aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Στο πρωτο βιντεακι φαινομαι και εγω...!!!!
Στο πρωτο βιντεακι φαινομαι και εγω...!!!!
μόνο ο λάκης δεν πήγε
[size=12pt]Άρα αφου δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την δραχμή, πρέπει να υποστούμε μείωση των μισθών μας κατά 20-30%. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έπαιρνα αύξηση φέτος...[/size]
Πρέπει να έληξαν οι άδειες κυνηγίου και κατοχής όπλων που είχε. Μάλλον είναι στεγνός τώρα και δεν ανανέωσε.
Δε μίλησα για πόντιους ρε κεφάλα, για τους ΡΩΣΣΟπόντιους μίλησα.
Εχω διαβάσει αρκετά και είμαι π.ε. Εσυ τι είσαι;; Απο την αλλη πετάχτηκες σαν πορδή απο το πουθενά και με ρώτησες κατι στο άσχετο.. Ξυνεσαι παλι για να ακούσεις τα πουστριλικια σου βραδιάτικα. Αντε πάλι απ την αρχή
Ξυνεσαι παλι για να ακούσεις τα πουστριλικια σου βραδιάτικα.
Στο έχω ξαναπεί και άλλες φορές που μας τα ζάλισες.Να ανεβάσουμε φωτό τα λεφτά που έχουμε ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ ;;;
Βάλε φωτό το 2ευρο που παίρνεις στη δουλειά για τοστάκι και καφέ ,
να βάλω κι εγώ !!!
ΤΟΣΗ ΚΩΛΟΦΑΓΟΥΡΑ ΠΙΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ...
δεν στην κάλυψαν την κωλοφαγούρα σε κανένα swinger club ;;;
μόνο ο λάκης δεν πήγε
Βάλε ότι φωτό θέλεις για να αποδείξεις ότι θέλεις.
Δε σε εμποδίζει κανείς. Καρφάκι δε μας καίγεται πόσα έχεις.
Πρέπει να έληξαν οι άδειες κυνηγίου και κατοχής όπλων που είχε. Μάλλον είναι στεγνός τώρα και δεν ανανέωσε.
Μαγκια, κλανια και μεγιστανιλικι απο τον καναπε.
.Ρε μαλάκα φτωχομπινέ, εμείς δεν τρώμε σε Κουλουρίδηδες και Θρούμπια, εκεί πάει και τρώει η πλέμπα.
Τα μερακλήδικα γούστα δεν κρύβονται !
Είναι αυτό που λέμε τα θέλει ....
Κουφαλα δεν εχεις αφησει ναυαγιο για ναυαγιο που να μην εχεις τακιμιασει.
.Ρε μαλάκα φτωχομπινέ, εμείς δεν τρώμε σε Κουλουρίδηδες και Θρούμπια, εκεί πάει και τρώει η πλέμπα.
.
Τα μαγαζιά της μη πλέμπας περιμένω εναγωνίως !
Όσο δεν απαντάς, όποτε αναφέρεσαι σε μένα θα στο κολλάω στα μούτρα !!!!
Ποιά είναι τα XL μαγαζιά μωρή ;;;;;;;
και τι φοβηθηκες μη και σε ξετρυπωσουν και σε θα ερθουν πολλοι ακομα,απο τη μια εσεις οι αριστεροι με τους γιαχαμπιμπηδες και απο την αλλη ολοι οι χριστιανοι ,θα γινει μεγαλο ματς[size=30pt]Καταγγελία Die Linke για επιχείρηση Γερμανών νεοναζί στα σύνορα[/size]
Καταγγελία για συντονισμένη επιχείρηση προσέγγισης των ελληνοτουρκικών συνόρων από γερμανικές νεοναζιστικές οργανώσεις.
Το ξερουμε
βαλε οσα εχεις
Θύμωσε ο αγάς και έκοψε τ'αρχίδια του :S
Τόσα χρόνια στο σαιτ τύπε ούτε καν στους προτεινόμενους δεν μπαίνω. Έχω περάσει τελείως απαρατήρητος λες και δεν υπάρχω :S :SΣας πιέζει ο saul να μπει στην λιστα Μιστερ Μαλάκας 2020 τυποι?