alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ε οχι μονο.Ξέρεις ποιός κλέβει και σφάζει;
Ο φτωχός κι αυτός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Και ο φανατικος σφαζει.
Ε οχι μονο.Ξέρεις ποιός κλέβει και σφάζει;
Ο φτωχός κι αυτός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Ε οχι μονο.
Και ο φανατικος σφαζει.
Αν τους βοηθήσουμε να βρουν μια νέα ζωή θα τα σταματήσουν αυτά.
Θέλετε να τους βοηθήσετε;
Να τους στέλνετε λεφτά,τρόφιμα και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο στις χώρες τους.Εδώ τί μας τους κουβαλάτε;
Όλα αυτά που λες ότι "θα" γίνουν έχουν γίνει ήδη με την τεχνολογία.
Δεν χρειάζονται τους μετανάστες για αποδιοπομπαία πρόβατα γιατί το κάνουν ήδη και δε μιλάει κανείς.
Και έρχεσαι στα λόγια μου.
Μόνος σου το λες ότι οι μετανάστες είναι τα αποδιοπομπαία πρόβατα.
Δηλαδή η δικαιολογία που χρησιμοποιούν για να μας γαμήσουν.
Γιατί λοιπόν τα βάζεις με τους μετανάστες και όχι με αυτούς που κινούν τα νήματα;
Δε βλέπεις ότι αυτό ακριβώς θέλουν;
Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον και αυτοί να γελάνε.
Διαίρει και βασίλευε.
Φίλε, όλοι αυτοί σταρχίδια τους. Δεν τους πιάνει κανένας νόμος. Κάνουν μαλακία, τους βγάζουν έξω μετά. Σε ημιμόνιμη φάση βρίσκονται. Εγώ κι εσύ αν κάνουμε κάτι, θα μας βάλουν μέσα. Αφού δεν γίνονται απελάσεις...Πηγα να περπατησω τις προαλλες τη σκαλα που κατεβαινει στο ησαπ της βικτωριας, απ'τη πανω πλευρα που ηταν τα εβερεστ, και ειχαν κατσει ισα με 10-12 πακηδες στα σκαλια... με βλεπουν οτι θελω να περασω και ειναι σε φαση "ασε μας τωρα που θες και να περασεις". Τους κοιταξα επιμονα, σε φαση ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, και 2 εκαναν λιγο πιο περα για να χωρεσω με το ζορι. Ειμαι περιεργος τι εγινε οταν εφθασε το επομενο τρενο και κατεβηκε κοσμος ο οποιος θα θα ηθελε ...να ανεβει, αλλα δεν ημουν εκει για να το δω.
Εντωμεταξυ χθες ειμαι θαλασσα, παραλια ανατολικης αττικης, και εχουν μπει 3 πακηδες μεσα και εκει που χαλαρωνω ακουω παλι την ιδια οχλοβοη με τις πακιστανικες φωνες που ακουω και στην αθηνα ή στα ΜΜΜ. Ε ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ λεω, εκει που θες να ακουσεις το κυμα, το αερακι, ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ με τα χαρακτηριστικα υψισυχνα ρεταρισματα... Εντωμεταξυ δεν πλησιαζε ατομο ουτε στα 50 μετρα γυρω τους. Αυτο επρεπε να το παρει ληψη ενα drone να δειτε τι εκκενωση επαιξε γυρω τους... θα γελαγαμε 10 μερες.
Σημερα ειδα αλλες 2 με μαυρους (καλα μουνια) και μια με αραβοφατσα φυλακοβιο (αυτη ελλεϊνο μπαζο).
Καλα παμε...
Και οχι μονο. Χωρις ΑΦΜ δε τρωνε και προστιμα, δε τους παιρνουν τα σπιτια / περιουσιες που δεν εχουν, κτλ κτλ ;)
Τον ελληνα κουλουρτζη θα πανε 10 μπατσοι να τον πιασουν για την αποδειξη. Τον αλλο που καθαριζει τα τζαμια στα φαναρια θα πανε? Οχι. Γιατι δεν εχει ουτε ΑΦΜ να του ριξουν προστιμο. Ρατσισμος κατα των ελληνων.
Προσαρμογη στους νομους λεγεται. Εμεις εδω θεωρουμε τη γυναικα ιση. Εκει δε τη θεωρουν και το δειχνουν εμπρακτως στη συμπεριφορα τους. Γι'αυτο εκει αμα σου κανει μαλακια η γυναικα μπορεις και να τη ...σκοτωσεις με μικρες συνεπειες ή ανευ συνεπειων. Η γυναικεια φυση εκλαμβανει τη βαρβαροτητα ως "δυναμη" και τον πολιτισμο ως "αδυναμια", λες και ειναι δυσκολο για τον αντρα να καθυποταξει τη γυναικα με τη βια. Η προοδος και ο πολιτισμος ειναι το να την αφησει να ειναι ελευθερη παρα το οτι μπορει να την εχει υπο με τη δυναμη του. Αυτη ομως επιθυμει παλι να ειναι υπο και εγω προσωπικα το σεβομαι, απλα αμα δω καμμια να τη βαραει/να τη βιαζει/να τη σκοτωνει μαυρος/αραβοφατσα κτλ, δε προκειται να επεμβω. Οι επιλογες εχουν συνεπειες.
Τωρα για τα ρωσιδακια και τις ξανθουλες, ο θεωρητικος στοχος ειναι η βελτιωση του ειδους. Δλδ εμεις σαν αντρες κινουμαστε προς τη σωστη κατευθυνση. Μια φιλη που μου την επεφτε παλαιοτερα μου ελεγε οτι θελει ξανθο γαλανοματη για να κανει ομορφα παιδια κτλ... δλδ σε θεωρητικο επιπεδο ηξερε προς τα που πρεπει να κινηθει... και η ιδια πηγε και γαμιοτανε με (καφε-καστανοματη) ιρανο. Λεω ρε πουστη, ποσο βλαμμενες ειναι? Απ'τη μια μου λεει οτι θελει ξανθο γαλανοματη για καλα παιδια και μετα παει με τον ιρανο? Που πας μωρη? Μετα ειχα ξενερωσει τοσο με τη παρτη της που και να με πληρωνε δε τη γαμαγα. Και ηταν καλο μουνι.
Οι αμερικανοι εχουν πλακα με τις ασπρες που πανε με μαυρους... λεει δε πειραζει αυτες θετουν εαυτους αυτοματως εκτος white gene pool, οπότε problem solved για την ασπρη φυλη
τα ζωα της νδ να το διαβασουν αυτο που νομιζουν οτι κατι αλλαξε με τον κουληΤον ελληνα κουλουρτζη θα πανε 10 μπατσοι να τον πιασουν για την αποδειξη. Τον αλλο που καθαριζει τα τζαμια στα φαναρια θα πανε? Οχι. Γιατι δεν εχει ουτε ΑΦΜ να του ριξουν προστιμο. Ρατσισμος κατα των ελληνων.
Να μην τον ψηφιζεςτα ζωα της νδ να το διαβασουν αυτο που νομιζουν οτι κατι αλλαξε με τον κουλη
Τύπε στην εξωτικη Λούτσα ήσουν; :SΠηγα να περπατησω τις προαλλες τη σκαλα που κατεβαινει στο ησαπ της βικτωριας, απ'τη πανω πλευρα που ηταν τα εβερεστ, και ειχαν κατσει ισα με 10-12 πακηδες στα σκαλια... με βλεπουν οτι θελω να περασω και ειναι σε φαση "ασε μας τωρα που θες και να περασεις". Τους κοιταξα επιμονα, σε φαση ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, και 2 εκαναν λιγο πιο περα για να χωρεσω με το ζορι. Ειμαι περιεργος τι εγινε οταν εφθασε το επομενο τρενο και κατεβηκε κοσμος ο οποιος θα θα ηθελε ...να ανεβει, αλλα δεν ημουν εκει για να το δω.
Εντωμεταξυ χθες ειμαι θαλασσα, παραλια ανατολικης αττικης, και εχουν μπει 3 πακηδες μεσα και εκει που χαλαρωνω ακουω παλι την ιδια οχλοβοη με τις πακιστανικες φωνες που ακουω και στην αθηνα ή στα ΜΜΜ. Ε ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ λεω, εκει που θες να ακουσεις το κυμα, το αερακι, ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ με τα χαρακτηριστικα υψισυχνα ρεταρισματα... Εντωμεταξυ δεν πλησιαζε ατομο ουτε στα 50 μετρα γυρω τους. Αυτο επρεπε να το παρει ληψη ενα drone να δειτε τι εκκενωση επαιξε γυρω τους... θα γελαγαμε 10 μερες.
Πριν συνειδητοποιήσει πως ήταν στο δικό της οικόπεδο η Ελλεινίδα Μήπως είχε πατήσει like στο τζαμί όπως η άλλη στη κατάληψη του ξενοδοχείου της χωρίς να ξέρει πως ήταν το δικό της?Τελευταία νέα από κατεχόμενη Λέσβο αυτοσχεδιο τζαμι σε κτήμα Ελληνίδας στην Μόρια και διάσωση 32 λαθρομεταναστων που ήταν επί 15 ώρες ανοικτά του Μολυβου, ύστερα από διακίνηση fake New στο Twitter ότι μια έγκυος ήταν σε τοκετό. Τρεις ήταν οι έγκυες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, τελικά καμιά σε τοκετό. Και σήμερα 40+ άτομα αποβιβαστηκαν σε παραλία, οι 12 κρυφτηκαν σε δάσος γιατί φοβούνται μην επαναπροωθηθουν. Καληνύχτα ελλαδα