Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μεχρι στιγμης 10 φορες καλυτερος από γαπ και τσιπρα να μη τον ματιαξουμε.Ενω ο πενηνταχρονος μικρομλκ;;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ
μεχρι στιγμης 10 φορες καλυτερος από γαπ και τσιπρα να μη τον ματιαξουμε.Ενω ο πενηνταχρονος μικρομλκ;;
Ούτε εμένα τύπε με ενδιαφέρει. Μας τους παρουσιάζεις ως κάτι το φοβερό, αλλά από το 6μελές σχήμα μόνο τα σκυλιά είναι άξια αναφοράς.
Τα ηξερε και πριν αυτα..απλα αλλος ενας πολιτικαντης ειναι κι αυτος.Αυτός τύπε αποδείχθηκε επαγγελματίας πολιτικός-κουράδα. Ικανοποίησε μια μικρή μερίδα κόσμου περνώντας ορισμένους νόμους και από εκεί και πέρα συνειδητοποίησε έστω και αργά ότι οι περαιτέρω ιδεολογίες του δε μπορούν να εφαρμοστούν ούτε σε σύντομο χρονικό διάστημα ούτε χωρίς υποστήριξη από έξω.
Αυτός τύπε αποδείχθηκε επαγγελματίας πολιτικός-κουράδα. Ικανοποίησε μια μικρή μερίδα κόσμου περνώντας ορισμένους νόμους και από εκεί και πέρα συνειδητοποίησε έστω και αργά ότι οι περαιτέρω ιδεολογίες του δε μπορούν να εφαρμοστούν ούτε σε σύντομο χρονικό διάστημα ούτε χωρίς υποστήριξη από έξω.
Ο ΧασιωτηςΥΓ ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 23 ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΥΓΚ???
εγω στην ουγγαρια δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΦαντασιοπληκτες μαλακιες λεει μωρε
1000 λαθρο την εβδομαδα μπαινουν απο τα φοβερα συνορα της Ουγγαριας με τη φοβερη αστυνομια. Κι αυτοι δεν εχουν στρατο απο λαθρο παραταγμενο διπλα ακριβως στα συνορα τους, ειναι μιση ηπειρο μακρυα. Οτι ξεμπαρκοι υπαρχουν πανε προς Ουγγαρια. Και κανει υψηλη κριτικη αν περασαν 50 απο τον κλειστο εβρο
αρχικα εφόσον θες να ανηκεις στην ΕΕ και να τηρεις τους θεσμούς της πρεπει να συμπεριφερθείς αναλογα και στους προσφυγες.καλησπερα σσας....4 χρονια φυλακη?να τους ταιζουμε κιολας δηλ
προτιμοτερο θα ηταν ενα σουλταν μερεμετ(ενα βρωμοξυλο δηλ)και μετα δρομο ολοι σιγα σιγα..εχουν δεν εχουν χαρτια.....κοψιμο σε μικρα κομματακια ολα τα πλαστα τους εγραφα...καιμια κλωτσια στ αρχιδια και δρομο
δηλ σε τι θα μας χρησιμευσουν αυτοι που εχουν χαρτια..αφου δουλειες δεν υπαρχουν για μας...φευγουμε στο εξωτερικο...αυτοι πως θα βρουνε
Εγω κάνω την προβλεψη οτι το 2023 θα τον ψηφισειςμεχρι στιγμης 10 φορες καλυτερος από γαπ και τσιπρα να μη τον ματιαξουμε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ
Αλεξ ΠΑΟΚτσης εισαι?Ο Χασιωτης
μεχρι στιγμης 10 φορες καλυτερος
Ρε τύπε έχεις πάει καθόλου Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία..;εγω στην ουγγαρια δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ
στην Αθήνα κυκλοφορουν με μπουρκες και τσαντορ και δεν τρεχει τιποτα
Εγω κάνω την προβλεψη οτι το 2023 θα τον ψηφισεις
ανεξάρτητα τι σχεση θελουμε με την υπολοιπη ευρωπη.αρχικα εφόσον θες να ανηκεις στην ΕΕ και να τηρεις τους θεσμούς της πρεπει να συμπεριφερθείς αναλογα και στους προσφυγες.
το ότι η ελλαδα δεν εχει δουλειες και ότι οι ελληνες φευγουν στο εξωτερικο δεν σου φταινε οι προσφυγες αλλα οι ευρωπαιοι εταιροι σου που με τοσο ποθο τους θαυμαζεις.αυτοι δε εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο με 3 μνημονια και διαλυσανε τη χωρα.
τυπε λες να εχει συνελθει ή καθε βραδυ κανει εμετους απο την μονιμη τρικυμια???Ο Χασιωτης
1 εκλεισε την ερτΣε τι ρε μαστορα;;
Ούτε εμένα τύπε με ενδιαφέρει. Μας τους παρουσιάζεις ως κάτι το φοβερό, αλλά από το 6μελές σχήμα μόνο τα σκυλιά είναι άξια αναφοράς.
αρχικα εφόσον θες να ανηκεις στην ΕΕ και να τηρεις τους θεσμούς της πρεπει να συμπεριφερθείς αναλογα και στους προσφυγες.
ΑΕΚτζης ειμαιΑλεξ ΠΑΟΚτσης εισαι?
Όλες αυτές τις μέρες, που γίνεται ο χαμός στον Έβρο, εχουν περάσει λιγότεροι από 200 και τρώνε πάνω απο 3 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή, για να μαθευτεί και να μην προσπαθούν να περάσουν ούτε 200. Κι αυτοί θα μείνουν κανα μήνα μεσα και μετά θα απελαθούν υποθέτω.Φαντασιοπληκτες μαλακιες λεει μωρε
1000 λαθρο την εβδομαδα μπαινουν απο τα φοβερα συνορα της Ουγγαριας με τη φοβερη αστυνομια. Κι αυτοι δεν εχουν στρατο απο λαθρο παραταγμενο διπλα ακριβως στα συνορα τους, ειναι μιση ηπειρο μακρυα. Οτι ξεμπαρκοι υπαρχουν πανε προς Ουγγαρια. Και κανει υψηλη κριτικη αν περασαν 50 απο τον κλειστο εβρο
ΑΕΚτζης ειμαι