Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και μουσική παιδεία,μπράβο,μπράβο!!!Ναι στειλε το Σφακιανακη να μου γλυψει το ενα μου αρχιδι και μετα και τον ξαδερφο του να μου το ...μοιρολογησει τραγουδιστά!
Και μουσική παιδεία,μπράβο,μπράβο!!!Ναι στειλε το Σφακιανακη να μου γλυψει το ενα μου αρχιδι και μετα και τον ξαδερφο του να μου το ...μοιρολογησει τραγουδιστά!
οπως Enforcer?να δεις που όλα αυτά τα nick αντιστοιχούν σε αδερφές που γουστάρουν βρισίδι
Παντως αυτους τους προοδευτικους.. τους κολλησαν (μαζι με αλλα παρασημα...)Λες να με κολαγαν αλβανιλα επειδη εκανα παρεα με αλβανους
Γιατι, κοπελα μου? ψεμματα ειναι οτι το μουνοπανιδιον Τσεναι ηταν 4 χρονια μεγαλυτερος?
Αμ δεν θα επιστρεψει στο Ελ Βενιζελος? Οπως ο Μπενινιο Ακινο θα παει...
οπως Enforcer?
bourdela(o).tvΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....
Και γνώσεις ιατρού παρέα με ένα σπάνιο χάρισμα:τα αφροδείσια τα διακρίνει μέσα από pc!!!Παντως αυτους τους προοδευτικους.. τους κολλησαν (μαζι με αλλα παρασημα...)
ολοι τετοιοι ειστε ρε, με χαραχτηρισμους και παπαριες..Έλα τώρα...μην κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις
Εγώ πάντως πουστρακια ΔΕ γαμάω. Τραβα αλλου - για δες το ομορφόπαιδο που ψάχνεται
ολοι τετοιοι ειστε ρε, με χαραχτηρισμους και παπαριες..
για τραβα προς τον nacho να σε κωτσαρει
εγω δεν χαρακτηρησα κανεναν πρωτιστως, μονο ως απαντησηκακώς τολμάς και αναφέρεις χαρακτηρισμούς εσύ
Επειδή πρέπει να φύγω θα σου απαντήσω πολύ συγκεκριμένα πιο μετά
Κατ' αρχην η χωρα μας δεν χωραει αλλους !!!!!
Ας μεινουν οι ''παραγγωγικοι'' που πιστευω οτι ειναι ελαχιστοι
Ας αξιοποιηθει ενα μερος απο τους υπολοιπους οπου τους εχει αναγκη η χωρα ....
[glow=red,2,300]Και οι υπολοιποι ας φυγουν να βρουν αλλου την γη της επαγγελιας τους[/glow]
Ας δωθουν κινητρα για νεες γεννησεις (για το προβλημα της υπογεννητικοτητας)
Οπως ΝΕΕΣ θεσεις εργασιας (ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ)
Βιωσιμοτητα επιχειρησεων με κρατικο ελεγχο και δυνατη και δικαιη φορολογια
Επιδοματα σε ΝΕΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ
ΔΩΡΕΑΝ τοκετος και επιχορηγηση για νεες γεννησεις παιδιων (που ακουστηκε μια γεννα να κοστιζει μεχρι 9.000 ευρω !!!!! ?)
Δωρεαν παιδια και εκπαιδευση μεχρι και το πανεπιστημιο
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΟΙΑ αλλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να γινουν αν δεν ειμασταν ΟΛΟΙ λαμογια............