geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.024
- Πόντοι
- 6.515
Σύντομα θα σου πουν οτι τα πληρωνει η ευρωπη αλλα δε θα σου πουν ποιος πληρωνει την ευρώπη
Τυπε θα σε ρωτησω μερικα πραγματα φιλικα και αν θελεις το συζηταμε. Τωρα που πηγαινουνε οι λαθρο στην ενδοχωρα γιατι Ελληνες της περιοχης δεν διοργανωνουν ομαδες εκφοβισμου και περαιτερω ενεργειων? Τι θα κανουνε θα τους βαλουνε ολους φυλακη? Που θα τους βρουνε ολους? Δεν ειπαμε να τους πυροβολανε οπως αυτος που θα παει φυλακη για παραδειγματισμο επειδη επεσε η σε κουμμουνια Προεδρο και Εισαγγελεα η σε κολλητους των ΜΚΟ. Εννοω για ενεργειες που θα δηλωνουνε το εξης.. ΟΡΚ γαμημενο αν κουνηθεις στην χωρα μου σε γαμησα. Το αλλο που ηθελα να σε ρωτησω. Μηπως ολα αυτα γινονται γιατι δεν φταιει μονο ο ενας και αλλος πολιτικος αλλα ο λαος κοιμαται ορθιος βλεπωντας τηλεοραση? Ποια η αντιδραση του λαου τυπε σε ολα αυτα? Μονο λογια ακουω απο ολους.
και τα ελληνακια σαν γυφτακια ειναιμην δει ο Κουλης σκουροχρωμο παιδι,αμεσως να το νταντεψει :-(
αρκει να μην ειναι Ελληνακι ανοιχτοχρωμο :S :S :S
Εξαιρούνται..και τα ελληνακια σαν γυφτακια ειναι
αυτα που βλεπεις στις διαφημισεις παμπερς ειναι αρεια σουηδακια
παμπονηρο σχολιοΚαι το Γιαβουζ και το Φατιχ τι κανει? δε μας λενε
Ηρθε ο φιλος μου πισω. Τωρα εχω ορεξη να παιξω παιχνιδι. Να κοντραριστω να βριστω κλπ. Χωρις το πουλι ειναι πολυ ησυχα τα πραγματα σε αυτο το νημα. Σαν κωλομπαρο χωρις ουισκι και πουτανες.παμπονηρο σχολιο
σας ελειψα χουντικα πουτανακια;Ηρθε ο φιλος μου πισω. Τωρα εχω ορεξη να παιξω παιχνιδι. Να κοντραριστω να βριστω κλπ. Χωρις το πουλι ειναι πολυ ησυχα τα πραγματα σε αυτο το νημα. Σαν κωλομπαρο χωρις ουισκι και πουτανες.
Τιποτα τυπε απλως βολτα κανουνε στην Ελληνικη ΑΟΖ και λεω Ελληνικη γιατι εχουμε ξεχασει οτι η Κυπρος ειναι Ελλαδα , προεκταση της Ελλαδας συνορα Ελληνικα. Δεν πιστευω ρε Κουλη να ΚΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ? Μην αγχωνεσαι σε λιγακι θα μπουνε για βολτα και στην αλλη πλευρα της Ελληνικης ΑΟΖ διπλα στην Κρητη. Ολα καλα μην τους ενοχλειτε γιατι θα μας κανουνε νταντα. Ειναι αλλωστε υπερδυναμη στρατιωτικη της πουτσας! Συμφωνα με τα φιλομογγολικα συστημικα ΜΜΕ και την απιστευτη προπαγανδα του ψεμματος. Σε λιγο στο Σκαι θα μας πουνε οτι παραγουνε μονοι τους και SU57 και S500.Και το Γιαβουζ και το Φατιχ τι κανει? δε μας λενε
Εννοειται Κουλη που ειχες κρυφτει τοσο καιρο? Χεστηκες πανω σου απο τον Κορωναιο η βολευες Αφγανες και Σομαλες?σας ελειψα χουντικα πουτανακια;
Την συνηγορο του Πακι θα μαθουμε ποιος τον πληρωνει?Χειροπέδες σε έναν 25χρονο Πακιστανό, πέρασαν οι τοπικές αρχές της Καρπάθου, καθώς ο αλλοδαπός, κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης, και συγκεκριμένα μιας 11χρονης.
Πιο συγκεκριμένα, μία ανήλικη 11χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει ιδιαίτερα στενές επαφές με 25χρονο Πακιστανό και μάλιστα την παρέσυρε στο σπίτι του, μέχρι που το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της που την παρακολούθησε και την είδε να μπαίνει μέσα, ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα τους κι εκείνη κατήγγειλε τον Πακιστανό στην Αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Ρόδου η συνήγορος του κατηγορούμενου αλλοδαπού άνδρα Πόλυ Χατζηγιάννη.
ξεκιναει σταδιακα το μεγαλο προβλημα του δημογραφικου