Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Επίσημη πηγή;Μπορεί
Τους μαζέψανε την Παρασκευή?
Και άσε δημοσιογράφους και ΕΛΛΑΣ. Οι γιατροί του Νοσοκομείου ?
Επίσημη πηγή;Μπορεί
Μπορεί
Επίσημη πηγή;
τουρκοαλαβαναρια μπορείτε κάλλιστα να αποχωρίσετε από την χώρα ετουτη που σας φιλοξενεί,ζείτε και φέρεστε σαν αρουρια.Εισαστε ντροπη πραγματικά.Μακαρι να μην με καταραστεί ο θεός να πολεμήσω ποτέ πλάι σας σε καμία περίπτωση.Πρωτα θα φάτε σφαίρα εσεις και μετά ο εχθρός.
Καταντήσατε με τον μαλακισμενο εγωισμό σας και ασχετοσύνη σας αηδία αυτό το νήμα.Εμετιαζω με την σιχαμάρα σας.Σας διακατέχει μια ηλίθια σιγουριά σε όσα γράφετε που φαίνεστε ακόμα πιο βλαμμενοι απ´οτι μπορεί να είσαστε.Βαρατε πισώπλατα ελληνες ρε πουσταριά με τις μαλακισμενες απόψεις σας.
Απορω αν θα έχετε τα παπαρια να στηρίξετε όσα γράφετε και στην πραγματική σας ζωή.
Tύπε μου εσύ μας μίλησες για τους γιατρούς του νοσοκομείου ως μάρτυρες. Και δεν είπες μπορεί. Μας μίλησες για "το γεγονός" και το χρόνο που έλαβε χώρα.Αφου διαψεύδει η ΕΛΛΑΣ, που να βρεθεί επίσημη πηγή.
Είπαμε, μπορεί.
Το μόνο επίσημο που είδα στην τηλεόραση, ήτανε ο διοικητής των αστυνομικών της περιοχής που παρακαλούσε τους πολίτες να απομακρυνθούν.
Tύπε μου εσύ μας μίλησες για τους γιατρούς του νοσοκομείου ως μάρτυρες. Και δεν είπες μπορεί. Μας μίλησες για "το γεγονός" και το χρόνο που έλαβε χώρα.
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.
Όσο για τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, από την πρώτη μέρα καλεί τους σερίφηδες να πάνε σπίτι τους.
Τους γιατρούς τους επικααλείται ο Τέλογλου, όχι εγώ.
Και να έγινε κάτι, επίσημη ανακοίνωση δεν θα βγάζανε αφού δεν θέλει η ΕΛΛΑΣ.
Εγώ απλά έβαλα link και τόνισα ότι διαψεύδει η ΕΛΛΑΣ
ανίητος
Τους γιατρούς τους επικααλείται ο Τέλογλου, όχι εγώ.
Αυτά είναι λόγια δικά σου όχι του Τέλογλου.Και άσε δημοσιογράφους και ΕΛΛΑΣ. Οι γιατροί του Νοσοκομείου ?
Το άρθρο είναι ανυπόγραφο. Και δεν εννοεί τον Τέλογλου, που είναι σοβαρός δημοσιογράφος.Ο τέλογλου είναι ένας γελοίος μαλάκας, και εσύ ένας ανίητος που έρχεσαι και ποστάρεις ως "γεγονός" κάθε πληρωμένη ανθελληνική μαλακεία που βρίσκεις στο ιντερνετ
ΔΕΝ έβαλες απλά το λινκ
Τέλος, μάθε επιτέλους οτι άλλο ΕΛΛΑΣ και άλλο Ελληνική Αστυνομια
Ελεος με τον κάθε αμόρφωτο.
Ενω εσυ μαστορα την γραμματικη την παιζεις στα δακτυλα
Το άρθρο είναι ανυπόγραφο. Και δεν εννοεί τον Τέλογλου, που είναι σοβαρός δημοσιογράφος.
Τον Κούλογλου εννοεί. Ο οποίος είναι αριστερός Μπάμπης και Μπογδανος.
Μπερδεύτηκε....
Εντωμεταξυ το πραγματικα παρανομο είναι το να κατευθυνεις ροες προσφυγων σκοπιμα για αποσταθεροποιηση χωρας. Αλλα οι θέσεις διαφόρων στη χωρα δε βοηθανε στην αναδειξη του δικαιου μας. Αλλα σκουζουν μετα οτι "η κυβέρνηση αφηνει τον Ερντογαν" κλπ.
Ελλαδα με ενα λου
Μπαρουφα εσυ εισαι;;