You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Greece Under Attack # I Stand With Greece
Greek farmers ready to block immigrants in Evros
Greek farmers ready to block immigrants in Evros
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ευχαριστησουμε το ντουγανι τον Ερντογαν που με τις μαλακιες του καταφερε :
να ενωσει τους Ελληνες (ενταξει εκτος παλαιοΣυριζαιων ηλιθιων και Πασοκοτζχωνιδων) σε μια γροθια.
και επισης να σβυστει μονοκοντυλια η μεταναστευτικη πολιτικη ΤσιπροΤασιας που γεμισε τη Ελλαδα κωλοζωα "προσφυγες" απο την Αλγερια το Μαροκο το Πακισταν και το Μπαγκλαντες που ως γνωστων σφυροκοπουνται αλυπητα απο τις ιμπεριαλιστικες μηχανες πολεμου του ΝΑΤΟ.
Και για να μη ξεχνιομαστε, Ερντογαν τσιμπα ενα τεραστιο τριχωτο αρχιδι να χεις να πορευεσαι.
να ενωσει τους Ελληνες (ενταξει εκτος παλαιοΣυριζαιων ηλιθιων και Πασοκοτζχωνιδων) σε μια γροθια.
και επισης να σβυστει μονοκοντυλια η μεταναστευτικη πολιτικη ΤσιπροΤασιας που γεμισε τη Ελλαδα κωλοζωα "προσφυγες" απο την Αλγερια το Μαροκο το Πακισταν και το Μπαγκλαντες που ως γνωστων σφυροκοπουνται αλυπητα απο τις ιμπεριαλιστικες μηχανες πολεμου του ΝΑΤΟ.
Και για να μη ξεχνιομαστε, Ερντογαν τσιμπα ενα τεραστιο τριχωτο αρχιδι να χεις να πορευεσαι.
Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Την αφουγκραζονται την καινονια οι νεολαιοι του συριζα
[twitter] ]
giorgosftw
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η κατασταση εχει ξεφυγει και θα συνεχισει κ αλλο...δεν ειναι προσφυγες ειναι λαθρομεταναστες!
ΜΥΣΤΕΣ, μην κανετε μαλακιες, αφηστε τα μουνοπανα απειραχτα!
Ειναι υπαλληλοι υπερεσιονε και του Ψορος! Εξ αλλου υπαρχει και ο Αντιρατσιστικος νομος!
Αφηστε να δουμε που θα το παει ο Κουλις και αμα γινουν εκλογες
ψοφηστε οποιον θελετε!
Και το πιο σοβαρο, αμα γινει και εχουμε καποια εκτακτη κατασταση, ειτε με τα ΜΑΤ ξανα η με ΛΑΘΡΟ απεξω, καμια επιστρατευση, τοτε στην αναμπουμπουλα, καντε οτι σας φωτισει ο Θεος!
---
Ετσι ειναι, Ζεστα μουνια ονειρευονται και στο Πακισταν! Πλακα πλακα το εχει πει και ο Μαζαρακης, οτι θελουν να δοκιμασουν και τον τροπο ζωης της Δυσης, συν τοις αλλοις!
Εχω ενα ερωτημα ομως, οι Πικκεριστες με ποιον ειναι? Δηλαδη, εαν πανε επιστρατευση στα συνορα, Θα προφυλαξουν τις εταιρες απο την εισβολη Η θα ζητανε να ερθουν μεσα οι ΤΑΞΙΚΟΙ τους αδερφοι?
---
Μαλλον η λυση θα ειναι τυπου Βορειας Κορεας, που λεει και ο ΕΜΠΕΡΟΡ13, οι μεταναστες στις πατριδες του!
---
Στο τουιτερ, ειδα οτι ο Γιαννης με ενα Νι, ντρεπεται που ειναι ελληνας! Χεστηκε η φοραδα στο γενιτζ@μι!
Ειναι υπαλληλοι υπερεσιονε και του Ψορος! Εξ αλλου υπαρχει και ο Αντιρατσιστικος νομος!
Αφηστε να δουμε που θα το παει ο Κουλις και αμα γινουν εκλογες
ψοφηστε οποιον θελετε!
Και το πιο σοβαρο, αμα γινει και εχουμε καποια εκτακτη κατασταση, ειτε με τα ΜΑΤ ξανα η με ΛΑΘΡΟ απεξω, καμια επιστρατευση, τοτε στην αναμπουμπουλα, καντε οτι σας φωτισει ο Θεος!
---
Ετσι ειναι, Ζεστα μουνια ονειρευονται και στο Πακισταν! Πλακα πλακα το εχει πει και ο Μαζαρακης, οτι θελουν να δοκιμασουν και τον τροπο ζωης της Δυσης, συν τοις αλλοις!
Εχω ενα ερωτημα ομως, οι Πικκεριστες με ποιον ειναι? Δηλαδη, εαν πανε επιστρατευση στα συνορα, Θα προφυλαξουν τις εταιρες απο την εισβολη Η θα ζητανε να ερθουν μεσα οι ΤΑΞΙΚΟΙ τους αδερφοι?
---
Μαλλον η λυση θα ειναι τυπου Βορειας Κορεας, που λεει και ο ΕΜΠΕΡΟΡ13, οι μεταναστες στις πατριδες του!
---
Στο τουιτερ, ειδα οτι ο Γιαννης με ενα Νι, ντρεπεται που ειναι ελληνας! Χεστηκε η φοραδα στο γενιτζ@μι!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τυπε καποια ζωα δεν με πιστευανε.....Οπως τα λεει ο ΠοΠΠοπ ειναι τα πραγματα!
εδω θελει βαρεια οπλα,επαγγελματιες και οι ασχετοι όλοι πισω σε αποσταση ασφαλειας,ο κουλης αφου η μαμαερκελ δεν θα τον στηριξει θα παει μια ωρα αρχιτερα με ντοναλντ θα βαζει βετο και θα αμφισβητει τα πάντα ολα του νατο που ετσι κι αλλιως θα το διαλυσει ο ντοναλντ απο νοεμβριο στη δευτερη τετραετια του οταν βεβαια ξεκινησει και τον βομβαρδισμο της γερμανιας που θα την κανει οριστικα οικοπεδο και θα τη μοιρασει σε πολωνους, αγγλους και τον αδερφο του, τον κοντο πρωην σκατοκουμμουνι και νυν ντεμεκ ορθοδοξο καγκεμπιτη
που το λάθος,το κιναιδος με ενα ν γράφεται---
Στο τουιτερ, ειδα οτι ο Γιαννης με ενα Νι, ντρεπεται που ειναι ελληνας!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.081
- Πόντοι
- 6.256
Με το ντου απ τη θαλασσα τι λετε να γινει?
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
τυπε καποια ζωα δεν με πιστευανε.....
εδω θελει βαρεια οπλα,επαγγελματιες και οι ασχετοι όλοι πισω σε αποσταση ασφαλειας,ο κουλης αφου η μαμαερκελ δεν θα τον στηριξει θα παει μια ωρα αρχιτερα με ντοναλντ θα βαζει βετο και θα αμφισβητει τα πάντα ολα του νατο που ετσι κι αλλιως θα το διαλυσει ο ντοναλντ απο νοεμβριο στη δευτερη τετραετια του οταν βεβαια ξεκινησει και τον βομβαρδισμο της γερμανιας που θα την κανει οριστικα οικοπεδο και θα τη μοιρασει σε πολωνους, αγγλους και τον αδερφο του, τον κοντο πρωην σκατοκουμμουνι και νυν ντεμεκ ορθοδοξο καγκεμπιτηπου το λάθος,το κιναιδος με ενα ν γράφεται
Τι βομβαρδισμό της Γερμανίας ονειρεύεσαι ρε τύπε!Τι έχεις πάρει;
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
[twitter] ]
Ψοφοοοοος ρε μουνια συριζαιοι ρουφιανοπουστοιιι
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τυπε τους ξενους δεν θα σας πειραξει,καλου κακου ομως κοιτα να τη πουλευεις απο ντοιτσλαντ για αλλες πολιτειες,τα χω πει και στον kmanΤι βομβαρδισμό της Γερμανίας ονειρεύεσαι ρε τύπε!Τι έχεις πάρει;
Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Με το ντου απ τη θαλασσα τι λετε να γινει?
το προφανες. Πλεον το λιμενικο τους σταματαει και τους λεει ειτε επιστρεφετε Τουρκια ειτε συνεχιζετε και σας συλλαμβανουμε
με 2-3 χιλιαρικα κοστος μεταφορας το κεφαλι δε νομιζω οτι πολλοι θελουν να ερθουν να τους συλλαβουν ελλαδα.
ΥΓ και αυτο που σας ειπα χθες, εγινε. Ηδη κι οι ιδιοι αρχισαν να καταλαβαινουν τι παιζει
[twitter] ]
Παρτους σπιτι σου μωρη πουτανα Ναζι να σε ξεκωλιασουνε. Μπραβο στην κυβερνηση , μπραβο στον Πρωθυπουργο Μητσοτακη. Εκει που τραβαγαμε τα μαλλια μας που τους ειχαμε ψηφισει , μας αφησανε αναυδους. Ολοι οι Ελληνες μια γροθια εναντιον Αριστερων αποβρασματων , ΟΡΚ , Μογγολων και ΜΚΟ και αλληλεγγυων αποβρασματων. Για αλλη μια φορα θα δουνε τι σημαινει Ελληνικη ψυχη. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΙΣΩ!Tο E-mail της Γερμανίδας Franziska Grillmeier: franziska.grillmeier@posteo.de
Ξεσκίστε την!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Παρτους σπιτι σου μωρη πουτανα Ναζι να σε ξεκωλιασουνε. Μπραβο στην κυβερνηση , μπραβο στον Πρωθυπουργο Μητσοτακη. Εκει που τραβαγαμε τα μαλλια μας που τους ειχαμε ψηφισει , μας αφησανε αναυδους. Ολοι οι Ελληνες μια γροθια εναντιον Αριστερων αποβρασματων , ΟΡΚ , Μογγολων και ΜΚΟ και αλληλεγγυων αποβρασματων. Για αλλη μια φορα θα δουνε τι σημαινει Ελληνικη ψυχη. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΙΣΩ!
+
σε κατουραμε και σενα και τον κουλη βρωμοφασισταρια
οι ελληνες πουσταρκο δεν ειναι μια γροθια
αυτα να τα πουλησεις αλλου
οι εφοπλιστες δεν εχουν σχεση με το λαο
την επομεηνη φορα που θα σηκωθει χερι σε προσφυγα θα κοπει
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Πηγή: Κόκκινη Ιντιφάντα - f/b
Είμαι συνειδητά άθεος από την εφηβεία μου. Αλλά, η διαφορά μου με τους ελληναράδες χριστιανούς είναι πως διάβασα μπόλικες φορές τις "αγίες" τους γραφές. Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε όγκο ασυναρτησιών, υπάρχει κι αυτό το απόσπασμα:
"Πηγαίνετε από μένα οι καταραμένοι στο αιώνιο πυρ, πού είναι ετοιμασμένο για το διάβολο και για εκείνους πού κάνουν τα Θελήματα του. Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν και δε με πήρατε στο σπίτι σας, γυμνός και δε με ντύσατε, άρρωστος και στη φυλακή και δεν ήρθατε να με δείτε.
Τότε θα του αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να δίψας ή ξένο ή γυμνό ή άρρωστο ή στη φυλακή και δε σε υπηρετήσαμε;
Τότε θα τους αποκριθεί λέγοντας: Σάς βεβαιώνω πώς ό,τι δεν εκάματε σ’ έναν από τους πιο τελευταίους τούτους σ’ εμένα δεν το εκάματε. Και θα πάνε τούτοι σε κόλαση αιώνια και οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια.
(Από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον. Καλή κόλαση χριστιαναράδες μου...)
Είμαι συνειδητά άθεος από την εφηβεία μου. Αλλά, η διαφορά μου με τους ελληναράδες χριστιανούς είναι πως διάβασα μπόλικες φορές τις "αγίες" τους γραφές. Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε όγκο ασυναρτησιών, υπάρχει κι αυτό το απόσπασμα:
"Πηγαίνετε από μένα οι καταραμένοι στο αιώνιο πυρ, πού είναι ετοιμασμένο για το διάβολο και για εκείνους πού κάνουν τα Θελήματα του. Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν και δε με πήρατε στο σπίτι σας, γυμνός και δε με ντύσατε, άρρωστος και στη φυλακή και δεν ήρθατε να με δείτε.
Τότε θα του αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να δίψας ή ξένο ή γυμνό ή άρρωστο ή στη φυλακή και δε σε υπηρετήσαμε;
Τότε θα τους αποκριθεί λέγοντας: Σάς βεβαιώνω πώς ό,τι δεν εκάματε σ’ έναν από τους πιο τελευταίους τούτους σ’ εμένα δεν το εκάματε. Και θα πάνε τούτοι σε κόλαση αιώνια και οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια.
(Από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον. Καλή κόλαση χριστιαναράδες μου...)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Είμαστε άραγε εμείς η ίδια χώρα των προσφύγων και των εκατομμυρίων μεταναστών; Μήπως έτσι χτυπάμε την ίδια την Ιστορία και την Ταυτότητα μας; Είμαστε ο φιλόξενος λαός, που νομίζουμε πως είμαστε, οι μακρινοί απόγονοι του ξακουστού Οδυσσέα, που τιμώρησε τον ξενόφοβο Κύκλωπα και που στα λόγια του Ομήρου καταδίκασε δια παντός το ρατσισμό;
“Kαι να, η τύχη εδώ μας φέρνει, οπού ικετεύοντας πέφτουμε στα γόνατά σου
Αν ίσως ήθελες να μας φιλοξενήσεις, κι ακόμη να μας δώσεις κάποιο δώρο, όπως το ορίζει κι η τιμή στους ξένους.
Όμως σεβάσου, όσο μεγάλη, κι αν είναι η δύναμή σου, τους θεούς.
Είμαστε ικέτες σου, κι ο Θεός εκδικείται για τους ικέτες και τους ξένους...”
Λόγια που θα μπορούσαν να πουν πολλοί μες στους αιώνες.
υπαρχει και η αλλη ελλαδα και θα μας βρειτε μπροστα σας
θα σπασουμε το αυγο του φιδιου και θα πνιξουμε τα παιδια του
σκατα στους φασιστες
“Kαι να, η τύχη εδώ μας φέρνει, οπού ικετεύοντας πέφτουμε στα γόνατά σου
Αν ίσως ήθελες να μας φιλοξενήσεις, κι ακόμη να μας δώσεις κάποιο δώρο, όπως το ορίζει κι η τιμή στους ξένους.
Όμως σεβάσου, όσο μεγάλη, κι αν είναι η δύναμή σου, τους θεούς.
Είμαστε ικέτες σου, κι ο Θεός εκδικείται για τους ικέτες και τους ξένους...”
Λόγια που θα μπορούσαν να πουν πολλοί μες στους αιώνες.
υπαρχει και η αλλη ελλαδα και θα μας βρειτε μπροστα σας
θα σπασουμε το αυγο του φιδιου και θα πνιξουμε τα παιδια του
σκατα στους φασιστες
Γινονται πραξεις τελευταια ενθαρρυντικες,ξυπνησαν οι νησιωτες,ξυπνησε μεγαλο μερος του υπολοιπου πλυθησμου,ξυπναει σιγα σιγα και η κυβερνηση.
Ξυλο και καρατε στους ευρωπαιους νταβατζηδες υπαλληλους των ΜΚΟ,καταργηση ασυλου,ενεργοποιηση του στρατου ειναι βηματα θετικα.
ΥΓ Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι εχουν σταλει τοσοι αστυνομικοι στον Εβρο?
Ξερω οτι ειναι δουλεια του στρατου να διαφυλαξει τα συνορα και την εδαφικη ακεραιοτητα της πατριδας και η δουλεια του αστυνομικου ειναι τα διαφυλασει την ασφαλεια του πολιτη.Εδω εχουμε μια ξεκαθαρη εισβολη στα εδαφη μας,δεν εχουμε να κανουμε με πλημμελήματα.
Ξυλο και καρατε στους ευρωπαιους νταβατζηδες υπαλληλους των ΜΚΟ,καταργηση ασυλου,ενεργοποιηση του στρατου ειναι βηματα θετικα.
ΥΓ Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι εχουν σταλει τοσοι αστυνομικοι στον Εβρο?
Ξερω οτι ειναι δουλεια του στρατου να διαφυλαξει τα συνορα και την εδαφικη ακεραιοτητα της πατριδας και η δουλεια του αστυνομικου ειναι τα διαφυλασει την ασφαλεια του πολιτη.Εδω εχουμε μια ξεκαθαρη εισβολη στα εδαφη μας,δεν εχουμε να κανουμε με πλημμελήματα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
+
σε κατουραμε και σενα και τον κουλη βρωμοφασισταρια
οι ελληνες πουσταρκο δεν ειναι μια γροθια
αυτα να τα πουλησεις αλλου
οι εφοπλιστες δεν εχουν σχεση με το λαο
την επομεηνη φορα που θα σηκωθει χερι σε προσφυγα θα κοπει
Αυτοι που έρχονται δςν ειναι προσφυγες
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
[twitter] ]
Έτσι,τέτοια να λένε να γυρίσουν στο 3% μια ώρα αρχύτερα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Εισβολή:
1) “Η επίθεση ενός όγκου εχθρικών δυνάμεων που περνούν τα σύνορα και μπαίνουν σε μια χώρα με σκοπό τη λεηλασία ή τη μόνιμη κατάκτηση”
Από αυτό τον ορισμό καταλαβαίνουμε πως δεν εισέβαλε κανείς στη χώρα μας εκτός των τοκογλύφων, που λεηλατούν και θέλουν να συνεχίσουν να μας κάθονται στο σβέρκο.
Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία. Έχει οπλισμένους και μάλιστα με βαριά όπλα υπό την υποστήριξη της αεροπορίας. Αν θεωρείτε ίδιο τους πάνοπλους στρατιώτες με τα άοπλα γυναικόπαιδα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε ξανά την άποψή σας.
2) "Η αιφνίδια και ορμητική είσοδος σε ένα χώρο". Ούτε αυτό ισχύει. Γιατί προηγήθηκε ανακοίνωση από την Τούρκικη πλευρά, οπότε κανείς δεν αιφνιδιάστηκε. Ούτε οι πρόσφυγες προσπάθησαν να περάσουν με τη βία. Πράγματι προσπάθησαν να περάσουν ενδεχομένως παρακάμπτοντας τις δυνάμεις καταστολής, αλλά δέχτηκαν βία.
Αγριότητες που μας ντροπιάζουν ως χώρα. Κι εδώ ας σκεφτούμε, γιατί η Τουρκία προειδοποίησε την Ελληνική κυβέρνηση; Μήπως γιατί ακριβώς ήθελε αυτή την αντίδραση από μας, που εκθέτει τη χώρα; Όταν η ίδια βομβαρδίζει πόλεις στη Συρία;
1) “Η επίθεση ενός όγκου εχθρικών δυνάμεων που περνούν τα σύνορα και μπαίνουν σε μια χώρα με σκοπό τη λεηλασία ή τη μόνιμη κατάκτηση”
Από αυτό τον ορισμό καταλαβαίνουμε πως δεν εισέβαλε κανείς στη χώρα μας εκτός των τοκογλύφων, που λεηλατούν και θέλουν να συνεχίσουν να μας κάθονται στο σβέρκο.
Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία. Έχει οπλισμένους και μάλιστα με βαριά όπλα υπό την υποστήριξη της αεροπορίας. Αν θεωρείτε ίδιο τους πάνοπλους στρατιώτες με τα άοπλα γυναικόπαιδα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε ξανά την άποψή σας.
2) "Η αιφνίδια και ορμητική είσοδος σε ένα χώρο". Ούτε αυτό ισχύει. Γιατί προηγήθηκε ανακοίνωση από την Τούρκικη πλευρά, οπότε κανείς δεν αιφνιδιάστηκε. Ούτε οι πρόσφυγες προσπάθησαν να περάσουν με τη βία. Πράγματι προσπάθησαν να περάσουν ενδεχομένως παρακάμπτοντας τις δυνάμεις καταστολής, αλλά δέχτηκαν βία.
Αγριότητες που μας ντροπιάζουν ως χώρα. Κι εδώ ας σκεφτούμε, γιατί η Τουρκία προειδοποίησε την Ελληνική κυβέρνηση; Μήπως γιατί ακριβώς ήθελε αυτή την αντίδραση από μας, που εκθέτει τη χώρα; Όταν η ίδια βομβαρδίζει πόλεις στη Συρία;