Οχι εγω ημουν με τη πλατη στο καθετο που ειναι πισω απ'τα καθισματα... διπλα στη πορτα... αυτος μπηκε απ'τη πορτα (δεξια μου) και ερχονταν με μουρη... και πηγε εκατσε λιγο αριστερα μου, προς το διαδρομο... αλλα με το πουλι του (μεσα απ'τη φορμα παντα) ακουμπησε ελαφρα το αριστερο μου χερι που εξειχε απ'τη τσεπη (ειχα τα χερια στη τσεπη σε στυλ αντιχειρας μεσα - 4 δαχτυλα εκτος).
Μου εχει τυχει 3 φορες να με ακουμπανε πακιστανοι, η μια χθες (στο χερι), μια σε ενα λεωφορειο πριν 20+ χρονια (στο χερι) και μια αλλη φορα πηγε να μου κανει κολητηρι (!!) ενας πακης οταν γυρναγα απο βιζιτα στο hellinis... ειχα γαμησει 2 φορες, με το ζορι επαιρνα τα ποδια μου και ειχα και τον πακη να γαμιεται... νομιζω το '17 καπου... επειδη ηταν διαγωνια-πισω το μονο που χρειαστηκε ηταν να βαλω το χερι στη τσεπη με τον αγκωνα προτεταμενο και απλα τον μπλοκαριζα. Σε καποια φαση που εκανε οτι επεσε πανω μου με φορα εφαγε μια αγκωνια καλη λογικα καπου κοντα σε πνευμονα ή λιγο πιο κατω (δε καταλαβα που τον βρηκα ακριβως) και game over
...πηρε αποστασεις. Εντωμεταξυ ειχα ποτισει απ'το αρωμα της βιζιτας και βρωμαγα γυναικειο αρωμα μεχρι να γυρισω σπιτι, οπότε σκεφτομουν μετα μπας και επαιξε καποιο ρολο γιατι ηταν περιεργο το σκηνικο.