Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βλέπω έξαρση του πατριωτισμού, εντός και εκτός εισαγωγικών, εξαιτίας των γεγονότων στον Έβρο. Μακάρι αυτός ο πατριωτισμός να υπήρχε πραγματικά και στα εκατοντάδες άλλα πράγματα που καθημερινά γίνονται και επηρεάζουν την ανεξαρτησία και την ευμάρεια της χώρας μας. Δυστυχώς όμως λείπει, γνωστά τα αποτελέσματα που βιώνει η χώρα μας εδώ και μια δεκαετία. Πατριώτες αλά καρτ είμαστε.......

Eιμαστε ρε μαν και μαλιστα στην πατριδα μας ανηκουν και οσοι τους εφερε οποιος λογος εδω και ζουν ειρηνικα και αρμονικα. Λαθρα η ξελαθρα δεν εχει σημασια.
Οι βιαιοι εισβολεις ομως δεν εχουν θεση στη δικια μας κοινωνια που μια θα μανουριαζουμε μια θα τα βρισκουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατι να κλαψουμε τύπε

Αυτα ειναι απο την εποχη που ηταν η Ντορα δημαρχος Αθηναιων και ο Ερντογαν δημαρχος Κωνσταντινουπολης

Τι θελεις να μας πεις δηλαδη, οτι η Ελλαδα τον εκανε προεδρο της Τουρκιας?
Τι "κλαψτε" δηλαδη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επιβεβαιώνω. Μπήκαν μέσα στο εκκλησάκι, αφόδευσαν, άδειασαν οστεοφυλάκιο, βανδάλισαν και έγραψαν έξω λέξεις στα αραβικά και αγγλικά. Πολλοστή περίπτωση βανδαλισμού λατρευτικού χώρου εδώ στην Λέσβο, ειδικά τον τελευταίο χρόνο... Μέχρι και προσκυνηματήρια από τροχαία έχουν σπάσει

Σε ενα πλοιο και τους αφηνεις στα χωρικα υδατα της τουρκιας να κανουν οτι θελουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Αντίθεται υπάρχουν άπειροι που ψηφίζουν ΝΔ και τους καταστρέφει .

Ρε αρχίδι, κάνεις πως δεν είδες την ερώτηση;

Να υποθέσω είτε πως δυσκολεύεσαι να συνταχθείς με την κυβέρνηση της χώρας "σου" ή ετοιμάζεις τα πράγματα να αυτομολήσεις στον Ταγιπ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
H oδηγεία του ΟΗΕ απλα θα γειωθεί τυπε.
για αυτο  και η ελληνοφωνη αριστερα θα ζητησει τη διεθνη καταδικη της Ελλαδας  και θα  καλέσει τον  Ερντογάν να επέμβει στρατιωτικα για να προστατευσει τους πρόσφυγες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
για αυτο  και η ελληνοφωνη αριστερα θα ζητησει τη διεθνη καταδικη της Ελλαδας  και θα  καλέσει τον  Ερντογάν να επέμβει στρατιωτικα για να προστατευσει τους πρόσφυγες
Ας το κάνει τύπε

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
για αυτο  και η ελληνοφωνη αριστερα θα ζητησει τη διεθνη καταδικη της Ελλαδας  και θα  καλέσει τον  Ερντογάν να επέμβει στρατιωτικα για να προστατευσει τους πρόσφυγες

Τυπε, σε προσωπικο επιπεδο, που εχω πολους προγκρεσιβ στον περιγυρο μου, πρωτη φορα πεφτουν ροχαλες αν παει να πει καποιος αριστερη μαλακια. Του στυλ θα μας καταδικασει ο ΟΗΕ, θα γινουμε περιγελος, και τα κλασσικα που πιανανε το 14. Τωρα πεφτει φαπα και ροχαλα.

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1

Ας τολμήσει αν μπορει ο εντογάν τυπε. (που δεν μπορει)

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Προ ημερων σας ειχα ξεχέσει για τον τροπο που αντιδρασατε στις κλειστες δομες αλλά πλεον σας βγαζω το καπελο, μαθαινω οτι οι ΜΚΟ μαζευουν σφαλιαρες συννεφο και αναχωρουν σιγα σιγα
Ήδη για σήμερα και χθές επιβεβαίωσα 6 περιπτώσεις προπηλακισμού ΜΚΟτών, αλλά και δημοσιογράφων και είδα με τα μάτια μου μια περίπτωση το μεσημέρι. Μια μερίδα κατοίκων έχει ξεσηκωθεί αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου βλέποντας πόσο ευέξαπτοι και χειραγωγίσιμοι είναι. Όλοι μανουριασμένοι είναι και θέλουν να ξεσπάσουν. Το τυφλό ξέσπασμα φοβάμαι, όχι το στοχευμένο. Ναι, να πέσει ραβδί εκεί που πρέπει. Απλά να είμαστε νηφάλιοι και συγκρατημένοι γιατί μπορεί να γίνουν "ατυχήματα" που θα μας γυρίσουν μπούμερανγκ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε, σε προσωπικο επιπεδο, που εχω πολους προγκρεσιβ στον περιγυρο μου, πρωτη φορα πεφτουν ροχαλες αν παει να πει καποιος αριστερη μαλακια. Του στυλ θα μας καταδικασει ο ΟΗΕ, θα γινουμε περιγελος, και τα κλασσικα που πιανανε το 14. Τωρα πεφτει φαπα και ροχαλα.

Εντωμεταξυ μας τα ζαλιζουν να τους δεχτουμε. Αυτους που οταν τους πιανουμε λεμε δε μπορουμε να τους απελασουμε γιατι οι χωρες τους δε τους δεχονται! Ουτε οι χωρες τους τους θελουν αλλα εμεις ντε και καλα πρεπει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eτσι ακριβως. Γι αυτο ελεγα χθες οτι πλεον νικηθηκε ο πνευματικος καρκινος της αριστερας και μονο αισιοδοξοι μπορουμε να ειμαστε για το μελλον

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Για προβοκάτσια ανησυχώ... Είτε στον Έβρο είτε σε κάποιο από τα νησιά μας βλέπε Καστελόριζο μεριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom