Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμη..... επειδή όλα ξεκίνησαν από αυτό......που θα σας επισυνάπτω κατωθεν.....σας επιστω ότι ασχέτως τι κάνουμε εμείς....ο Ταγίπ παίζει το τελευταίο του χαρτί....οι εσωτερικές πιέσεις θα είναι τεράστιες...

1EUR =
6.87761

1 TRY = 0.145399 EUR....

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο παραπάνω....όταν το καταλάβουμε θα διαπιστώσουμε γιατί βαρά προς πάσα κατεύθυνση.

Υ.Γ. και κάτι ακόμη.....όταν κατάρρευσει οικονομικα και λόγω ιού Γιατί πληροφόριες από γιατρό της Τουρκίας μου λέει ότι έχει χιλιάδες κρουσματα μη καταγεγραμμένα.....θα αρχίσει να βαράει με ότι έχει προς πάσα κατεύθυνση....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ολη η παραμεθοριος ειναι στο ποδι..οταν εχεις το σπιτι σου στα 3χλμ απο το ποταμι δε κοιμασαι ποτε ησυχος...και φυσικα οταν δεν εχει δοθει επισημα η εντολη για το μπαμ...και καλα κανουνε....ψυχραιμια πανω απ ολα...οι πολιτοφυλακες επαγρυπνουν και συλαμβανουν με την απειλη καραμπινας οποιους μπαινουν απο τα ρηχα σημεια του ποταμου..και μετα καλουνε τις αρχες

υπαρχουν ανθρωποι που πανε σπιτι τους μονο για να παρουν λιγο φαι και τσιγαρα..και τους ευχαριστουμε γι αυτο
Kυρία μου συγγνώμη αλλά αυτά είναι κουταμάρες. Κανείς μη εκπαιδευμένος και χωρίς κρατική εντολή δε μπορεί να υποκαθιστά τις επίσημες αρχές. Ο κάθε απίθανος με μια καραμπίνα στα χέρια κάνει το σερίφη, σε μια χώρα όπου καραμπινάδες σκοτώνονται γιατί ένα πάρκινγκ, μια γίδα που πέρασε τη σίτα, για ένα μέτρο γης. Άμα γίνει μια μαλακία, ΜΙΑ, από κανέναν απίθανο, το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι.
Εν τω μεταξύ οι ίδιοι δήλωσαν στη DW πως δεν έχουν εντολή από το στρατό να κινηθούν, παρότι εθνοφύλακες, γιαυτό και αφήνουν τα όπλα στο σπίτι και βολτάρουν με δίκανα.
Ότι να'ναι στην κυριολεξία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αυτοι εδω στο βιντεο φαινονται σε κανεναν να ειναι κανονικοι ανθρωποι με νορμαλ ψυχικες λειτουργιες ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.066
Πόντοι
3.346
Kυρία μου συγγνώμη αλλά αυτά είναι κουταμάρες. Κανείς μη εκπαιδευμένος και χωρίς κρατική εντολή δε μπορεί να υποκαθιστά τις επίσημες αρχές. Ο κάθε απίθανος με μια καραμπίνα στα χέρια κάνει το σερίφη, σε μια χώρα όπου καραμπινάδες σκοτώνονται γιατί ένα πάρκινγκ, μια γίδα που πέρασε τη σίτα, για ένα μέτρο γης. Άμα γίνει μια μαλακία, ΜΙΑ, από κανέναν απίθανο, το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι.
Εν τω μεταξύ οι ίδιοι δήλωσαν στη DW πως δεν έχουν εντολή από το στρατό να κινηθούν, παρότι εθνοφύλακες, γιαυτό και αφήνουν τα όπλα στο σπίτι και βολτάρουν με δίκανα.
Ότι να'ναι στην κυριολεξία.
Εχω κανει εβρο..πιστεψε με ο στρατος μας εκει ειναι οτι να ναι.
Καλυτερα εκπαιδευμενοι ειναι οι εθνοφυλακες και διαφορες αλλες πατριωτικες ομαδες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλυτερα εκπαιδευμενοι ειναι οι εθνοφυλακες και διαφορες αλλες πατριωτικες ομαδες.
Αρχίδια είναι. Ειδικά όταν ακούω για "πατριωτικές" ομάδες μου σηκώνεται η τρίχα. Άσε και το ξέρω καλά το είδος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.066
Πόντοι
3.346
Αρχίδια είναι. Ειδικά όταν ακούω για "πατριωτικές" ομάδες μου σηκώνεται η τρίχα. Άσε και το ξέρω καλά το είδος.
Ενταξει μην περιμενεις ολοι να ειναι αρτια εκπαιδευμενοι..αλλα οσο να ναι απο τον απλο φανταρο που βαραει σκοπια στον εβρο, σιγουρα μπορουν να ανταπεξελθουν καλυτερα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η ανάπτυξη τούρκικων δυνάμεων στο ποτάμι έρχεται ώς αντίδραση στον αριθμό ΡΕΚΌΡ όλων των εποχών των επαναπροωθήσεων της ΕΛΑΣ. Η ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων στις περιοχές ανατολικά του Έβρου είναι για να μπορέσουν να κουμαντάρουν τις ορδές που έχουν παγιδευτεί εκεί και σκούζουν οι κάτοικοι της Αδριανούπολης. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

Που να πάνε ρε συ,150 κιλά ο καθένας τους,απλά τραγικοί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Παιδιά όλη η Θράκη και τα νησιά μας βεειμαστε έτοιμοι να μετακινηθούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στην γραμμή...για περαιτέρω ενίσχυση και βοήθεια.

Και εσείς ... ασχολείστε με ότι βλακεία υπάρχει....να σας δω αν μπουκαρουν μέσα γιατί για επεισόδιο παπαμε αν θα φυλάτε σκοπιά η θα απολαμβάνετε την ησυχία και ηρεμία που έχουν πολλοί εδώ μέσα....

Είμαστε έτοιμοι ...
Θα πρεπε απο καιρο πριν να έχουν οργανωθεί οι κατοικοι θρακης και νήσων ,οι εθνοφρουροί, να ναι πανέτοιμοι, με σφαίρες κλπ, και ειδικά στη ροδόπη με βρωμοτουρκοχώρια,να χουν όλοι το νου τους,και ας είναι 150 κιλά, δεν έχει σημασία, και φυσικά και οι νέες γυναίκες σ αυτές τις περιοχές πρέπει να έχουν όπλα, και καλά κάνουν και πιάνουν λάθρο οι κάτοικοι παρασκηνιακά στον έβρο, θα πρέπει όπου βλέπουν βρωμιάρηδες λάθρο οι κάτοικοι να ειναι υποψιασμένοι και να καλούν αστυνομία, πέρασε η εποχη που ήμασταν σε λήθαργο, τώρα είναι αλλιώς, οι τουρκοι είναι τόσο ξεφτιλισμένοι και άνανδροι μ αυτό που κάνουν τώρα που είναι για λύπηση, κανένας λαός στον πλανήτη δεν θα κανε κάτι τέτοιο, ουτε οι καμποτζιανοί ούτε οι γκανέζοι κλπ

Ώρα να ξεπεράσουμε το φόβο μας , είμαστε σε κωλογειτονιά και πρέπει να χουμε το νου μας.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ολη η παραμεθοριος ειναι στο ποδι..οταν εχεις το σπιτι σου στα 3χλμ απο το ποταμι δε κοιμασαι ποτε ησυχος...και φυσικα οταν δεν εχει δοθει επισημα η εντολη για το μπαμ...και καλα κανουνε....ψυχραιμια πανω απ ολα...οι πολιτοφυλακες επαγρυπνουν και συλαμβανουν με την απειλη καραμπινας οποιους μπαινουν απο τα ρηχα σημεια του ποταμου..και μετα καλουνε τις αρχες

υπαρχουν ανθρωποι που πανε σπιτι τους μονο για να παρουν λιγο φαι και τσιγαρα..και τους ευχαριστουμε γι αυτο
Αντί να μακαρίζετε τον Αντρέα που θέσπισε την παλλαϊκή άμυνα την κορόιδευαν τότε και εξακολουθείτε να τον λέτε προδότη (όχι συγκεκριμένα εσυ καυτή σαραντάρα).
Άντε ρε τσόνη, εγώ θα σου τα λέω;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Που να πάνε ρε συ,150 κιλά ο καθένας τους,απλά τραγικοί.

Ειναι εκει και προστατευουν τα σπιτια τους, τη γη τους και ταυτοχρονα τη χωρα.Και ας ειναι και 500 κιλα.Ειναι ομως εκει.Τραγικοι ειναι στο αδερφατο του τσυριζα που ειναι υπερ ολου αυτου που γινεται.Τωρα βεβαια θα μου πεις τι να και τα σαρδαναπαλα συριζαιικα λοατκι πρεπει να βγουνε μπροστα για να σιαξουνε λιγο την κατασταση ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Ωραια. Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως. Το θεμα ειναι αυτα τα καταλοιπα, αν μπορουν να εξηγησουν τις σημερινες συμπεριφορες. Και δε μιλαω για οτι γινεται στον Εβρο τωρα, μιλαω γενικα, πχ αν παει να γινει μια επενδυση η κατι που να ωφελει γενικα τη χωρα, βγαινει συνεχεια πολυ δηλητηριο.

νομιζω ότι για τους ελληνες ισχει αυτό που ειχε πει ο χριστοδουλος, να πεθανει η κατσικα του γειτονα  :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Ειναι εκει και προστατευουν τα σπιτια τους, τη γη τους και ταυτοχρονα τη χωρα.Και ας ειναι και 500 κιλα.Ειναι ομως εκει.Τραγικοι ειναι στο αδερφατο του τσυριζα που ειναι υπερ ολου αυτου που γινεται.

Λόγω των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων αδυνατούν να κατανοήσουν τι σημαίνει εθνικό φρόνημα, αδυνατούν να κατανοήσουν τι είναι αυτό που ωθεί τους Εβρίτες να φρουρούν εθελοντικά τα σύνορα της πατρίδος μας μέσα στο κρύο και στην βροχή.

Η εθελοντική στράτευση για εθνικούς λόγους είναι ανεξήγητη στην Αριστερά. Και γι΄αυτό την καταγγέλουν. Ετσι όμως αποκόπτονται από τον εθνικό κορμό. Κλείνονται στο καβούκι τους, αναπαράγοντας όλα αυτά για τα οποία κατέβαλαν στο παρελθόν βαρύ τίμημα.

Αγνοούν πως η ιστορική μνήμη μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά. Αγνοούν πως η σημερινή συμπεριφορά τους ξαναφέρνει στο νου μας, παλιότερα γεγονότα διόλου τιμητικά για την Αριστερά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καποιοι ¨"επενδυτες" εχουν ηδη εγκατασταθει σε μαρουσι ηρακλειο νεα ιωνια πευκακια  :S :S :S :S

οι κηφησιωτες  και ανω δημοι  ειναι κοινωνικοι ρατσιστες  ντροπη τους  :S :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μη ξεχασετε να στηριξετε τα προσφυγοπουλα

Syrian Kurds have issued today a declaration claiming that Turkey has included mob elements from Syria into the immigrants that move to Turkey’s border with Greece. The  PLA General Assembly Member Ehmed Sexo said they he repeatedly warned against this situation, but Europeans remain silent. on Turkey’s European policy interests.

The Democratic Union Party (PYD) Councilor Ehmed Sexo has added: “The gangs fighting in Idlib today were trained by the Turkish state. We recently uncovered the Turkish state’s support for ISIS.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΥΓ
Συμβουλευτικά
να χρησιμοποιείς butt plug αντί για φυσίγγια
Είναι πιό ακριβά από κουτί των 25
Δεν σκάνε
και θα σου προσφέρουν πιθανά μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
ξερουν απο butt plug  οι κωλοι των αριστερων

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Δακρυσα  :'(