται με τον χειροτερο τροπο απο την ιδεα του εθνους κρατους που οι διοι τσαλαπατησαν για να ζησουν την νεοπλουτιστικη ζωαρα τους ως ξιπασμενα λιγουρια με χυδαια τζιπ.μπουζουκοκαταστασεις και διαφορα επι χρημασι πουτανακια,διακοπες στο εξωτερικο και στα νησια και και ο αυτοχθων εργατης με μισθο πεινας η πεταμενος στον καλαθο των αχρηστων του καπιταλισμου

σημερα η ιδεα του εθνους κρατους και ο αυτοχθων εργατης παιρνουν ατυπα την εκδικηση τους

Έχεις καμιά συγγένεια με αυτόν εδώ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

και αλλα κονδυλια απο τα δημοτικα τελη για στεγαση λαθρο :wanker:

στην Σταδιου αυτη την στιγμη ισα με 200 αστεγοι Ελληνες :S :S :S

"«Το πρόβλημα της Πλατείας Βικτωριας, είπε, είναι ότι έχει εμπεδωθεί μια συνήθεια να πηγαίνουν εκεί όλοι οι πρόσφυγες με το που φτανουν στον Πειραια."

....ναι... προβλημα της πλατειας ειναι...  :2funny: :2funny: :2funny:

"Οπως είπε η Μελίνα Δασκαλάκη, «ο συγκεκριμένος πληθυσμός δεν έχει τα χαρακτηριστικά αστεγίας που έχουν άλλοι, δεν έμειναν άστεγοι από φτώχεια αλλά από την στιγμή που πήραν άσυλο και μέχρι να ενταχθούν στα άλλα προγράμματα στέγασης και προετοιμασίας για εργασία»."

...προγραμματα στεγασης και προετοιμασιας για εργασια... μαλιστα... για τους ελληνες με τα 20-30% ανεργια ουτε προγραμματα στεγασης, ουτε εργασια. Οι λαθρο γιατι οχι... ας τους στεγασουμε και ας τους βρουμε και δουλειες...  :rolleyes:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
χαρη στον καπιταλισμο θα γινετε ισλαμαμπαντ αν δεν στηριξετε μαζικα Ιφικρατη Αμυρα :rockon: :rockon: :rockon:

douleia_ell.jpg

3.jpg

exislamismo.jpg
Τυπε έχει καμία σχέση με τον γυρολόγο των κομμάτων;
:S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Και το 2010 κυβερνούσε η αριστερά του ΓΑΠ. Ξέρεις πότε... τότε που κάψατε 3 αθώους ανθρώπους στην Μαρφιν....
επισης μην ξεχναμε τον Στρατηγο Ανεμο του 2007 - που εκαψε 87 ανθρωπους και περιουσιες, ενω στην ραφηνα εβγαιναν πιστες του playstation

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Μπόκολε σου έχω αναφέρει και πιο πρίν ότι σε σέβομαι και σε παραδέχομαι και εννοείται πως το είδα το βίντεο που μου είπες βρηκα κίολας σε pdf το βιβλιό του Ραχούτη για τα αρβανίτικα επίθετα. Γενικά το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ.Ενδιαφέρουσες και οι ιστορίες του Ραχούτη για την γιαγιά και το ψωμί.Ωστόσο,σε βιβλία όπως Μπίρης-Αρβανίτες οι Δωριεις του Νεωτερου Ελληνισμού εκδόσεις Μέλισσα,Σαθάς-Τουρκοκρατούμενη Ελλάς εκδόσεις Αρσενίδης(Δεν είναι τόσο του θέματος αλλά εέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες),Καραστάθης-Έλληνες από το Άρβανον εκδόσεις Άθως,Κασελίμης-Αρβανίτες μύθος και πραγματικότητα εκδόσεις Μπατσιούλας (ο ίδιος εκδότης με αυτόν του Ραχούτη)και 1-2 κεφάλαια από το βιβλίο του Βορειοηπειρώτη Παναγιώτη Μπάρκα Τα ταξίδια της Φηγού αμφισβητούν την άποψη ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανοί.

Αφού λοιπόν άκουσες το βίντεο, και άκουσες το πολύ ωραίο (από όλες τις απόψεις) παραμύθι, το οποίο έλεγε στα Αρβανίτικα και έπρεπε να μεταφράσει στα Ελληνικά για να το καταλάβουμε, πως συνεχίζεις να υποστηρίζεις την άποψη ότι είναι Ελληνικό φύλο; Βέβαια οι άνθρωποι είναι πολλούς αιώνες εδώ, γι αυτό έχουν ενσωματώσει στη γλώσσα τους Ελληνικές λέξεις με Ομηρική ρίζα, πολέμησαν δίπλα μας πολλές φορές. Άσχετα αν μια φάρα τους οι Τσάμηδες αποδείχτηκαν προδότες στον Ελληνοιταλικό Πόλεμο και τους διώξαμε. Όπως είδες, οι ίδιοι τους θεωρούσαν ύπουλους, για αυτό και το Μουλάρι που σε κλωτσούσε ύπουλα, αν και πήγαινες να το ταίσεις, το ονόμαζαν τσαμούσικο, από αυτή τη φάρα. Και δεν είναι οι μόνοι Αλλοεθνείς που ζούνε πολλούς αιώνες εδώ. Βλάχοι, Πομάκοι, Τούρκοι κλπ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
επισης μην ξεχναμε τον Στρατηγο Ανεμο του 2007 - που εκαψε 87 ανθρωπους και περιουσιες, ενω στην ραφηνα εβγαιναν πιστες του playstation

Ενώ στο ΜΑΤΙ τι ήταν? Το θεατράκι του κουμουνιών τι ήταν? το δεν βρίσκω λάθη τι ήταν?
Αριστερά σκουλήκια μια ζωή, εκ γεννετής.

Όπως και να έχει, εγώ θέλω να διερευνηθούν όλα, και του '07 και του '18 και όλα. Κι ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας: ότι εγώ θέλω να διερευνηθούν ΟΛΑ, ανεξαρτήτως χρώματος ενώ εσύ μόνο συγκεκριμένο χρώμα.

Γι' αυτό και θα κάτσετε στην άκρη πάλι. Για πάντα όμως! :grin:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ενώ στο ΜΑΤΙ τι ήταν? Το θεατράκι του κουμουνιών τι ήταν? το δεν βρίσκω λάθη τι ήταν?
Αριστερά σκουλήκια μια ζωή, εκ γεννετής.

Όπως και να έχει, εγώ θέλω να διερευνηθούν όλα, και του '07 και του '18 και όλα. Κι ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας: ότι εγώ θέλω να διερευνηθούν ΟΛΑ, ανεξαρτήτως χρώματος ενώ εσύ μόνο συγκεκριμένο χρώμα.

Γι' αυτό και θα κάτσετε στην άκρη πάλι. Για πάντα όμως! :grin:
Παντού υπάρχουν ευθύνες..
Αλλά τυπε στην Ραφήνα το κακο έγινε μέσα σε 2-3 ωρες, ενώ στην  Πελοπόννησο σε μια εβδομάδα..
Κάτι ακόμα, πότε περιμένεις να διερευνηθούν του '07;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και το 2010 κυβερνούσε η αριστερά του ΓΑΠ. Ξέρεις πότε... τότε που κάψατε 3 αθώους ανθρώπους στην Μαρφιν....

Και επί ποιάς κυβέρνησης απαλλάχθηκαν ;;;;

Επί ποιάς κυβέρνησης έγιναν οι δολοφονίες στο νέο ηράκλειο ;;;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

τις τελευταιες μερες ειχαμε δυο δολοφονιες και εναν βιασμο απο τα λαθρο του κουλη
το αιμα τους στα χερια σου

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
τις τελευταιες μερες ειχαμε δυο δολοφονιες και εναν βιασμο απο τα λαθρο του κουλη
το αιμα τους στα χερια σου
Τυπε οι δράστες είχαν έρθει επί Τσίπρα.. :S

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
και η κυβερνηση τι εκανε εδω και ενα χρονο?
στο πακισταν ουτε πολεμο εχουν ουτε πεθαινουν απο πεινα
Tυπε έχει πέσει πολύ δουλειά στην κυβέρνηση, ο Μηταράκης εδωσε υποτροφίες σε 2 μπλε κ σε έναν μαύρο.. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom